Geçmiş olsun canımOlur canım yapalim
Sagolun kizlar
Dün o işleri yaptım diye sanırım biraz da cereyanda kaldım Vücudum dökülüyor çok fenayım. Nobetciyim Bi de bugun
Okulu atlattım diyelim sonrasında evdeki bebeler var Allahim bana güç kuvvet ver amin :)
Gündüz bunlari yedimBugün yediklerim
Gerçi yine yicemde sabahkileri yazmak istedim dinlenirken
8.30
Sabah yarım ekmek tost ve 2 dilim yumurta ve nane çayı, 1 tabak salata ve mangolu ananaslı yesil çay
11.00
1 elma, 1 armut, 1 muz, 2 kaşık yogurt, 4-5kasik yulafli karışım
Ara
1 pikolata, 2 kare bitter çikolata ve aralıklı olarak Türk kahvesi
Akşama da tavuk yapicam inşallah güzel olur
Sagol canim. Aslında dün bir şeyim yoktu ama burası dün bugün biraz sogudu bende cibildak iş yaptım sanırım unuttum biraz dinlensem geçer de nerde o dinlenmeGeçmiş olsun canımHer nimetin bir külfeti oluyor. İyi bak kendine. Nöbette kolaylıklar dilerim.
Yarın tartilayim aramızdaki sorunu tekrar görüşeceğim tatlım.Fırsat bulamam herhalde gelmeye içip yiyip gezecez bakalım
Çok sağol çıtırım teşekkürler
Vur çak duvara tartıyı
Ben kaçtım toparlanayım çıkacam görüşürüz fit hatunlarım ve çetem
Düzelmezsen misafir işini ertele .Sagol canim. Aslında dün bir şeyim yoktu ama burası dün bugün biraz sogudu bende cibildak iş yaptım sanırım unuttum biraz dinlensem geçer de nerde o dinlenme
Haftasonu da misafirim var inşallah o zamana kadar gecer
Teşekkürler hocam. Geldik sıra bekliyoruz.Tatlım şifa bulmani dilerim.Saglik haberlerini alırız inşallah.
Takipteyim o vakitBaşka nick vardı o zaman bu değildi.
Normal olmayan nickmi sadece,bunamı takıldınız yoksa.
Enteresan geldi beğendim hoşuma gitti kullandım,bu zamana kadar niye bu nick diyen olmadı nedense.
Fezacım benim minnoş 5 yaşında,yok biz 50+ olarak çeteyi kurduk yaşını bilmediğim için yani,sen gel yamacımıza
Teşekkür ederim ablacımBir yemek daha kazasız atlatilmistir.
Afiyet olsun canım
Hahahaha haber verdiğin için sağolk bebekk gelince sonuçları söyle merak ederimmm
BUgünde herkesin işi var bellikii bende salonu dipköşe yapıyorummHayırlı sabahlar kızlar
Benim de öğlen terapilerim var, iki terapi peşpeşe,
Gelince koştur koştur oğlanlara yemek hazırlamam lazım
Buraya bakmam biraz gecikebilir
Maviş kızlarım, hepi topu 1 günümüz kaldı, rica ediyorum bugün azami dikkat edin ve vücutlarınızı dinlendirin, spor filan yapmayın
Unutmayın yarın gülümseyen biz olacağız
Terapilerin şifa versin kaptanım.Hayırlı sabahlar kızlar
Benim de öğlen terapilerim var, iki terapi peşpeşe,
Gelince koştur koştur oğlanlara yemek hazırlamam lazım
Buraya bakmam biraz gecikebilir
Maviş kızlarım, hepi topu 1 günümüz kaldı, rica ediyorum bugün azami dikkat edin ve vücutlarınızı dinlendirin, spor filan yapmayın
Unutmayın yarın gülümseyen biz olacağız
Bence sen de yaparsın canim. Benimki çok büyük bir şey degildi. O yüzden boyaciya para vermeyeyim dedim. Büyük boya işlerini ben de yapamamYarın tartilayim aramızdaki sorunu tekrar görüşeceğim tatlım.Duvara vururum da Beth18 gibi maharetli değilim boya , sıva işleri düşündürüyor
Şimdi bir ilaç içtim birde pastil aldım iyi geldi en azından biraz ısındım. Çok titriyordum sabah. Allaha şükür iyiyim gibi.Düzelmezsen misafir işini ertele .
Markası ne canim söyledin mi ben mi görmedim performansı nasıl? Hayırlı olsunBUgünde herkesin işi var bellikii bende salonu dipköşe yapıyorummgeldi süpürgem elim kolum oldu resmen
Ohoo baya yazdım sanaMarkası ne canim söyledin mi ben mi görmedim performansı nasıl? Hayırlı olsun
Güle güle kullan canımOhoo baya yazdım sanadiyorum acaba cvpmi vermedi benmi görmedim vallahaa koltuğu bile aşırı guzel süpürdü bayıldım yaaa silme işine geçmedim daha philips aqua plus 8000w den aldım