İyi geceler menum 8 Aralık Cuma
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
1 yumurta
Ara 1 çatal ıslak kek (tadına baktım)
Ara 1 muz 1 elma
Akşam
Ton balıklı salata 10-15 fındık
Ara 2 ad galete diyet
2.5 litre su
Elhan ZincirKirma
Ne ki bize 100010' u veren 1000' ini de verir
Teşekkürler canım benimSenin iş hem kardio olacak canım ağırlıkları iyi kalori harcarsın Allah kolaylık versin sağlıkla oturun canım
Selam Sibel duydum ki rakipmişizNe ki bize 1000bu arada ben yılbaşına 66 demişim. Nasıl ineceksem.
Teşekkürler canım benim
Günaydın canımHerkeşlere günaydınlar
Erkenden uyandım kahve içiyorum birazdan üşenmezsem az bir yürüyüş yapacağım
Evet biricikim silkelendim derhalGünaydın canım. Kahvemi içiyorum, üşenmeyip yürüyüşe çıkacağım. çikacagiz , çikacaklar
Konfor alanımızdan çıkmak , başarılara adım atmak bizim işimiz
Klavyem sürçmüş o ikinci altı dokuz olacaktı diyebilirsin mthn duymasınNe ki bize 1000bu arada ben yılbaşına 66 demişim. Nasıl ineceksem.
Teşekkürler canım benim
Evet biricikim silkelendim derhal
Oda değiştirmeleri çok keyifli gelir bana. Yeni bir eve taşınmış hissini yaşatır.Kolay gelsin canım. Bende de aynı işler var. Salonu buraya geldikten sonra kullanmamıştım. Eşya da almadan Marastan eşya alamayınca. Kapalı duruyordu. Şimdi oturma odasını salona çekip orayı kullanacağım. Oturma odasını da büyük oğluma oda yapacağım. Bugün beni de yoğun bir gün bekliyor.
|
| 60.6 |
| 71.0 |
| 82.7 |
| 90.9 |
| 100.6 |
Severim dişli rakipleriSelam Sibel duydum ki rakipmişiz
Yok yok 66 olsun. Şu 71 i kirarsam gerisi kolay hocamKlavyem sürçmüş o ikinci altı dokuz olacaktı diyebilirsin mthn duymasın
Ya okul aile birliği bana kaldı. Bana kalmasaydi eşime kalacaktı. Onu da sürekli para çekme işi için okula çağırmak sıkıntı olacak. Çünkü burada olmuyor bazen. İl dışına çıkabiliyor. Yani kısacası eşim için kendimi yaktım.Oda değiştirmeleri çok keyifli gelir bana. Yeni bir eve taşınmış hissini yaşatır.Bir taraftan da dip bucak temizlenmis oluyor. Bugün biraz dinlenseydin keşke Dünün yorgunluğu geçti mi Okul aile birliği çok sıkıntılı, işleri yoğun olmayan biri seçilmeli aslında. Niye izin verdin tatlım üzüldüm.
Kolaylıklar seninle de olsun.
Bu fedakarlığın sana yol, su, elektrik olarak dönmeliSeverim dişli rakipleribu hafta da seninle yarışalım.
Yok yok 66 olsun. Şu 71 i kirarsam gerisi kolay hocam
Ya okul aile birliği bana kaldı. Bana kalmasaydi eşime kalacaktı. Onu da sürekli para çekme işi için okula çağırmak sıkıntı olacak. Çünkü burada olmuyor bazen. İl dışına çıkabiliyor. Yani kısacası eşim için kendimi yaktım.
Bir sonraki derken hocam ahahah 70 ler 80 e mi geçecek :)))
YILDIZLAR LİGİ
Keira- 60.6 Elhan 71.0 ZincirKirma 82.7 60kiloyum 90.9 Efenin_Annesi 100.6 Her yıldızın amacı bir sonraki lige geçmektir.
YILDIZLAR LİGİ
Keira- 60.6 Elhan 71.0 ZincirKirma 82.7 60kiloyum 90.9 Efenin_Annesi 100.6 Her yıldızın amacı bir sonraki lige geçmektir.
Emeğine sağlık canım95. ETAP YARIŞMACI LİSTESİ
Busra196 Kırmızı Takım Kaptani
@deli bir dombili
@Ozzybal
@Tesnim1903
@menekse_kokusu
@CordeLia
@Akrrep
Mthn83
@Limoni026
minerva1988
fesang
@pastelfit
@Jasminium84
sibel_84
@Nergis 35
@sara_28
@Gonul83
@gezegenfeza
@Hayalkuran
@diyetkolikmom
@muhendishanim98
Keira-
badem000
@sudansebep
@Meryem1306
@Beth18
Efenin_Annesi
ZincirKirma
Elhan
Not 1. @Pinkharleyquinn ve @kelebek19 arkadaşlarimiz bildirimleri ile gelip takımlara girmek istiyorum derlerse sonradan takımlara dahil edilecektir.
Not 2. Yukarıdaki listede ismi olup yarışmak istemeyen veya ismini yazmayı unuttuğum yarismak isteyen arkadaşlar mesaj yazarlarsa sevinir listeyi guncellerim.
Kaptan aştın kendini ellerine saglik çok çok çok güzel ve motive edici olmuş
YILDIZLAR LİGİ
Tamamdir canım
Afiyet olsun canim güzel menüİyi geceler menum 8 Aralık Cuma
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
1 yumurta
Ara 1 çatal ıslak kek (tadına baktım)
Ara 1 muz 1 elma
Akşam
Ton balıklı salata 10-15 fındık
Ara 2 ad galete diyet
2.5 litre su
Elhan ZincirKirma
Tebrik ederim azmine istikrarınaAfiyet olsun canim Sağol canım hazirandan beri 80 kg yu görmüştüm en az 17 kg verdim
Aynen renk farketmez. Herseye nasıl koştun hem beyin hem vucud çalışmış bravoAynı şekilde canım maviye gören çıkamıyor herhalde. Neyse kilo verelim de renk farketmez.
Börek günü oldu ama inan ikisi de küçüktü. Ogledekini yemeseydim kesin bir yerde yığılır kalırdım. Hareket aşırı fazla idi. Sorumluluğum fazla idi. Okulda hem öğretmen ,hem veli hemde okul aile birliği başkanıyım. Yetişme gereken üç yer olunca neye ugradigimi şaşırdım.
Fırında pişiyor hocam. Patates domates biber kırmızı kapya biber sarımsak soğan ve et ile yapılan fırın yemeği.
Bu 71 nasıl bir sayı imiş arkadas. Şu an 4 kişi var 71 küsurlerde.
3 gün akşam yemek saatini 3 yada 4 e çek canım belki kirarsinEstağfurullah öyle şey mi olur önce sağlık sanki bizler (ben kendi adıma diyorum)çok ıyiyiz derzaten sinirleerimmmm buzugggg birde sen bozma şu 64 du kıramadım yaa
Sagolasin kuzum benim sanada kocamanından Günaydın kankişimin
Günaydın canım güzel günlerimiz olsun yine
Evet aşkım doğru anlamışsınBir sonraki derken hocam ahahah 70 ler 80 e mi geçecek :)))