Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben bugün yarım saat yaptım

Terapiye giderken hiç halim yoktu, inşaAllah masaj yaparlar dedim bingoo, aletli çalışma, sona doğru dizlerimin feri kesildi

Not: açlıktan deyil, henüz yataktayken zil çaldı, ani kalktım diye, hala içim pur pır ediyor

İnşallah kaptanım inşallah bende seni mutlu ederim bu hafta

Supersin . Devamı gelsin inşallah. Daha iyi misin canim?

Bugün ki menümü yazayım
Kahvaltı
1 küçük dilim su böreği
3 adet zeytin
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
1 küçük sigara böreği
Ara öğün
1 fincan menengic kahvesi
Akşam
1 tabak Arap tava yemeği

Elhan ZincirKirma

Saat 2 ye kadar son tempo ile çalıştık saat 10 dan itibaren. Kermesimiz vardı. Hatta bir ara başım döndü oturdum bir beş dakika bir köşede. Gerisi tamamen ayakta geçti ve koşuşturması idi.

Çok güzel canım tebrikler
Tamamdir eklicem
Kendimi Çıtırlar liginde aramam ama bulamamam
Ozaman bu haftaya nasipmiş hadi bakalım doğru citirlar ligine bu hafta
Bugün için bı ilaç almam gerekti biraz mide bulantısı var birazda bugün kattım karıştırdım. Yarın daha güzel bir gün olsun
Dikkat et canım önce sağlık aralıklı oruç bize iyi gelecek saat 11.00 a kadar bisey yemek yok başlıyoruz hadi
Elhan o zaman ben mavi takımdayım ve kaptanım ZincirKirma değil mi?
Hosgeldin canım takıma
Niye özür diliyorsun kaptanım spor için bize ilham oldun, emek verdin sonuna kadar hakkındır as bayraklarıı
*ekşili haftalar mı kaptanım ne derse o yarın patlatıyorm ekşili köfteyi ben bilmem
Hahaha hadi astik bayrakları hep bu klavye maduriyeti
Süpersin canim yine dokturmussun
Bu hafta Mavi olacak
Evet aynen öyle kırmızı takım düşünsün kara kara
Benim kilom yanlış yazılmış ama sorun olur mu bilmem tam 74 çıktım bugün
Olmaz canım daha iyi
Kesinlikle dişe diş kana kan

Eline sağlık kaptanım. Başarılar kırmızı takım ihtiyacınız olacak
Bencede hadi kızlar enerjiniz çok yüksek
O iş bizde truva atı gönderdim kırmızıya
Ooo sıkı çalışıyoruz devam şşşttt aramızda
Takımlar hayırlı uğurlu olsun. Ben yine mavi takimdayim. ZincirKirma
Hayirli olsun canim bende bir kere maviye girdim daha çıkamadı üstüne kaptan oldum

Sende süpersin kaptanimm. Bak sen nasıl sallayacaksin bu haftayii gör . Rakibim olsan da kaptanligin sana eksi getirecegine çok inanıyorum canım uzerindeki sorumluluktan dolayi

Börek günü olmuş iyi dayanışmanın canım yine de yarın bol su iç canım ödem yapmasın 3 litre bekliyorum ve dinlen temponun cokmus

Afiyet olsun canım. Kermesiniz hayırlara vesile olsun. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun Kermes kaçamagin oldukça az kuzum tebrikler. Biraz yesen sevinirdim ama neyse
Sağlığına dikkat et canım başın yorgunluktan telaştan mi döndü? Başka bir sebebi olmasın inşallah Arap tavasini merak ediyorum et dışında ne vardı içinde firinda mi pişiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…