- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Biz mi demiştik hatırlamıyorum ama evet benim açlığım başladı. Perşembe açlık yapıcamEllssa buralarda misin canim Perşembe orucu var mı ki yapcaz demiştik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz mi demiştik hatırlamıyorum ama evet benim açlığım başladı. Perşembe açlık yapıcamEllssa buralarda misin canim Perşembe orucu var mı ki yapcaz demiştik?
Evet haftaya yaparız diye konuşmuştuk geçen hafta . Kaçta başladın kaçta bitirecekskn?Biz mi demiştik hatırlamıyorum ama evet benim açlığım başladı. Perşembe açlık yapıcam
Aslında bende öyleyim biliyo musun yedikçe yiyesim geliyor yemeyince yemiyorum. Zor olmuyor mu ? Yani bildiğimiz oruç değil demi o 24 saat olmuyor cubkuCanım 24 saatlik oructaydim aksine bir şeyler yiyince daha çok açıkiyorumm ben
Yok canım bu su orucu olarak geçiyor normal oruç gibi degilAslında bende öyleyim biliyo musun yedikçe yiyesim geliyor yemeyince yemiyorum. Zor olmuyor mu ? Yani bildiğimiz oruç değil demi o 24 saat olmuyor cubku
18:30 da yedim. Cuma sabah 8:00 de limonlu su içicem. 10:00 da bir meyve yiyerek bitiricem.Evet haftaya yaparız diye konuşmuştuk geçen hafta . Kaçta başladın kaçta bitirecekskn?
Tamam o zaman benim 8 civariydi son yemeğim. Ben de cuma okuldan sonra bitiririm inşallah meyve fark ediyor mu? Muz sakıncalı olur dimi? Ne onerirsin?18:30 da yedim. Cuma sabah 8:00 de limonlu su içicem. 10:00 da bir meyve yiyerek bitiricem.
Hadi başlayalım o halde
İyi akşamlar kaptanım. Yetisemedim ziyaretineIyi akşamlar
Teşekkürler kaptanHarika tam kaptanı ile kilo yarışan menü olmuş.
Teşekkür ederim iyiyim gezegenim sen nasılsınNasılsın canım
Bende bir bakip çıkmıştım şimdi denk gelebildikİyi akşamlar kaptanım. Yetisemedim ziyaretine
Çok geçmiş olsun canımKızım rahatsız korneasinda darbe kaynaklı keratit olustu baya tehlikeli bir rahatsızlık onla uğraşıyorum. Büyük kızımın da korneasi alerji kaynaklı çizik onunda düzenli kontrolü var 2sini goturdun
Afiyet şifa olsunMenüm
13:00
Sarma dolma (mardin usülü ortada tepsideydi. Bol etliydi)
Pancar ve kırmızı lahana salata
Yarım kase yoğurt
1 kase çiğ fındık
18:30
Hamsi ızgara (bitirene servis getiriyorlardı. Kaptırdım ne kadar yedim bilmiyorum)
Marul salata
Turp
Akşamı yediğime göre Perşembe açlığım başlasın. Şifa olsun
Elhan
Gözün kalbin hep üzerimizde olsun . Ümitsizligim bir anda sevince dönüştü.Teşekkür ederim iyiyim gezegenim sen nasılsın
Bende bir bakip çıkmıştım şimdi denk gelebildik
Kusuru olur mu hiç. Dikkatli ol yollarda kendine iyi bak. İnşallah ödem olmaz.Keskeee. Direnç kilom sanırım 58.50.
Sabah 06.30- bir dilim ekmek, peynir,zeytin,domates,salatalık
12.30- yarım muz, bir mandalina
17.00- biraz et ve 4-5 kasık pilav, azıcık ucundan burma kadayıf
21.00 çeyrek greyfurt.
Yollardaydim kızlar hiç uyumadım. Kesin ödem tutucam, kusura bakmayın mesaj okuyacak bile halim kalmadı kendinize iyi bakın beni bu hafta böyle idare edin lütfen
@deli bir dombili Elhan
Afiyet olsun kaptanım. Yediklerin şifa olsun.23 saat oruç sonrası
Havuç marul ceviz yoğurtlu bişi yapıp yedim salata gibi meze gibi
2,5 lt su
10600 adım
600 ip atlama ile günü kapattım
Elhan
Akşam ezanına kadar bildiğimiz oruç. 3 yudum su içerek sabaha kadar açlığa niyet edilir.Aslında bende öyleyim biliyo musun yedikçe yiyesim geliyor yemeyince yemiyorum. Zor olmuyor mu ? Yani bildiğimiz oruç değil demi o 24 saat olmuyor cubku
Akşam ezanına kadar bildiğimiz oruç. 3 yudum su içerek sabaha kadar açlığa niyet edilir.Aslında bende öyleyim biliyo musun yedikçe yiyesim geliyor yemeyince yemiyorum. Zor olmuyor mu ? Yani bildiğimiz oruç değil demi o 24 saat olmuyor cubku
Çok değişik bir turşu tarifi. Sıcak suyla kurulani görmüştüm ama sıcak karışımın icinde kaynatildigini ilk defa öğrendim canım. Ödem yapmaması ne kadar güzel. Bizim evde de Çankırı kaya tuzundan başka tuz kullanilmaz. Deniz tuzu da faydaliymis doğru.O dediğin turşunun hazırını yiyordum, artık ondan almıyorum
Benimki dümdüz yeşil biberleri birer lokmalık doğradım, limon, sirke, su, tuz ve sarımsak karışımını kaynatıp biberlerin rengi değişene kadar karıştırarak kaynatıp kavanoza doldurdum.
Diğeri kapya biberleri közleyip doğrayıp aynı şekil yaptım, tuzları az olduğu için ödem tutmuyorum ve tartıda eksi görüyorum.
Önemli bir detay, soframda deniz tuzu kullanıyorum( kaya tuzu görmedim), rafine tuzu çoktan bıraktım