Popüler Konu LenaG ile MasterFit

1 civarı geliyorum eve. 11 civarı limonlu suyumu içerim okulda . 1 de mandalina yerim . 2 saat sonra da salata inşallah
Sana şöyle rota çizeyim nacizane.
Saat 9 da limonlu su
Saat 11 de 1 elma
Eve geldiğinde 13:00 salata olur.
Akşam 18 sebze yemeği
Salata ve sebze yemeği tuzsuz ve sıvı kuralına da uyarsan miis gibi akşam geçer.
Daha fazla geciktirme saatleri, vücudun ayarı bozulmasın.

Tamam o zaman canım elmam yok evde . Bir mandalina alırım yanıma o zaman . Teşekkür ederim detaylı Ilgın için

Bir üstte alıntıda gayet açık anlattım. Daha dikkatli okursan anlayabilirsin aslında.
Akrep kaptanım. İnan bu oruçlar birbirine çok karıştırılıyor. Niyet edildiği için bir de iftar kavramı geçtiği için bizim de özel bir uygulamasi olan orucunuz kafamızı allak bullak ediyor. Seninle , fezoyla öğrendik detaylarını yoksa inan hiç bilgimiz olmayacaktı. Hayalcimi çok iyi anlıyorum. Oruç dedigin sahura kalkılır niyet edilir iftar vakti ailecek ezan veya top beklenir bismillah deyip hurma yenir sonra yemeklere gömülünür. İstediğin kadar açık anlat kafamızda bunlar varken biz yine kariştiririz.

6 Aralık
12.00 Karatay kahvaltısı + meyve
13.00 Kahve
16.00 Hamsi ızgara , salata , ince bir dilim siyez ekmeği
Bol bol su ölçemedim
5514 adım
Ellssa
Akşam öğün aynıymış ekmek hariç
Afiyet olsun kaptanım
Çok aç ve gergin . Aynı ben . Git yat arkadaşım başka çözümü yok gecmeyince gecmiyor aclikk
Ertesi güne daha hafif kalkmanın formülüdür aç mide. Ve erken kalkmanın.
Yoğurt iyi fikir teşekkür ederim
Yoğurt yerine tarçınlı kahve öneririm. Yansın yağlar.
Açken de uyku gelmezki ama sabaha şunun şurasında ne kaldı dimi
Midenin sesini ninni yaparak uyursun. Sabah daha hafif kalkarsın hem bedenen hem de ruhen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…