Teşekkür ederim kaptanım.Akşam öğün aynıymış ekmek hariç
Afiyet olsun kaptanım
Ertesi güne daha hafif kalkmanın formülüdür aç mide. Ve erken kalkmanın.
Yoğurt yerine tarçınlı kahve öneririm. Yansın yağlar.
Midenin sesini ninni yaparak uyursun. Sabah daha hafif kalkarsın hem bedenen hem de ruhen.
Ay ben nasıl seviyorum çikolatali yaş pasta videolari izliyorum yiyormuş gibi oluyorum inan . Onu da bırakamam bir tek o kaldı elimdeÇin işkencesi bu
Oruç = Akşam ezanına kadar bildiğimizAkrep kaptanım. İnan bu oruçlar birbirine çok karıştırılıyor. Niyet edildiği için bir de iftar kavramı geçtiği için bizim de özel bir uygulamasi olan orucunuz kafamızı allak bullak ediyor. Seninle , fezoyla öğrendik detaylarını yoksa inan hiç bilgimiz olmayacaktı. Hayalcimi çok iyi anlıyorum.Oruç dedigin sahura kalkılır niyet edilir iftar vakti ailecek ezan veya top beklenir bismillah deyip hurma yenir sonra yemeklere gömülünür. İstediğin kadar açık anlat kafamızda bunlar varken biz yine kariştiririz.
Bu kadar çok tatlı sözcüğünü kullanmak aciktirir amaYaaa bir dahaa soyleee
Perşembe gün içi akşam ezanina kadar orucum dediğine göre bizim bildiğimiz oruç oluyor.Oruç = Akşam ezanına kadar bildiğimiz
Açlık = Bişey yemeden, ara ara yudum su içmek
Perşembe gün içi akşam ezanına kadar orucum.
3 yudum su içip sabaha kadar açlığa niyet ediyorum
Hepimize inşaAllahŞifa olsun
DiyosunnnnBu kadar çok tatlı sözcüğünü kullanmak aciktirir ama
anneadayi çok tatlı
Bizim tuttuğumuz oruç sabah ezanından önce yenilir su içilir niyet edilir aksam ezanında oruç bozulur. 3 yudum su içilip sabaha kadar açlığa niyet edilen orucu ilkkez duydumPerşembe gün içi akşam ezanina kadar orucum dediğine göre bizim bildiğimiz oruç oluyor.Sonrasi sizin bildiginiz açlik oluyor değil mi
Oruç ve açlık sentezi . Valla anca bu kadar anlayabildim.
1 lt daha su bitirdimBeni de aciktirdiniz yaa . Hani motive ediyorduk birbirimizi ki kalkın ip atlayalim
Harikasinn . İp atlayin arkadaşlar. Her yerim ağrıyor . Heryeri çalışıyor sanırım çok zor da değil dinlenerek de başlayabilirsiniz1 lt daha su bitirdim2,5 oldu
İşteAkrep kaptanım. İnan bu oruçlar birbirine çok karıştırılıyor. Niyet edildiği için bir de iftar kavramı geçtiği için bizim de özel bir uygulamasi olan orucunuz kafamızı allak bullak ediyor. Seninle , fezoyla öğrendik detaylarını yoksa inan hiç bilgimiz olmayacaktı. Hayalcimi çok iyi anlıyorum.Oruç dedigin sahura kalkılır niyet edilir iftar vakti ailecek ezan veya top beklenir bismillah deyip hurma yenir sonra yemeklere gömülünür. İstediğin kadar açık anlat kafamızda bunlar varken biz yine kariştiririz.
Alt komşum ne derHarikasinn . İp atlayin arkadaşlar. Her yerim ağrıyor . Heryeri çalışıyor sanırım çok zor da değil dinlenerek de başlayabilirsiniz
Burdayim abla okul yoğun geçiyor ordan geliyorum eve eve öğretmen geliyor ders ikizler yemek temizlik gün bitiyor bende menumu yazayım.
Doğru anladın kaptanımPerşembe gün içi akşam ezanina kadar orucum dediğine göre bizim bildiğimiz oruç oluyor.Sonrasi sizin bildiginiz açlik oluyor değil mi
Oruç ve açlık sentezi . Valla anca bu kadar anlayabildim.
Ay çok da severim . Niye cumartesi tatil günü mü oluyor?BendeEki Görüntüle 3347772
Bak canım komşum bana ne getirmiş
Malum mu oldu ne
Merak etmeyin saklayıp cumartesi yerim
Ses olmuyor ki canmmAlt komşum ne der
Afiyet olsunBurdayim abla okul yoğun geçiyor ordan geliyorum eve eve öğretmen geliyor ders ikizler yemek temizlik gün bitiyor bende menumu yazayım.
Sabah 2 dilim ekmek tereyağlı yumurta domates salatalık zeytin çay saat 14civari bir soda
17.09 da 1kase eksili köfte çorbası 2 tane kuru dolma 3 yaprak sarması yedim çay ve şu ile kapattım günü
Ellssa