Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Çok güzel canım tebrikler 💙🧿

Tamamdir eklicem

Ozaman bu haftaya nasipmiş hadi bakalım doğru citirlar ligine bu hafta

Dikkat et canım önce sağlık aralıklı oruç bize iyi gelecek saat 11.00 a kadar bisey yemek yok başlıyoruz hadi

Hosgeldin canım takıma 💙🥰

Hahaha hadi astik bayrakları hep bu klavye maduriyeti 😁💙

Süpersin canim yine dokturmussun 🧿

Evet aynen öyle kırmızı takım düşünsün kara kara 💃💃💙💙

Olmaz canım daha iyi 😁😁

💙💙💃💃💙💙💃💃💙💙

Bencede hadi kızlar enerjiniz çok yüksek 🧿💙🧿💙

Ooo sıkı çalışıyoruz devam şşşttt aramızda 😁😁💙😁💙💙

Hayirli olsun canim bende bir kere maviye girdim daha çıkamadı üstüne kaptan oldum 🤣🤣🤣💙
Aynı şekilde canım maviye gören çıkamıyor herhalde. Neyse kilo verelim de renk farketmez.
Börek günü olmuş iyi dayanışmanın canım yine de yarın bol su iç canım ödem yapmasın 3 litre bekliyorum ve dinlen temponun cokmus
Börek günü oldu ama inan ikisi de küçüktü. Ogledekini yemeseydim kesin bir yerde yığılır kalırdım. Hareket aşırı fazla idi. Sorumluluğum fazla idi. Okulda hem öğretmen ,hem veli hemde okul aile birliği başkanıyım. Yetişme gereken üç yer olunca neye ugradigimi şaşırdım.
Afiyet olsun canım. :KK60: Kermesiniz hayırlara vesile olsun. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun 🙏 ❤️ Kermes kaçamagin oldukça az kuzum tebrikler. Biraz yesen sevinirdim ama neyse :işsiz:
Sağlığına dikkat et canım başın yorgunluktan telaştan mi döndü? Başka bir sebebi olmasın inşallah :dua:Arap tavasini merak ediyorum et dışında ne vardı içinde :confused:firinda mi pişiyor?
Fırında pişiyor hocam. Patates domates biber kırmızı kapya biber sarımsak soğan ve et ile yapılan fırın yemeği.
LİG SIRALAMASI 08.12. 2023 ( En Güncel )

80'LER LİGİKİLO90'LAR LİGİKİLO
@kayipdunya82.7 60kiloyum 60kiloyum 90.9
@Tutku4483.5@Pinkharleyquinn94.9
Cordelia Cordelia 87.0
@Meryem130689.2

ALTIN LİG KİLOÇITIRLAR LİGİKİLO
Efenin_Annesi Efenin_Annesi ..............100.6@muhendishanim9859.0
@sara_28105.1@kelebek1959.7
@diyetkolikmom107.9
Bu 71 nasıl bir sayı imiş arkadas. Şu an 4 kişi var 71 küsurlerde.

Yarın sabah aç karnına fotoğrafli bildirim yaparsan çok sevinirim tatlım. :KK60:
Tamam ablacim😇
o halde bu hafta menülerimizde birbirimizi etiketleyelim ve suyu sporu hatırlatalım olurmu :KK200:
Beni eski motivasyonuma döndür sara🩷 hadi bismillah tamam etiketlicem cnm
Yurü beeeğğ

applause-applaud.gif
Yaaww senii severimmm🥲🥹🥰
🩷🩷
@deli bir dombili
@Ozzybal
@Tesnim1903
@Akrrep
@Limoni026
minerva1988 minerva1988
@Meryem1306
Efenin_Annesi Efenin_Annesi
@pastelfit
@sara_28
@gezegenfeza
@Hayalkuran
@muhendishanim98
Elhan Elhan
Sevgili takım arkadaslarimm takımıma hoşgeldiniz🤗 harika bir hafta gecirecegimize inancım tam. Bomba gibi eksilerle dolu bir haftayaa hazır miyiiiizzz?💃💃💃
Sizden tek bir ricam var . Günümüze 10 dakika 15 dakika da olsa spor mutlaka dahil edelim. Yeni etabimiz uğur getirsin canlarimm🥰🥰
Hayırlı olsun cnm kaptanlığın güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah
Bugünkü menümü yazayım
Sabah
Haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay

Öğle
Bir porsiyon ciğer sote
Salata
Ayran

Akşam
İki tane lahmacun
Salata
Ayran

Su 2 litre spor bir saat tempolu yürüyüş

Elhan Elhan @anneadayiiii Efenin_Annesi Efenin_Annesi
Afiyet olsun cnm🥰😚

Günaydın herkese. Akşam misafirim vardı yazamadım. Okul yorgunluğunun üzerine evde misafir de olunca giremedim. Takımlar oluşturulmuş. Hayırlı uğurlu olsun. Elhan Elhan hocam eline emeğine sağlık. Ben bugün evi düzenleyeceğim. Öğlene kadar tempolu işlerim var. Ama öğleden sonra geçmişi okuyup bitirmem lazım. Bakım ben yokken ne konuştunuz? :KK70:

Günaydın kızlar bugün benimde evde temizlik alışveriş ve aksam yemege misafir var balık menüsü olacak abartı yok
Ailemiz büyüdükçe sayfalar çoğalıyor hepsini okuyamadim
Eskilerden Yeni gelen arkadaşlar gelmis hisgelmissiniz yol arkadasligimiza 😍🥰

Günaydın kızlar bugün benimde evde temizlik alışveriş ve aksam yemege misafir var balık menüsü olacak abartı yok
Ailemiz büyüdükçe sayfalar çoğalıyor hepsini okuyamadim
Eskilerden Yeni gelen arkadaşlar gelmis hisgelmissiniz yol arkadasligimiza 😍🥰
Kolay gelsin canım. Bende de aynı işler var. Salonu buraya geldikten sonra kullanmamıştım. Eşya da almadan Marastan eşya alamayınca. Kapalı duruyordu. Şimdi oturma odasını salona çekip orayı kullanacağım. Oturma odasını da büyük oğluma oda yapacağım. Bugün beni de yoğun bir gün bekliyor.

@deli bir dombili
@Ozzybal
@Tesnim1903
@Akrrep
@Limoni026
minerva1988 minerva1988
@Meryem1306
Efenin_Annesi Efenin_Annesi
@pastelfit
@sara_28
@gezegenfeza
@Hayalkuran
@muhendishanim98
Elhan Elhan
Sevgili takım arkadaslarimm takımıma hoşgeldiniz🤗 harika bir hafta gecirecegimize inancım tam. Bomba gibi eksilerle dolu bir haftayaa hazır miyiiiizzz?💃💃💃
Sizden tek bir ricam var . Günümüze 10 dakika 15 dakika da olsa spor mutlaka dahil edelim. Yeni etabimiz uğur getirsin canlarimm🥰🥰
Hoş bulduk kaptanim. :KK60: Grubumuzda olan tüm arkadaşlarin bol bol kilo vermelerini dilerim. :dua:Rican başımız üzerine :rapci:

MAVİ TAKIM
kayipdunya Kaptan
menekse_kokusu
Cordelia Cordelia
Mthn83
fesang fesang
Beth18
Jasminium84
sibel_84 sibel_84
Nergis 35 Nergis 35
Gonul83
diyetkolikmom
Ruveyda-
badem000
sudansebep
95. Etap Masterfit yarışmamız hayırlı olsun.

Selam kızlar şimdiden özür dilerim 2 kilo almış birinden Kaptan olmaz ama mecbur kaldık ne yazık ki .
Umarım MAVİ takımda olmaktan pişman değilsinizdir bol ekşili haftalar 🙏💙🤩🧿
Estağfurullah öyle şey mi olur önce sağlık sanki bizler (ben kendi adıma diyorum)çok ıyiyiz der😭😭 zaten sinirleerimmmm buzugggg birde sen bozma şu 64 du kıramadım yaa
🥰😍🥰
Günaydın :KK68:
Bütün kolaylıklar seninle olsun balım. :KK60:
Sagolasin kuzum benim sanada kocamanından Günaydın kankişimin

Kolay gelsin canım. Bende de aynı işler var. Salonu buraya geldikten sonra kullanmamıştım. Eşya da almadan Marastan eşya alamayınca. Kapalı duruyordu. Şimdi oturma odasını salona çekip orayı kullanacağım. Oturma odasını da büyük oğluma oda yapacağım. Bugün beni de yoğun bir gün bekliyor.
Senin iş hem kardio olacak canım ağırlıkları iyi kalori harcarsın Allah kolaylık versin sağlıkla oturun canım

X