Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bende bugün saldım ama 200 Gr dan sebeb değildi. Bazı kararlar almam gerekti. Çok ezildim çok üzüldüm ama duyguları bastırıp mantigimin peşine düştüm. Korkularimla yuzlesemedim. Oturup aglayasim var aslında 😔
Mutfağa sığındım. Şimdi tekrar kendimi toplamam gerekiyor
Canım benim kararların sana mutluluk getirir umarım hayatla ilgili köklü kararlar insanı yıpratır ama güneş doğduğunu görünce hepsi geçer umarım güneşin doğar kararlarinla ilgili

Herkese selammmmmm hayırlı akşamlar nasılsınız hatunlaaarrrrrrr 🤗🤗🤗🤗🤗 Elhan Elhan abla'cımmmmmm bu defa oldu sanırım gebeyim 🌺🌺🌺🌺🌺 iki gün erken verdim kan testi 58 çıktı 🐣💕💖🌺
Bu nasıl bir müjde böyle :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Çok şükür bitanem ❤️ Allah yüzünü güldürdü. Nasıl sevindim anlatamam. :KK68:Degerin de çok güzel. :dua:Kendine çok çok dikkat et. Sağlıklı bir gebelik surecin olsun inşallah. Gelişmeleri yine bizimle paylaş. Dualarımız seninle ve bebişle :dua::KK200::dua: Darısı bebek bekleyen bütün arkadaşlarimizin başına inşallah 🙏

Hadi deniyoruz 1 haftacik zaten hemen geçer senle daha güzel geçer hadi 😘
Program öyle olsun duruma göre beslenme saatini düşünelim. Git mutfağa aklında hangi tatlı varsa yebaklindan çıksın. İşlenmiş şeker orucu yapıyoruz. Onun dışında ogunlerine meyve katabilirsin. 1 hafta deneme yapalım bakalım

Zayif bir Dombili Zayif bir Dombili
Ozzybal Ozzybal
Tesnim1903 Tesnim1903
Ellssa Ellssa
Limoni026 Limoni026
minerva1988 minerva1988
M Meryem1306
Efenin_Annesi Efenin_Annesi
pastelfit pastelfit
sara_28 sara_28
gezegenfeza gezegenfeza
Hayalkuran Hayalkuran
M muhendishanim98
Elhan Elhan
Sevgili takım arkadaslarimm takımıma hoşgeldiniz🤗 harika bir hafta gecirecegimize inancım tam. Bomba gibi eksilerle dolu bir haftayaa hazır miyiiiizzz?💃💃💃
Sizden tek bir ricam var . Günümüze 10 dakika 15 dakika da olsa spor mutlaka dahil edelim. Yeni etabimiz uğur getirsin canlarimm🥰🥰
Yeni takımımız hayırlı olsun kaptanım

LİG SIRALAMASI 08.12. 2023 ( En Güncel )

80'LER LİGİKİLO90'LAR LİGİKİLO
ZincirKirma ZincirKirma 82.7 60kiloyum 60kiloyum 90.9
Tutku44 Tutku44 83.5 Pinkharleyquinn Pinkharleyquinn 94.9
Cordelia Cordelia 87.0
M Meryem1306 89.2

ALTIN LİG KİLOÇITIRLAR LİGİKİLO
Efenin_Annesi Efenin_Annesi ..............100.6 M muhendishanim98 59.0
sara_28 sara_28 105.1 kelebek19 kelebek19 59.7
diyetkolikmom diyetkolikmom 107.9

ZincirKirma ZincirKirma Elhan Elhan

08 Aralık 2023

sabah 1 fincan yeşil çay

öğlen 12.00
1 mandalina
4-5 çatal tavuk
5 yk bulgur pilavı
1 kepçe çorba
2 yk yoğurt

ara 15.30
1 mandalina
1 tutam kuruyemiş
2-3 lokma simit

akşam 19.15
etli bulgurlu kuru dolma
4 yk ev yoğurdu
biraz turşu
1 taze soğan
1 fıstıklı çikolata

ara
6-7 orta boy kestane

şimdi tarçınlı yeşil çay içeceğim.

ZincirKirma ZincirKirma Elhan Elhan

08 Aralık 2023

sabah 1 fincan yeşil çay

öğlen 12.00
1 mandalina
4-5 çatal tavuk
5 yk bulgur pilavı
1 kepçe çorba
2 yk yoğurt

ara 15.30
1 mandalina
1 tutam kuruyemiş
2-3 lokma simit

akşam 19.15
etli bulgurlu kuru dolma
4 yk ev yoğurdu
biraz turşu
1 taze soğan
1 fıstıklı çikolata

ara
6-7 orta boy kestane

şimdi tarçınlı yeşil çay içeceğim.
Takımlara girmene sevindim canım hoşgeldin yeniden❤️

Canimmmmmm kusura bakma lutfen
Canım napsak ses yok Beth18 Beth18 cigimden . Benim minikler uyanırsa iş yaş 😂
Çok gec girebildim malesef
Beth18 Beth18 tebrikler canım. Basarilar diliyorum Kırmızı ve mavi kaptanlarim.😘
Sagol canim
:KK36: :KK36: :KK36:
Eline saglik canim

Kızlar lütfen kusura bakmayın okuldan eve gelir gelmez yemek yapmaya koyuldum sonra çocuklar gelince kızımın kulağı ağrıyordu Ona yemek yedirip ağrı kesici içirdim O yüzden hiç buraya bakamadım mavi kaptanlığı kabul etmememin sebebini elhana açıkladım çok Ciddiye alıyorum çok kilo verip sağlığındam oluyorum çok fazla aç kalıyorum Bu nedenle bu ara kaptanlık istemedim Lütfen beni mazur gorun

Takımlara girmene sevindim canım hoşgeldin yeniden❤️
inşallah bu sefer daha iyi olur saracım. sanki biraz daha motiveyim. sabahı zaten bir süredir kaldırmıştım. şimdi sıra akşam yemeği sonrası gece yemelerimi kaldırmak. artık şu 9 lu rakamlardan kurtulayım :halay:

X