Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Teşekkür ederim kaptanım ❤️ ciğeri bende çok seviyorum ve çoktandır yemiyordum iyi oldu veee lahmacun konusunda çok haklısın bende çok aç olduğum için yedim ama yedikten sonra keşke bir tane yeseydim dedim ama şunuda ekleyeyim yedikten sonra yokuş tırmandım ve yürüyüş yaptım 🥰😉
Yokuş iyiymiş . Telafi için güzel bir yol bebeğim. 🥰

inşallah bu sefer daha iyi olur saracım. sanki biraz daha motiveyim. sabahı zaten bir süredir kaldırmıştım. şimdi sıra akşam yemeği sonrası gece yemelerimi kaldırmak. artık şu 9 lu rakamlardan kurtulayım :halay:
Hadi inşallah canım bende yeniden 100 lü rakamlardan kurtulmak ve fit olmak istiyorum

Sağlığın her şeyden önemli canım . Leslie boosted 30 dk ve ebru şallı 12 dakika da 15 cm incel videosunu yapmayı düşünüyorum canim . Ve atlayabildigim kadar ip . Komşumla anlaştık haftada 2 gün eve yakın komlekse gidip yürüyüş yapacaz. Şimdilik bunlar var aklimda
Çok iyi yapmışsın yanina arkadaş alarak öyle daha keyifli

Canimmmmmm kusura bakma lutfen

Çok gec girebildim malesef

Sagol canim

:KK36: :KK36: :KK36:

Eline saglik canim

Kızlar lütfen kusura bakmayın okuldan eve gelir gelmez yemek yapmaya koyuldum sonra çocuklar gelince kızımın kulağı ağrıyordu Ona yemek yedirip ağrı kesici içirdim O yüzden hiç buraya bakamadım mavi kaptanlığı kabul etmememin sebebini elhana açıkladım çok Ciddiye alıyorum çok kilo verip sağlığındam oluyorum çok fazla aç kalıyorum Bu nedenle bu ara kaptanlık istemedim Lütfen beni mazur gorun
Kızına geçmiş olsun canım, kızının kulağına sarımsak koymanı tavsiye ederim, çok rahatlatıyor, iltihabı akıtıyor

X