Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bugünkü menümü yazayım
Sabah
Haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay

Öğle
Bir porsiyon ciğer sote
Salata
Ayran

Akşam
İki tane lahmacun
Salata
Ayran

Su 2 litre spor bir saat tempolu yürüyüş

Elhan Elhan Busra196 Busra196 @Efenin_Annesi
Afiyet olsun canim. Bayagidir ciğer yemedigimi farkettim çok özlemişim🥰 bizim cigerimiz meshurdr malum keşke yedirebilsem size de bir lezzetliii,😋 lahmacun 1 tane olsaydı süper olurdu. Ben sanki katı bir kaptan olacam yavv😂

ZincirKirma ZincirKirma Elhan Elhan

08 Aralık 2023

sabah 1 fincan yeşil çay

öğlen 12.00
1 mandalina
4-5 çatal tavuk
5 yk bulgur pilavı
1 kepçe çorba
2 yk yoğurt

ara 15.30
1 mandalina
1 tutam kuruyemiş
2-3 lokma simit

akşam 19.15
etli bulgurlu kuru dolma
4 yk ev yoğurdu
biraz turşu
1 taze soğan
1 fıstıklı çikolata

ara
6-7 orta boy kestane

şimdi tarçınlı yeşil çay içeceğim.
Afiyet olsun canım 😘 Cuma günü menüsünde cislara bir şey demiyorum ama menülerinde hafta içi radikal değişiklikler yapman gerektigini düşünmeni istiyorum bitanem. :dua::KK200:

MAVİ TAKIM
ZincirKirma ZincirKirma Kaptan
menekse_kokusu
CordeLia
Mthn83
fesang
Beth18 Beth18
Jasminium84 Jasminium84
sibel_84
Nergis 35
Gonul83
diyetkolikmom
Ruveyda-
badem000
sudansebep
95. Etap Masterfit yarışmamız hayırlı olsun.

Selam kızlar şimdiden özür dilerim 2 kilo almış birinden Kaptan olmaz ama mecbur kaldık ne yazık ki .
Umarım MAVİ takımda olmaktan pişman değilsinizdir bol ekşili haftalar 🙏💙🤩🧿
Olmaz olur mu hem de süper şahane bir kaptan olur senden canım maviş kaptanımm 💃🏼😍 haftamız mükemmel geçsin inşallah 🥳🥰🤗

LİG SIRALAMASI 08.12. 2023 ( En Güncel )

80'LER LİGİKİLO90'LAR LİGİKİLO
ZincirKirma ZincirKirma 82.7 60kiloyum 60kiloyum 90.9
@Tutku4483.5@Pinkharleyquinn94.9
@CordeLia87.0
@Meryem130689.2

ALTIN LİG KİLOÇITIRLAR LİGİKİLO
@Efenin_Annesi..............100.6@muhendishanim9859.0
sara_28 sara_28 105.1@kelebek1959.7
@diyetkolikmom107.9
Ellerine sağlık cancağızım 😍🥰

Canimmmmmm kusura bakma lutfen

Çok gec girebildim malesef

Sagol canim

:KK36: :KK36: :KK36:

Eline saglik canim

Kızlar lütfen kusura bakmayın okuldan eve gelir gelmez yemek yapmaya koyuldum sonra çocuklar gelince kızımın kulağı ağrıyordu Ona yemek yedirip ağrı kesici içirdim O yüzden hiç buraya bakamadım mavi kaptanlığı kabul etmememin sebebini elhana açıkladım çok Ciddiye alıyorum çok kilo verip sağlığındam oluyorum çok fazla aç kalıyorum Bu nedenle bu ara kaptanlık istemedim Lütfen beni mazur gorun
Anladım canım . Olsun varlığın bizimle olsun. Geçmiş olsun kuzuya da♥️

ZincirKirma ZincirKirma Elhan Elhan

08 Aralık 2023

sabah 1 fincan yeşil çay

öğlen 12.00
1 mandalina
4-5 çatal tavuk
5 yk bulgur pilavı
1 kepçe çorba
2 yk yoğurt

ara 15.30
1 mandalina
1 tutam kuruyemiş
2-3 lokma simit

akşam 19.15
etli bulgurlu kuru dolma
4 yk ev yoğurdu
biraz turşu
1 taze soğan
1 fıstıklı çikolata

ara
6-7 orta boy kestane

şimdi tarçınlı yeşil çay içeceğim.
Afiyet olsun canım ekmek türlerini olabildiğince öğle menüde bulundur sonrasında sebze ve ete yoğunluk verirsin kahvaltını biraz erkene çekebilir misin

Canimmmmmm kusura bakma lutfen

Çok gec girebildim malesef

Sagol canim

:KK36: :KK36: :KK36:

Eline saglik canim

Kızlar lütfen kusura bakmayın okuldan eve gelir gelmez yemek yapmaya koyuldum sonra çocuklar gelince kızımın kulağı ağrıyordu Ona yemek yedirip ağrı kesici içirdim O yüzden hiç buraya bakamadım mavi kaptanlığı kabul etmememin sebebini elhana açıkladım çok Ciddiye alıyorum çok kilo verip sağlığındam oluyorum çok fazla aç kalıyorum Bu nedenle bu ara kaptanlık istemedim Lütfen beni mazur gorun
Kendin için en doğru kararı verdin canım. Mazur görülecek bir şey yok. Mesajını ben de geç gördüm pazara gitmiştim. :KK60: Kızına geçmiş olsun. Boğazı iltihaplanmis olabilir baktın mı?

Kendin için en doğru kararı verdin canım. Mazur görülecek bir şey yok. Mesajını ben de geç gördüm pazara gitmiştim. :KK60: Kızına geçmiş olsun. Boğazı iltihaplanmis olabilir baktın mı?
Evet iltihaplidir kesin çünkü salıdan beri hasta burun akıntısı öksürük hepsi var aslında doktora goturecektim çok ağladı götürme diye ben de agri kesici icirdim bakalım iyi şimdi uyuyor

Ne dmeek canım. Seninle kapışmak çok keyif verici olurdu. Beni spor konusunda hirslandiriyorsun. Başka zaman inşallah♥️🥰
Bak rakip kaptan olmasakta yine kapışalım ben şimdi yürüyüş yapcam yürüyüş bandında istersen sende kendine bir spor bul evde yapabileceğin durumun müsaitse??

Gecem hafta çok kötü oldum canim saglig etkilendim ayağa kalkamadim açlıktan ondan olmadım yoksa ben de senle yarışmayı isterdim:cry:

Bu nasıl bir müjde böyle :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Çok şükür bitanem ❤️ Allah yüzünü güldürdü. Nasıl sevindim anlatamam. :KK68:Degerin de çok güzel. :dua:Kendine çok çok dikkat et. Sağlıklı bir gebelik surecin olsun inşallah. Gelişmeleri yine bizimle paylaş. Dualarımız seninle ve bebişle :dua::KK200::dua: Darısı bebek bekleyen bütün arkadaşlarimizin başına inşallah 🙏

İnşallah çok çok teşekkür ederim 🌹

Afiyet olsun canım ekmek türlerini olabildiğince öğle menüde bulundur sonrasında sebze ve ete yoğunluk verirsin kahvaltını biraz erkene çekebilir misin
sabah kahvaltı yapmıyorum canım. çalıştığım için öğle yemeğini 12.00 dan sonra yiyorum.

Bak rakip kaptan olmasakta yine kapışalım ben şimdi yürüyüş yapcam yürüyüş bandında istersen sende kendine bir spor bul evde yapabileceğin durumun müsaitse??

Gecem hafta çok kötü oldum canim saglig etkilendim ayağa kalkamadim açlıktan ondan olmadım yoksa ben de senle yarışmayı isterdim:cry:
Sağlığın her şeyden önemli canım . Leslie boosted 30 dk ve ebru şallı 12 dakika da 15 cm incel videosunu yapmayı düşünüyorum canim . Ve atlayabildigim kadar ip . Komşumla anlaştık haftada 2 gün eve yakın komlekse gidip yürüyüş yapacaz. Şimdilik bunlar var aklimda

Afiyet olsun canim. Bayagidir ciğer yemedigimi farkettim çok özlemişim🥰 bizim cigerimiz meshurdr malum keşke yedirebilsem size de bir lezzetliii,😋 lahmacun 1 tane olsaydı süper olurdu. Ben sanki katı bir kaptan olacam yavv😂
Teşekkür ederim kaptanım ❤️ ciğeri bende çok seviyorum ve çoktandır yemiyordum iyi oldu veee lahmacun konusunda çok haklısın bende çok aç olduğum için yedim ama yedikten sonra keşke bir tane yeseydim dedim ama şunuda ekleyeyim yedikten sonra yokuş tırmandım ve yürüyüş yaptım 🥰😉

X