- 25 Ağustos 2019
- 60.366
- 110.180
- 30
Yok kızzz ben denemistim tek ayakla gene aynı kilo gösteriyoduKızlar biz yanlış tartiliyor musuz Eki Görüntüle 3316619
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kızzz ben denemistim tek ayakla gene aynı kilo gösteriyoduKızlar biz yanlış tartiliyor musuz Eki Görüntüle 3316619
Eğer acikirsam yani basedemezsem salata yaparım canım ama inşallah yapmicamSalata ve proteinli bir şey ye acikmazsin. Bakliyat yeme ama
Afiyet olsun.
Hocam sınıf yeni toparlanıyor. Herhangi bir risk olursa zaten beklemem. Ama süremiz var derse 15 tatile kadar bekleyeceğim.Her ne ise çok da bekletme Sibelcim.Sağlık ihmale gelmez. Tahlillerin istediğiniz gibi olur inşallah.
Lavişim cuma günü yarış sonuçlari belli oluyor. Diskalifiye oluyorsun bu durumda. Pazartesi bildirimin cuma yerine geçmez tatlim. Son gün izinli yazmak da etik değil. Yoksa hep böyle devam eder.Elhan pazartesi bildirim yapabilir miyim evde degilim bu aralar çok yoğun um
Tmm bakarım duruma abla erken gelirsem tartı sonucu atarım inşallahLavişim cuma günü yarış sonuçlari belli oluyor. Diskalifiye oluyorsun bu durumda. Pazartesi bildirimin cuma yerine geçmez tatlim. Son gün izinli yazmak da etik değil. Yoksa hep böyle devam eder.
Sabahin köründe kalk kk ya gir tartıl at koş git başkada işimiz yok senle pazartesi den sonra gorrüşürüzzzzzzzTmm bakarım duruma abla erken gelirsem tartı sonucu atarım inşallah
Bir şekilde tartı bulmaya çalış kuzum.Tmm bakarım duruma abla erken gelirsem tartı sonucu atarım inşallah
Bakalım inşallah yaaSabahin köründe kalk kk ya gir tartıl at koş git başkada işimiz yok senle pazartesi den sonra gorrüşürüzzzzzzz
Erken gelirsem eve atarım gelmesem orada bulurum artıkBir şekilde tartı bulmaya çalış kuzum.
VAllahaa seni uçururummmBakalım inşallah yaa
Kız zaten artıdayım ne iniyor ne bişey anlamadım gittiiVAllahaa seni uçururummm
Ip atladınmi hiç belki hareket lazım wcdende kaynakli olur hersey oluyo bee canoKız zaten artıdayım ne iniyor ne bişey anlamadım gittii
4 gündür kabızlık çekiyorum onun şişkinliği var kayısı çayı bile fayda etmiyor bakalım yarına hayır olaIp atladınmi hiç belki hareket lazım wcdende kaynakli olur hersey oluyo bee cano
Vallahaa ben açkarna duka birası içtim üstüne 1 litre suda ictim cok fena calıştirıyorr denemeni tavsiye ederimm4 gündür kabızlık çekiyorum onun şişkinliği var kayısı çayı bile fayda etmiyor bakalım yarına hayır ola
SIidoooşşşHayırlı günler
Nasılsın balımSIidoooşşş