Cok geçmiş olsun canım benimEvet iltihaplidir kesin çünkü salıdan beri hasta burun akıntısı öksürük hepsi var aslında doktora goturecektim çok ağladı götürme diye ben de agri kesici icirdim bakalım iyi şimdi uyuyor
Sağol canım hazirandan beri 80 kg yu görmüştüm en az 17 kg verdim13 kilo vermişsin aşağı yukarı canım ne kadar surede nasıl verdin tebrikler
Aynı şekilde canım maviye gören çıkamıyor herhalde. Neyse kilo verelim de renk farketmez.Çok güzel canım tebrikler
Tamamdir eklicem
Ozaman bu haftaya nasipmiş hadi bakalım doğru citirlar ligine bu hafta
Dikkat et canım önce sağlık aralıklı oruç bize iyi gelecek saat 11.00 a kadar bisey yemek yok başlıyoruz hadi
Hosgeldin canım takıma
Hahaha hadi astik bayrakları hep bu klavye maduriyeti
Süpersin canim yine dokturmussun
Evet aynen öyle kırmızı takım düşünsün kara kara
Olmaz canım daha iyi
Bencede hadi kızlar enerjiniz çok yüksek
Ooo sıkı çalışıyoruz devam şşşttt aramızda
Hayirli olsun canim bende bir kere maviye girdim daha çıkamadı üstüne kaptan oldum
Börek günü oldu ama inan ikisi de küçüktü. Ogledekini yemeseydim kesin bir yerde yığılır kalırdım. Hareket aşırı fazla idi. Sorumluluğum fazla idi. Okulda hem öğretmen ,hem veli hemde okul aile birliği başkanıyım. Yetişme gereken üç yer olunca neye ugradigimi şaşırdım.Börek günü olmuş iyi dayanışmanın canım yine de yarın bol su iç canım ödem yapmasın 3 litre bekliyorum ve dinlen temponun cokmus
Fırında pişiyor hocam. Patates domates biber kırmızı kapya biber sarımsak soğan ve et ile yapılan fırın yemeği.Afiyet olsun canım.Kermesiniz hayırlara vesile olsun. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun Kermes kaçamagin oldukça az kuzum tebrikler. Biraz yesen sevinirdim ama neyse
Sağlığına dikkat et canım başın yorgunluktan telaştan mi döndü? Başka bir sebebi olmasın inşallahArap tavasini merak ediyorum et dışında ne vardı içinde firinda mi pişiyor?
Bu 71 nasıl bir sayı imiş arkadas. Şu an 4 kişi var 71 küsurlerde.LİG SIRALAMASI 08.12. 2023 ( En Güncel )
60' LAR LİGİ
KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Ruveyda- 60.6 Elhan 71.0 @Jasminium84 60.65 sibel_84 71.25 @sudansebep 60.85 fesang 71.6 @Limoni026 61.24 @Ozzybal 71.95 @pastelfit 62.3 @blonde ambition 72.6 TemelinSafinazi 63.45 @Akrrep 73.1 @Beth18 64.2 @Gonul83 74.0 Nergis 35 64.4 @Tesnim1903 75.0 @menekse_kokusu 65.0 @gezegenfeza 77.1 minerva1988 65.9 @Hayalkuran 78.25 @deli bir dombili 66.5 @anneadayiiii 79.3 @Aomine Daiki 68.55 @Mthn83 79.9
80'LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @kayipdunya 82.7 60kiloyum 90.9 @Tutku44 83.5 @Pinkharleyquinn 94.9 Cordelia 87.0 @Meryem1306 89.2
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO Efenin_Annesi .............. 100.6 @muhendishanim98 59.0 @sara_28 105.1 @kelebek19 59.7 @diyetkolikmom 107.9
Tamam ablacimYarın sabah aç karnına fotoğrafli bildirim yaparsan çok sevinirim tatlım.
Beni eski motivasyonuma döndür sarao halde bu hafta menülerimizde birbirimizi etiketleyelim ve suyu sporu hatırlatalım olurmu
Yaaww senii severimmmYurü beeeğğ
Hayırlı olsun cnm kaptanlığın güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah@deli bir dombili
@Ozzybal
@Tesnim1903
@Akrrep
@Limoni026
minerva1988
@Meryem1306
Efenin_Annesi
@pastelfit
@sara_28
@gezegenfeza
@Hayalkuran
@muhendishanim98
Elhan
Sevgili takım arkadaslarimm takımıma hoşgeldinizharika bir hafta gecirecegimize inancım tam. Bomba gibi eksilerle dolu bir haftayaa hazır miyiiiizzz?
Sizden tek bir ricam var . Günümüze 10 dakika 15 dakika da olsa spor mutlaka dahil edelim. Yeni etabimiz uğur getirsin canlarimm
Afiyet olsun cnmBugünkü menümü yazayım
Sabah
Haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Bir porsiyon ciğer sote
Salata
Ayran
Akşam
İki tane lahmacun
Salata
Ayran
Su 2 litre spor bir saat tempolu yürüyüş
Elhan @anneadayiiii Efenin_Annesi
Afiyet olsun canım bende yaptım.o işi kolay gelsin islerinde400 ml limonlu suyum içilmeye hazır beni bekler.
Vereceğim bir on gram beni 60' lara götürecekBu 71 nasıl bir sayı imiş arkadas. Şu an 4 kişi var 71 küsurlerde.
GünaydınGünaydın kızlar bugün benimde evde temizlik alışveriş ve aksam yemege misafir var balık menüsü olacak abartı yok
Ailemiz büyüdükçe sayfalar çoğalıyor hepsini okuyamadim
Eskilerden Yeni gelen arkadaşlar gelmis hisgelmissiniz yol arkadasligimiza
Sana da afiyet olsun canım benim.Afiyet olsun canım bende yaptım.o işi kolay gelsin islerinde
Bir kilo 10 gramVereceğim bir on gram beni 60' lara götürecek
Kolay gelsin canım. Bende de aynı işler var. Salonu buraya geldikten sonra kullanmamıştım. Eşya da almadan Marastan eşya alamayınca. Kapalı duruyordu. Şimdi oturma odasını salona çekip orayı kullanacağım. Oturma odasını da büyük oğluma oda yapacağım. Bugün beni de yoğun bir gün bekliyor.Günaydın kızlar bugün benimde evde temizlik alışveriş ve aksam yemege misafir var balık menüsü olacak abartı yok
Ailemiz büyüdükçe sayfalar çoğalıyor hepsini okuyamadim
Eskilerden Yeni gelen arkadaşlar gelmis hisgelmissiniz yol arkadasligimiza
Hoş bulduk kaptanim.@deli bir dombili
@Ozzybal
@Tesnim1903
@Akrrep
@Limoni026
minerva1988
@Meryem1306
Efenin_Annesi
@pastelfit
@sara_28
@gezegenfeza
@Hayalkuran
@muhendishanim98
Elhan
Sevgili takım arkadaslarimm takımıma hoşgeldinizharika bir hafta gecirecegimize inancım tam. Bomba gibi eksilerle dolu bir haftayaa hazır miyiiiizzz?
Sizden tek bir ricam var . Günümüze 10 dakika 15 dakika da olsa spor mutlaka dahil edelim. Yeni etabimiz uğur getirsin canlarimm
Estağfurullah öyle şey mi olur önce sağlık sanki bizler (ben kendi adıma diyorum)çok ıyiyiz derMAVİ TAKIM
kayipdunya Kaptan
menekse_kokusu
Cordelia
Mthn83
fesang
Beth18
Jasminium84
sibel_84
Nergis 35
Gonul83
diyetkolikmom
Ruveyda-
badem000
sudansebep
95. Etap Masterfit yarışmamız hayırlı olsun.
Selam kızlar şimdiden özür dilerim 2 kilo almış birinden Kaptan olmaz ama mecbur kaldık ne yazık ki .
Umarım MAVİ takımda olmaktan pişman değilsinizdir bol ekşili haftalar
Sagolasin kuzum benim sanada kocamanından Günaydın kankişiminGünaydın
Bütün kolaylıklar seninle olsun balım.
10' u veren 1000' ini de verirSana da afiyet olsun canım benim.
Bir kilo 10 gram
Senin iş hem kardio olacak canım ağırlıkları iyi kalori harcarsın Allah kolaylık versin sağlıkla oturun canımKolay gelsin canım. Bende de aynı işler var. Salonu buraya geldikten sonra kullanmamıştım. Eşya da almadan Marastan eşya alamayınca. Kapalı duruyordu. Şimdi oturma odasını salona çekip orayı kullanacağım. Oturma odasını da büyük oğluma oda yapacağım. Bugün beni de yoğun bir gün bekliyor.
Günaydın çiçeğimGünaydın kizlarr az kalorili bı hafta sonu olsun