Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kahvaltıda sadece yeşil çay mı içtin ? Hiç mi acıkmadın kız

Muhteşem bir menü Afiyet olsun canım Bu yağlı içi peynir dolgulu yağlı biber turşusunu cok merak ediyorum senin yedigin ondan miydi
O dediğin turşunun hazırını yiyordum, artık ondan almıyorum
Benimki dümdüz yeşil biberleri birer lokmalık doğradım, limon, sirke, su, tuz ve sarımsak karışımını kaynatıp biberlerin rengi değişene kadar karıştırarak kaynatıp kavanoza doldurdum.

Diğeri kapya biberleri közleyip doğrayıp aynı şekil yaptım, tuzları az olduğu için ödem tutmuyorum ve tartıda eksi görüyorum.
Önemli bir detay, soframda deniz tuzu kullanıyorum( kaya tuzu görmedim), rafine tuzu çoktan bıraktım

Ayyynı biziz bu
Çok zooor Çok düzenli oluyor başaklar bşraz da takıntılı ...zorlanıyorum doğrusu

:)ayynen eşim de başak

Hoşgeldin canım

Geçmiş olsun neyin var canım?
Ne dedi doktor ?
Eşim düzen tertip sever de kendi yapmaz, benden bekler
Aksine ben daha düzenli ve takıntılıydım, yavaş yavaş daha relax oldum

Ayyyyyyynı benim adam vah bize
Ben ev işi sevmiyorum, alisamadim alışmak istemiyorum.
Ben de düzende zorlanıyorum .çekmeceleri hemen karışıyor. ama bayağı ilerleme kaydettim. Benimkinin başaklığı sayesinde
Ben ütü yampayi hiç sevmem . Eşim beden egitimi öğretmeni doğru eş secmisim giyiyo esofmanini gidiyo miss
İyiymiş
Ay denerim 1 de bırakmayı ama söz de veremiyorum şimdi
Yaparsa harika olur . Önce yarısını ye oyalan su iç salata falan tırtıkla sonra kalan yarısını ye.
ip atlamaya başladım ama arka arkaya olmuyor iş yerinde lavaboda atlıyorum saat başı 150 ad gibi artıracagım inşallah akşama kadar 900-1000 arası olur öğle aralarındada yürümeye devam inşallah
Çok azimlisin bravo . Dikkat et yakalanma.
Kasım'da mı başladın 74 ile canım?
Süpersin kaptanım . Ben çok güzel bir eksi gördüm az önce aç karına ama olsun bu hafta güzel yüzde getircem ben sana seçtiğine mutlu edecem seni

Evet yaa bu mutluluk 1 lahmacunda kapattırır günü üstelik tursusuz Elhan

Vayy sıkı geliyorum diyorsun
Keskeee. Direnç kilom sanırım 58.50.
Sabah 06.30- bir dilim ekmek, peynir,zeytin,domates,salatalık
12.30- yarım muz, bir mandalina
17.00- biraz et ve 4-5 kasık pilav, azıcık ucundan burma kadayıf
21.00 çeyrek greyfurt.
Yollardaydim kızlar hiç uyumadım. Kesin ödem tutucam, kusura bakmayın mesaj okuyacak bile halim kalmadı kendinize iyi bakın beni bu hafta böyle idare edin lütfen
Zayif bir Dombili Elhan

Hamur işlerinden uzak duruyoduk şekercim afiyet olsun canım
Oğluştan kalan sayılmaz zaten afiyet olsun

Menümü yazayım
Kahvaltı
2 yumurta
5 adet zeytin
1 bardak çay
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
1 küçük kutu süt
Akşam
1 tabak karnabahar yemeği fırında
3 adet acı biber turşusu

Ara öğün 1
Adet muz

Elhan Ellssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…