Kendini suçlama. İşini düzgün yapmayan insanlar yüzünden kac hastane gezdigimi bilirim ben. O yüzden bilgili anne olmakla alakasi yok bizler doktor degilizTesekkür ederim bilgili bi anne olsaydim anlardim kulaginin agridigini hic bu kadar ağrı sızı çekmezdi saglik ocagina goturduğümde ayak ustu basindan savıyolar kulağınada bakması gerekirdi
inşallah allaha şükür iyiydik bugün herşey üstüste geldi bir yandan diş çıkara bir yandan grip ateş kulak enfeksiyonu çok zor bir haftaydıGeçmiş olsun. İlaçlar agrisini hafifletir inşallah ateşiniz düşer artik sizinde
Oku oku bitmiyorSayfadaki mesaj sayisini 15 e cikartmislar 10 iyiydi
Evet kulağı aktıda anladım yoksa daha anlamazdımTabi ki nerden aklina gelecek senin onların banmasi lazımdı. Neyse ki sorun bulunmuş.
Diş çıkarma zamani daha kolay hasta oluyor bebekler. Çünkü elleri hep agzinda mikropları kolayca aliyor. Kac aylikti bilemiyorum eğer emekliyorsa yere falan koyuyorsan sık sık ellerini yıka ya da sil. Yine oyuncaklari biberon emzik ne varsa bu ara sık dezenfekte et. Bende yarin oyuncaklari yikicaminşallah allaha şükür iyiydik bugün herşey üstüste geldi bir yandan diş çıkara bir yandan grip ateş kulak enfeksiyonu çok zor bir haftaydı
Ya hemen diyorki git test yaptir çocuga ya bu bebek kimseyle temasi yok evde sen bi önce dogru dürüst muayene et sonra deki böyle söyle bisey diyincede senmisin doktor benden daha iyimi bileceksin diyorlarKendini suçlama. İşini düzgün yapmayan insanlar yüzünden kac hastane gezdigimi bilirim ben. O yüzden bilgili anne olmakla alakasi yok bizler doktor degiliz
Gecmis olsun, benim kizda da grip var basinda bekliyorum ayaklarinizi kremliyorum.Evet kulak enfeksiyonu olmus antibiyotik basladik gliserin verdi birde yavrum kulak ağrısından yatamıyormuş ateşini ondan düsüremiyormuşum
Asm doktoru mu diyor bunu? Valla bende degistircem hic memnun degilim. Ne zaman gotursem cocuklari, verdigi tedavi işe yaramiyor hep ilerliyorYa hemen diyorki git test yaptir çocuga ya bu bebek kimseyle temasi yok evde sen bi önce dogru dürüst muayene et sonra deki böyle söyle bisey diyincede senmisin doktor benden daha iyimi bileceksin diyorlar
29 ekimde 1 yaş olacak az kaldı emekliyor daha çok dikkat ederimDiş çıkarma zamani daha kolay hasta oluyor bebekler. Çünkü elleri hep agzinda mikropları kolayca aliyor. Kac aylikti bilemiyorum eğer emekliyorsa yere falan koyuyorsan sık sık ellerini yıka ya da sil. Yine oyuncaklari biberon emzik ne varsa bu ara sık dezenfekte et. Bende yarin oyuncaklari yikicam
Sizede geçmiş olsun. Herkes te bir sekilde bir hastalık var rabbim hepimize guç kuvvet versin.. dusunmekten uykum kaçtıGecmis olsun, benim kizda da grip var basinda bekliyorum ayaklarinizi kremliyorum.
Cok gecmiş olsun öyle bir havaki herkes hastaGecmis olsun, benim kizda da grip var basinda bekliyorum ayaklarinizi kremliyorum.
Maşallah canim, gececektir üzme kendini. Bende kendimi cok paralardim. Hatta ilaca ragmen jyilesmediginde acaba antibiyotigi iyi hazirlayamadim mi diye bile dusunurdum. Belli bir zamandan sonra kabullendim. Artik isyan etmiyorum bugune de şükür. Hastaneye gidip evimize donebiliyoruz29 ekimde 1 yaş olacak az kaldı emekliyor daha çok dikkat ederim
Biz havadan degilde corap ve ayakkabi giymemekten hasta oluyoruzCok gecmiş olsun öyle bir havaki herkes hasta
Biz antibiyotik kullanmamaya calisiyoruzMaşallah canim, gececektir üzme kendini. Bende kendimi cok paralardim. Hatta ilaca ragmen jyilesmediginde acaba antibiyotigi iyi hazirlayamadim mi diye bile dusunurdum. Belli bir zamandan sonra kabullendim. Artik isyan etmiyorum bugune de şükür. Hastaneye gidip evimize donebiliyoruz
Hep en iyi nasıl rahat ettirebilirim kendimi kabullenebiliyorum ama cocuğa gelince cok titiz oluyorum ben ustune titredikce o daha cok hasta oluyor kimseye öptürmem bile biri öpmeyi abartinca kavga cikiyo benim sinirlerim oynuyo cidden bakMaşallah canim, gececektir üzme kendini. Bende kendimi cok paralardim. Hatta ilaca ragmen jyilesmediginde acaba antibiyotigi iyi hazirlayamadim mi diye bile dusunurdum. Belli bir zamandan sonra kabullendim. Artik isyan etmiyorum bugune de şükür. Hastaneye gidip evimize donebiliyoruz
Seninki kaç yaşındaBiz havadan degilde corap ve ayakkabi giymemekten hasta oluyoruzgiydirince hemem cikartiyor.
Getir benim kocayida tokusturalim söyle kendine gelir belki
2,5Seninki kaç yaşında
Bizde ilk defa kullancaz kulak iltabi icinBiz antibiyotik kullanmamaya calisiyoruz