Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Istanvulda yaşıyorum:) 5.5 ( kiz ) 3.5 ( erkek) yaşlarında iki evladım var oğlum iki yaşına geldikten sonra ev hanımı olarak devam ediyorum . :) 4 ay önce 97 kilo idim şimdi ise 83 illerdeyim iki gündür 85 oldu ama neden bilemiyorum yemiyorum da acil detokslara ve motivasyona ihtiyacım olduğunu düşünüyorum uyku tutmadı artık uzaktan baktigim adımlar klubune direk olarak dahil olma fikri ile kendimi burada buldum ( 90 doğumluyum)

Hosgeldin canım..İlk sayfayı oku canım. Kurallarımız var. Kendini tanit. Adın kilon hedefin vs seni tanıyalım.
Ilk sayfayı okumayı bulabilirsem okuyup hemen dahil olmak istiyorum uzun süre sonra kedimi tulumba tatlısı yerken buldum gecenin bir vakti ve berbat bir tatlıydı gecenin bu saatinde sparis verip berbat bir tat gelmesine takınmadim. Kendime kızdım nasıl neden diye sonra buradayım iste

İlk sayfaya nasıl gideceksin. Sayfanın en altına in. Resimde gösterdiğim yerden 1. Sayfaya geç.

Eklentiler

• Screenshot_20211017-015646_Opera.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 24
Çay var mıydı yanında?

Maşallah ne güzel kilo vermişsin. Motivasyon bizim işimiz. Doğru yerdesin.

Merhaba nasıl 97 den 85 e düştünüz acaba

Tesekkür ederim bilgili bi anne olsaydim anlardim kulaginin agridigini hic bu kadar ağrı sızı çekmezdi saglik ocagina goturduğümde ayak ustu basindan savıyolar kulağınada bakması gerekirdi
Tabi ki nerden aklina gelecek senin onların bakmasi lazımdı. Neyse ki sorun bulunmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…