Aynen tam bizvezonguldakbey on Instagram
19K likes, 585 comments - vezonguldakbey on October 10, 2021www.instagram.com
Sizinle şöyle bir ortamda olmayı hayal ediyorum çok güzel olurdu gülmekten konuşmaya fırsatımız olmazdı galiba
Hosgeldin canım.Acaba sayfayı bulabildim miŞimdi ne yapmalıyım gruba dahil olabilmek ve takip edebilmek için. Komik gelebilir ama bilmiyorum
Afiyet olsun canım beni değilGeldim
Sabah 9.30da
Biraz tavuk
3yk bulgur pilavi
2parca karpuz
Ara 12.00
Biraz cerez
Filtre kahve
Aksam 16.45
Kavurma
4yk bulgur pilavi
Yogurt
Lahana tursusu
Su 1.5 anca oldu
Spor da ayri yazacagim simdi
Zipzip- askrhpozitif Cordelia
Geldim
Sabah 9.30da
Biraz tavuk
3yk bulgur pilavi
2parca karpuz
Ara 12.00
Biraz cerez
Filtre kahve
Aksam 16.45
Kavurma
4yk bulgur pilavi
Yogurt
Lahana tursusu
Su 1.5 anca oldu
Spor da ayri yazacagim simdi
Zipzip- askrhpozitif Cordelia
Ilk sayfayı okumayı bulabilirsemHosgeldin canım..İlk sayfayı oku canım. Kurallarımız var. Kendini tanit. Adın kilon hedefin vs seni tanıyalım.
İlk sayfaya nasıl gideceksin. Sayfanın en altına in. Resimde gösterdiğim yerden 1. Sayfaya geç.Ilk sayfayı okumayı bulabilirsemokuyup hemen dahil olmak istiyorum uzun süre sonra kedimi tulumba tatlısı yerken buldum gecenin bir vakti ve berbat bir tatlıydı gecenin bu saatinde sparis verip berbat bir tat gelmesine takınmadim. Kendime kızdım nasıl neden diye sonra buradayım iste
Çay var mıydı yanında?Ilk sayfayı okumayı bulabilirsemokuyup hemen dahil olmak istiyorum uzun süre sonra kedimi tulumba tatlısı yerken buldum gecenin bir vakti ve berbat bir tatlıydı gecenin bu saatinde sparis verip berbat bir tat gelmesine takınmadim. Kendime kızdım nasıl neden diye sonra buradayım iste
Evet kulak enfeksiyonu olmus antibiyotik basladik gliserin verdi birde yavrum kulak ağrısından yatamıyormuş ateşini ondan düsüremiyormuşumEnfeksiyondur canım o ağrıda yapar malesef ateşte çok geçmiş olsun
Gecmis olsun.Evet kulak enfeksiyonu olmus antibiyotik basladik gliserin verdi birde yavrum kulak ağrısından yatamıyormuş ateşini ondan düsüremiyormuşum
Maşallah ne güzel kilo vermişsin. Motivasyon bizim işimiz. Doğru yerdesin.Istanvulda yaşıyorum:) 5.5 ( kiz ) 3.5 ( erkek) yaşlarında iki evladım var oğlum iki yaşına geldikten sonra ev hanımı olarak devam ediyorum . :) 4 ay önce 97 kilo idim şimdi ise 83 illerdeyim iki gündür 85 oldu ama neden bilemiyorumyemiyorum da acil detokslara ve motivasyona ihtiyacım olduğunu düşünüyorum uyku tutmadı artık uzaktan baktigim adımlar klubune direk olarak dahil olma fikri ile kendimi burada buldum ( 90 doğumluyum)
Tesekkür ederim bilgili bi anne olsaydim anlardim kulaginin agridigini hic bu kadar ağrı sızı çekmezdi saglik ocagina goturduğümde ayak ustu basindan savıyolar kulağınada bakması gerekirdiGecmis olsun.
Merhaba nasıl 97 den 85 e düştünüz acabaIstanvulda yaşıyorum:) 5.5 ( kiz ) 3.5 ( erkek) yaşlarında iki evladım var oğlum iki yaşına geldikten sonra ev hanımı olarak devam ediyorum . :) 4 ay önce 97 kilo idim şimdi ise 83 illerdeyim iki gündür 85 oldu ama neden bilemiyorumyemiyorum da acil detokslara ve motivasyona ihtiyacım olduğunu düşünüyorum uyku tutmadı artık uzaktan baktigim adımlar klubune direk olarak dahil olma fikri ile kendimi burada buldum ( 90 doğumluyum)
Geçmiş olsun. İlaçlar agrisini hafifletir inşallah ateşiniz düşer artik sizindeEvet kulak enfeksiyonu olmus antibiyotik basladik gliserin verdi birde yavrum kulak ağrısından yatamıyormuş ateşini ondan düsüremiyormuşum
Tabi ki nerden aklina gelecek senin onların bakmasi lazımdı. Neyse ki sorun bulunmuş.Tesekkür ederim bilgili bi anne olsaydim anlardim kulaginin agridigini hic bu kadar ağrı sızı çekmezdi saglik ocagina goturduğümde ayak ustu basindan savıyolar kulağınada bakması gerekirdi