Yok geri yatmış
Günaydın arkadaşlar. Bugün malum tartı günü. Herkese bol eksiler diliyorum.
Dünün raporunu paylaşayım ardından da tartıyı paylaşırım.
LenaG Boncuk2307 sibel_84
29 Kasım Cuma
20/4 IF (Aralıklı Oruç) yapıldı.
İlk öğün 12:30
1 haşlanmış yumurta
30 gr beyaz peynir
20 gr zeytin
Domates, salatalık
2.öğün 16:00 da bitirildi
200 gr yoğurt
100 gr yağsız tuzsuz lor
2 çk chia
1 çk gojy berry kurusu
2 çk nar
3 hurma
3 ceviz
Gün içinde: 2 lt su, 1 fincan bitki çayı,
Egzersiz :
1 ve 2. Videolar yapıldı.
Bölgesel ( karın) antrenmanı 22 dk
Evde yürüyüş 30 dk 3200 adım
360 jumpıng jaks
Geçen cumartesi 77.4
Bugün 75.9
Fark -1.5 kg.
LenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307
15 yıldır rüyamda bile göremediğim bir rakam kızçeler beni yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim
Bugün itibariyle bedenimden çıkan 34.1 kg.
Cesaretimi toplayamiyorum ki doğum sonrası duzensizlesmistir inşallah öyledir yani. Evet kronik kabızlık var detoxmix içiyordum o iyi geliyordu sanki de bitti yeni sipariş ettimBence geciktirmeden test yap canım. Genelde wc sorunu yaşıyor musun.
Geçmiş olsun canım, gaz yüzünden olabilir mi, ağrın devam ederse ihmal etme doktora görün.
Allah isteyenlere nasip etsin zaten iki tane var biri 3 yaşında biri 7 aylık inşallah düzensizlik yüzünden gecikmistirHafta sonları olmasa kafayı yeriz herhalde.
Ahhhaaa işte ben bu. Boğazımda kalan o dugumlenmis şeyi sokemiyorum
Yarın güzel bir eksi gelmezse bilmiyorum artık.
O şişlik bende de var. Parmaklarım dolma gibi olmuş. Dün üç tane kiraz saplı çay içtim bana mısın demedi.
Bende umutluyum hepinizden.
Bir hafta yapıp kenara çekilmek lazımmış. Bu hafta hatta izin mi alsam hem regl geldi grupları da sıkıntıya koymayayim.
Afiyet olsun canım menü harika.
Afiyet olsun canım menü yakıyor.
Ahhha ikinci bebiş haberi mi alacagiz yoksa.
Sadec hir menu olmuş canım afiyet olsun.
Ya işte gruplari etkilemek de istemiyorum açıkçası.
Sağol canımGeçmiş olsun canım, gaz yüzünden olabilir mi, ağrın devam ederse ihmal etme doktora görün.
Gecmis olsun canim. Ilik bal serbeti yapip icine 1 cay kaşığı kimyon ekle ılık ılık ic iyi gelecek
Sağol canımCanım çok geçmiş olsun üşütmekten de olabilirmi ayaklarını falan sıkı giy akşamlarıda varsa sıcak su torbası koysan canım
Ya sorma kuzum gün içinde o kadar kafam beynim vücudum yoruluyor ki diyorum bazen bir de kilo vermem gerekiyor oturup ağlayasim geliyor bırakmak geliyor içimden sonra diyorum kendine gel o kadar emek verdin işte öyleKuzum senin bebisler daha yeni kolay değil
Sagol canimm tahıl grubu hiç yememeye çalışıyorum sabahları mercimek ekmekten yiyorum sanırım onu da kesmem gerekecek çünkü bana yarayan protein ağırlıklı beslenme olduKuzum tebrik ederim sende vermişsin. Ekmeği biraz kessen daha çok gider çünkü haraketlisin. Benim günlük adım 4bini geçmiyor senin maşallahın var tahıl grubunuda azaltan daha hızlı gider
Yaa harikasın maşallah sana
Geçen cumartesi 77.4
Bugün 75.9
Fark -1.5 kg.
15 yıldır rüyamda bile göremediğim bir rakam kızçeler beni yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim
Amaan allahim keşke bende kendime ödül hazirladaydimmm canım çekti neyse bende kahvaltıda ciko yedim oda benim ödülüm ossunKızlar izninizle ben sabahın 6 sında yogurdugum hamur ile ıspanaklı gözleme pişirmeye gidiyorum 1 tane yerim affetmem
Tebrikler canimm
Tebrikler canım
Sağ olasın böcükümDiyet yapip kilo verememkse haklısın ama olayi cözmussunuz, vucut ayarlama yapiyorkendi söküğümuzu dikemiyoruz ne yapalim, boyle durumlarda dostlarımıza ihtiyacimiz var
Önceden başarmışsın tekrar basaracaksin
Öncesini yazmamışsın
Capon kiraz çiçeklerini benim için de kokla inşallah mevsimine denk gelir.Ay ne güzel benim hayalimde Japonya ya gitmek. Japon arkadaşım var geçen yıl o bize geldi sıra bende kız biraz daha toparlansjn bende gitmek istiyorum.
Bir yosun çıkmış vücudundan maşallah kuzum. Tebrikler.
Geçen cumartesi 77.4
Bugün 75.9
Fark -1.5 kg.
Wuaww masallah cok guzel tebrik ederim cnmGeçen hafta : 76.7
Bugun : 74.9
Fark : -1.8
% 2.346
Eki Görüntüle 3512142
TEbrik ederim cok guzel cnmLenaG Boncuk2307
77.8 dü
-700 gramla haftayı kapadım haftaici baktığımda 1.2 kg vermiştim ne ara yarım kilo aldım yaw
Daha nolsun 3 paket yadan daha fazla gitmis tebrikler cnmAslinda hafta içi salı da tartildim da daha fazla eksi bekliyordum neyse buda iyidir
Gecen hafta 109
Bugun 108.2
Fark -800 gr
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Eksi eksidir en azindan korumussun cnm
Tebrikler canim cok iyiKilo bildirimi
Geçen 69.60
Bu hafta 68.65
Fark -950
%1.364
Eki Görüntüle 3512150
Haftaya gelsin 80 lerKızlar sanırım ilk tartı benden geliyor hedefim 89.90 ı görebilmekti ama olmadı malesef. 90 lar resmen yapıştı bana . Yinede bugün serbest gün yaptım 1.4 da çok fena değil
Geçen cumartesi 91.55
Bugün 90.15 (fark-1.40kg )
LenaG sibel_84 Boncuk2307 Eki Görüntüle 3512156
Cok guzel canim tebriklerr
Geçen cumartesi 77.4
Bugün 75.9
Fark -1.5 kg.
Nedeni belliymis zaten haftaya daha fazla eksi demek cnmLenaG Efenin_Annesi LenaG
Geçen hafta 70.4 üm izne ayrılmıştım tabii reglimin 2ci günümdeyim hersey yolundaEki Görüntüle 3512168
Tebrikler canim.cok guzel eksi