Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok aç ve gergin . Aynı ben . Git yat arkadaşım başka çözümü yok gecmeyince gecmiyor aclikkSeni çok seviyorum biliyomusun
Ve şu anda şekerim düştü sanırım çok açım
Bende acıktım ve uykum yok napıyım şimdi su içiyorumÇok aç ve gergin . Aynı ben . Git yat arkadaşım başka çözümü yok gecmeyince gecmiyor aclikk
Yoğurt ye balım...Salatalik da olabilir anında geçer açlığın.Seni çok seviyorum biliyomusun
Ve şu anda şekerim düştü sanırım çok açım
Bu kız çok tatlıÇok aç ve gergin . Aynı ben . Git yat arkadaşım başka çözümü yok gecmeyince gecmiyor aclikk
Merak etme kaptanım yarın toparlayacamÇünkü yediğin pide bozdu ayarını. Sakın duyma canının sesini. Limonlu su iç bir bardak.
Yarın dikkatli menü hazırla mümkünse sebze olsun akşam yemeğin. Zira ertesi gün tartı günü.
Gazan mübarek olsun şimdiden
Yoğurt iyi fikir teşekkür ederimYoğurt ye balım...Salatalik da olabilir anında geçer açlığın.
Ben de seni ve menülerini seviyorum
Sana şöyle rota çizeyim nacizane.1 civarı geliyorum eve. 11 civarı limonlu suyumu içerim okulda . 1 de mandalina yerim . 2 saat sonra da salata inşallah
Açken de uyku gelmezki ama sabaha şunun şurasında ne kaldı dimiÇok aç ve gergin . Aynı ben . Git yat arkadaşım başka çözümü yok gecmeyince gecmiyor aclikk
Yoğurt iyi fikir teşekkür ederim
Hiç düşünemedim
Oh kazasız belasız atlattık gibi
Bir üstte alıntıda gayet açık anlattım. Daha dikkatli okursan anlayabilirsin aslında.Ramazanda tuttuğumuz orucu biliyorum. Sabaha kadar niyet edilir derken ?
Beni de aciktirdiniz yaa . Hani motive ediyorduk birbirimizi ki kalkın ip atlayalimBende acıktım ve uykum yok napıyım şimdi su içiyorum
Yaaa bir dahaa soyleeeBu kız çok tatlı
Tamam o zaman canım elmam yok evde . Bir mandalina alırım yanıma o zaman . Teşekkür ederim detaylı Ilgın içinSana şöyle rota çizeyim nacizane.
Saat 9 da limonlu su
Saat 11 de 1 elma
Eve geldiğinde 13:00 salata olur.
Akşam 18 sebze yemeği
Salata ve sebze yemeği tuzsuz ve sıvı kuralına da uyarsan miis gibi akşam geçer.
Daha fazla geciktirme saatleri, vücudun ayarı bozulmasın.
Ben napiyorum kaç gecedir biliyor musun? Uzanıp ışığı kapatıp yemek videoları izleyerek mayisip uyuyorum. Bana çok iyi geliyor valla yemiş gibi oluyorum izlerkenAçken de uyku gelmezki ama sabaha şunun şurasında ne kaldı dimi
Akrep kaptanım. İnan bu oruçlar birbirine çok karıştırılıyor. Niyet edildiği için bir de iftar kavramı geçtiği için bizim de özel bir uygulamasi olan orucunuz kafamızı allak bullak ediyor. Seninle , fezoyla öğrendik detaylarını yoksa inan hiç bilgimiz olmayacaktı. Hayalcimi çok iyi anlıyorum. Oruç dedigin sahura kalkılır niyet edilir iftar vakti ailecek ezan veya top beklenir bismillah deyip hurma yenir sonra yemeklere gömülünür. İstediğin kadar açık anlat kafamızda bunlar varken biz yine kariştiririz.Bir üstte alıntıda gayet açık anlattım. Daha dikkatli okursan anlayabilirsin aslında.
Çin işkencesi buBen napiyorum kaç gecedir biliyor musun? Uzanıp ışığı kapatıp yemek videoları izleyerek mayisip uyuyorum. Bana çok iyi geliyor valla yemiş gibi oluyorum izlerken
Akşam öğün aynıymış ekmek hariç6 Aralık
12.00 Karatay kahvaltısı + meyve
13.00 Kahve
16.00 Hamsi ızgara , salata , ince bir dilim siyez ekmeği
Bol bol su ölçemedim
5514 adım
Ellssa
Ertesi güne daha hafif kalkmanın formülüdür aç mide. Ve erken kalkmanın.Çok aç ve gergin . Aynı ben . Git yat arkadaşım başka çözümü yok gecmeyince gecmiyor aclikk
Yoğurt yerine tarçınlı kahve öneririm. Yansın yağlar.Yoğurt iyi fikir teşekkür ederim
Midenin sesini ninni yaparak uyursun. Sabah daha hafif kalkarsın hem bedenen hem de ruhen.Açken de uyku gelmezki ama sabaha şunun şurasında ne kaldı dimi