Afiyet olsun kaptanım. Sofranda tahıl görmüyorum artık. Seviyelerle alakalı sanırım.Menüm
13:00
Sarma dolma (mardin usülü ortada tepsideydi. Bol etliydi)
Pancar ve kırmızı lahana salata
Yarım kase yoğurt
1 kase çiğ fındık
18:30
Hamsi ızgara (bitirene servis getiriyorlardı. Kaptırdım ne kadar yedim bilmiyorum)
Marul salata
Turp
Akşamı yediğime göre Perşembe açlığım başlasın. Şifa olsun
Elhan
Herkes dönmüs ne güzel cok sevindim bende firsat buldukca gelmeye çalışıyorumZipzip- buradaymişsin hâlâ
Nasılsın ne güzel bir sürpriz. Eski kadromuz toparlanıyor.Kordişim , Minerva, fesang ve sen ne kadar sevindigimi anlatamam.
Gözün kalbin hep üzerimizde olsun. Ümitsizligim bir anda sevince dönüştü.
Ben niyetlendim canımEllssa buralarda misin canim Perşembe orucu var mı ki yapcaz demiştik?
Teşekkür ediyorummHamur işlerinden uzak duruyoduk şekercimafiyet olsun canım
Oğluştan kalan sayılmaz zatenafiyet olsun
Açlıktan sonra yenmicek meyveyi seçtinTamam o zaman benim 8 civariydi son yemeğim. Ben de cuma okuldan sonra bitiririm inşallah meyve fark ediyor mu? Muz sakıncalı olur dimi? Ne onerirsin?
Daha çok fırsat bulabilmen ümidiyleHerkes dönmüs ne güzel cok sevindim bende firsat buldukca gelmeye çalışıyorum
Hiç güzel menü değil canım çok açım şu anda ve canım lahana turşusu istiyor gecenin bu saatindeAfiyet olsun canım güzel menü.
Hamdolsun iyiyimTeşekkür ederim iyiyim gezegenim sen nasılsın
Bende bir bakip çıkmıştım şimdi denk gelebildik
Bir tek pide vardı onu da ölçülü ve zamanında yemişsin . Gayet güzel menü rica ederimHiç güzel menü değil canım çok açım şu anda ve canım lahana turşusu istiyor gecenin bu saatinde
Hadi bakalım güzel gecsin canm insallahBen niyetlendim canım
Duyuru yapmadım, geçen sefer halsizlik, tansiyon düşüklüğü olunca
Sarma dolma bulgurduAfiyet olsun kaptanım. Sofranda tahıl görmüyorum artık. Seviyelerle alakalı sanırım.
1 civarı geliyorum eve. 11 civarı limonlu suyumu içerim okulda . 1 de mandalina yerim . 2 saat sonra da salata inşallahAçlıktan sonra yenmicek meyveyi seçtin
Elma en güzeli. Mevsim meyvesi mandalina portakal da olur.
Okuldan kaçta geliyosun?
Meyveden 2 saat sonra tuzsuz salata var. Saatlerini kaçırma derim. Okuldan geç geliceksen çantana bir elma at 10 da ye. 12 de salata yersin
Şifa olsunBen niyetlendim canım
Duyuru yapmadım, geçen sefer halsizlik, tansiyon düşüklüğü olunca
Haklısın kaptanım ama bu sıralar cok yoğunum ve işteki arkadaşlar pide söylemişti yedim bende pişmanım ama yapacak bisey yok malesefHamur işlerinden uzak duruyoduk şekercimafiyet olsun canım
Oğluştan kalan sayılmaz zatenafiyet olsun
Hiç düşünemedimSarma dolma bulgurdu
Ramazanda tuttuğumuz orucu biliyorum. Sabaha kadar niyet edilir derken ?Akşam ezanına kadar bildiğimiz oruç. 3 yudum su içerek sabaha kadar açlığa niyet edilir.
Seni çok seviyorum biliyomusunBir tek pide vardı onu da ölçülü ve zamanında yemişsin . Gayet güzel menü rica ederim
Çünkü yediğin pide bozdu ayarını. Sakın duyma canının sesini. Limonlu su iç bir bardak.Hiç güzel menü değil canım çok açım şu anda ve canım lahana turşusu istiyor gecenin bu saatinde