Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Çok güzel olmuş afiyet olsun
25.11.2024
Eki Görüntüle 3510175

Şu sütlü kahveyi bırakmam lazım delircem yazınca anladım ne kadar çok içtiğimi. Kendime söz yarın kahve yokkkkk.
LenaG sibel_84 Boncuk2307
Maşallah ne kadar çok kahve içiyorsun çarpıntı falan yapmıyor muu, afiyet olsun bir şey yok menüde kahveden başka

Canım dakika olmadan birşey hesaplaman zor
noram canım tek tek saydıkların ağırlık antrenman içeriği mi ayrı mı?

Afiyet olsun güzel bir menü olmuş

Canım benim puanlarım hesaplanmıyor ki daha. Hazırlıktayım ya. Ben ağırlık antrenmanı yazıp geçiyorum ama bayağı sert bir programım var, Eften püften sanılmasın diye detay verdim. takımlara girince ben hesaplarım ilk sayfadan uğraşma sen

Canım dakika olmadan birşey hesaplaman zor
noram canım tek tek saydıkların ağırlık antrenman içeriği mi ayrı mı?
Dakika olarak 45 dakika sürüyor ama ben içeriğini de yazmak istedim. Ondan sonra da kardiyo yapıyorum genelde yarım saat ortalama. Ben antrenmanın içeriğini yazdım ki ne yaptığım belli olsun diye aslında. Ağırlık antrenmanı diye yazıp geçince bir şey yapmıyormuş gibi geldi

Hazırlıkta olanları da yazıyorum tabloya izinli olmayan herkes tabloda var. Menü ve sporları kaydediyorum.

noram 7500 adım 750 puan+ ağırlıkları tek tek hesaplayalım 240 da oradan + 120 sn plank 120 puan + şınav 30 puan + Totalde 50 dk yürüyüş 250 puan + 10 dk esneme 100 puan
LenaG kaptanım uygunsa bu şekilde kaydediyorum.

Afiyet olsun canım menü ve adımların çok iyi
Afiyet olsun kaptanım menü çok güzel hafif geçirmişsin sporda yapılmış süpersin
Yine harika bir menü ve spor öpücükler gönderiyorum
Afiyet olsun canım
3 yemek kaşığı nar ekşisi nasıl yedin kız
Afiyet olsun tatlım menün gayet güzel nar ekşisi ev yapımı sonuçta bence zararı olmamıştır
Afiyet olsun tatlım yine mis gibi menü
Retro mu var gezegenler mi bıktı bizden artık ne olduysa kocalara vurdu bu aralar bence yanlış görüyorsun sen kendine bak de
Adımlar harika menü şahane afiyet şifa olsun canıma

Boncuk2307 canim ben izne ayrilmadan once LenaG bazi spor duzenlemeleri yaoacagini soylemisti 50 gun oldu neredeyse biseyler degismis gibi hissettim sen spor puanlarini tutuyorsun galiba ben mesajlari okuyamıyorum var mi yeni zorunluluklar falan ozellikle sporla ilgili

25.11.2024

Kahvaltı 12:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates ve yeşillik

Ara 1 fincan Türk kahvesi

Akşam 19:30
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
1 kase salata

2,5 litre su
Adım 6897
LenaG sibel_84 Boncuk2307

Aslında değişiklik yok ablam ceza vesaire şeyler şu anlık gündemde yok. Kaydediyorum sadece, cumartesi günü kazanan takım belli olmadan önce paylaşıyorum, spor yarışında en çok puan alan takımına ve kendine +1 puan kazandırıyor bir de çikolat lena kaptanım da hangi takımın kazandığını ona göre hesaplıyor.

Tesekkur ederim aciklama icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…