Aman olmasın. Allah kimsenin agiz tadini bozmasinBen de gidiyordum. Biz de tartışma olmaz.
Bu sene sağlık yönetimi okumaya karar verdim canmNe dersi calisiyorsun? ALES e mi gireceksin sen de?
Guncelledim mesajı tekrar oku canım.Aman olmasın. Allah kimsenin agiz tadini bozmasin
250 tl büyük para cüzdanın içine koymalıydıBende öyle dedim pantolununu düzeltseydin benmi kaybettim
Bende üzüldum ama yapicak birseyim yok ben cikarttim cebinden 10tl aldim oglana verdim yerine koydum,oglan gitcekti almaya oda odunlari indirdi tarla kıyafetleri vardi giymis yenileri oda gitmis giyerken baksaydi250 tl büyük para cüzdanın içine koymalıydıeşime de derim o hep cüzdanda koyar ne olur olmaz cepte olması sıkıntılı
Hiç unutmam
Küçüktüm trende babam binerlen kapkaçcı çalmıştı 400 tl felandı o zaman büyük paraydı tabi
Cüzdam olması daha iyi bence
Kızartma olmasa iyiymiş afiyet olsun canım9 00
2 dilim tb ekmek domates salatalık yeşillik 1 kaşar peynir çay 1 tane tostta tavukburger
14 00
Salata sebzelerden yapılmış köfte yağda kızartılmış 3 tane 1 cappucino doğum gününde yemekte idik
19 00
Salata 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt içinde karabiber pulbiber
2 lt su belki sonra çay yada kahve
E Elif_EylulZipzip- madamhd
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2934807 Menümü yazayım
Kahvaltım
Çay
Ara: sütlü kahve
Akşam 20:00
1 kepçe şehriye çorbası
6 adet fırında kaşarlı mantar
Bi kepçeden az kadar tavuk döner
Yogurt
2 çatal salata
AdımDaha atabilirim
Ayaklarına sağlık canım
Bu kim?Galibiyet benim
En küçük Yeğenim canm benimle uyumayı çok seviyor Pazar günleri çalıyorum annesinden gerçi kendisi kapıda karşılıyor beni al diyeBu kim?
Afiyet olsun canım16 Ekim Cumartesi
11.30 filtre kahve
Kahvaltı 13.00
1 haş yumurta
15-16 fındık
Salatalık
15.00 (mevlüte gitmiştim)
4 yk pilav
3 yk kavurma
Akşam 19.30
1 kase pulbiberli yoğurt
2 küçük salatalık
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Evdeyse kaybolmaz ama yolda düşürdükçeBende üzüldum ama yapicak birseyim yok ben cikarttim cebinden 10tl aldim oglana verdim yerine koydum,oglan gitcekti almaya oda odunlari indirdi tarla kıyafetleri vardi giymis yenileri oda gitmis giyerken baksaydi
Sağol canımAfiyet olsun canım
Evde yok canim gitti gidenEvdeyse kaybolmaz ama yolda düşürdükçe
Sana suçluyorsa oğlanı babaya gönder o versin parayı
Ne güzel ziyan etmemissin. Güzel bir menü olusturmussunSagol canim. Pirasa taa pazartesi almıştım artik çürümeden yaptim cok şükür. Cocuklar lokma yemiyo zaten. Patatesi de kiza haşladim daha dün ama yemedi bende salata yaptim
İyi uykular ufaklıga.En küçük Yeğenim canm benimle uyumayı çok seviyor Pazar günleri çalıyorum annesinden gerçi kendisi kapıda karşılıyor beni al diye
Afiyet olsun canim ❤16 Ekim Cumartesi
11.30 filtre kahve
Kahvaltı 13.00
1 haş yumurta
15-16 fındık
Salatalık
15.00 (mevlüte gitmiştim)
4 yk pilav
3 yk kavurma
Akşam 19.30
1 kase pulbiberli yoğurt
2 küçük salatalık
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Sağol canımAfiyet olsun canim ❤
Teşekkür ederiz teyzesiİyi uykular ufaklıga.