- 13 Ağustos 2022
- 6.304
- 26.018
Kahvaltıda sadece yeşil çay mı içtin ? Hiç mi acıkmadın kızBugünkü menum
10.00 bir kupa limonlu yeşil çay
19.30
2 lahmacun(valla çok küçüktü anca bir belki bir buck eder)
Bol salata ve ayran
Bir parça lahana bir kiti da yemiş olabilirim
Ama 700 ip atladım 3500 p
Ve 3ltre suyum var
6000 adım 600
4100 puan toplam
Elhan Zayif bir Dombili
Elhoşumm geçmiş olsunİlk ölçümden sonra daha da artmış anlamadım kuzum. Yürüyüş yaptım , siz biliyorsunuz hamur işi tatlı yemiyorum. O günden bugüne iki kiloya yakın verdim. Başka ne yapabilirim
@HanimKelesimiGetir canım
Eki Görüntüle 3347555
Canım sonuç bu
Sağol canimcim. Yok kalmadı zaten yarın son günAfiyet olsun bitanem.Menun çok güzel. Bulgur pilavı yarına kaldıysa öğününe dahil etme tamam mı perşembe günü risk almayalım.
O dediğin turşunun hazırını yiyordum, artık ondan almıyorumMuhteşem bir menüAfiyet olsun canım Bu yağlı içi peynir dolgulu yağlı biber turşusunu cok merak ediyorum senin yedigin ondan miydi
Aslında bak minik kapya biber görürsem o dediğin turşuyu denerimMuhteşem bir menüAfiyet olsun canım Bu yağlı içi peynir dolgulu yağlı biber turşusunu cok merak ediyorum senin yedigin ondan miydi
Eşim düzen tertip sever de kendi yapmazAyyynı biziz bu
Çok zooor Çok düzenli oluyor başaklar bşraz da takıntılı ...zorlanıyorum doğrusu
:)ayynen eşim de başak
Hoşgeldin canım
Geçmiş olsun neyin var canım?
Ne dedi doktor ?
Ayyyyyyynı benim adam vah bizeyaaa ben de çok severim yemek yapmayı, hep diyorum zaten ev hanımı olsam her gün neler neler yaparım, ocağın başına geçince bi mutlu oluyorum ki anlatamam
benim de eşim başak
ben de boğa
iki inatçı keçi bazen çok zorlanıyoruz, eşim aşırı takıntılı aşırı detaycı biridir. birşeye takıldıysa yüzyıl onu konuşuruz ya da gözüne brşey çarptıysa o hallolana kadar gider gelir söyler
ve kimsenin görmediği detayı o görür, acayip dikkatlidir detaylar konusunda, çok sinirli ve fevridir ne yazık ki çok çok çabuk parlar ama saniyesinde de söner ama çok da merhametlidir
aaaa sen koç musun
niye bu kadar içime sokasım geliyor seni belli oldu
canımmm canımmm, güzel haberlerle dön inşallah
Ben de düzende zorlanıyorum .çekmeceleri hemen karışıyor. ama bayağı ilerleme kaydettim.Ben ev işi sevmiyorum, alisamadim alışmak istemiyorum.
İyiymişBen ütü yampayi hiç sevmem . Eşim beden egitimi öğretmeni doğru eş secmisim giyiyo esofmanini gidiyo miss
Yaparsa harika olur . Önce yarısını ye oyalan su iç salata falan tırtıkla sonra kalan yarısını ye.Ay denerim 1 de bırakmayı ama söz de veremiyorum şimdi
Çok azimlisin bravo .ip atlamaya başladım ama arka arkaya olmuyor iş yerinde lavaboda atlıyorum saat başı 150 ad gibi artıracagım inşallah akşama kadar 900-1000 arası olur öğle aralarındada yürümeye devam inşallah
Süpersin kaptanım . Ben çok güzel bir eksi gördüm az önce aç karına ama olsunbu hafta güzel yüzde getircem ben sana seçtiğine mutlu edecem seni
Canım 24 saatlik oructaydim aksine bir şeyler yiyince daha çok açıkiyorumm benKahvaltıda sadece yeşil çay mı içtin ? Hiç mi acıkmadın kız
Oo harikasin kaptanimm23 saat oruç sonrası
Havuç marul ceviz yoğurtlu bişi yapıp yedim salata gibi meze gibi
2,5 lt su
10600 adım
600 ip atlama ile günü kapattım
Elhan
Nasılsın canımIyi akşamlar
Keskeee. Direnç kilom sanırım 58.50.Vayy sıkı geliyorum diyorsun
Hamur işlerinden uzak duruyoduk şekercim
Oğluştan kalan sayılmaz zaten