Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hemen menumu de yazayım
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim mercimek ekmek
1 Dilim peynir
7 zeytin

Ilkindi
Dünden kalan palamut ve bolca roka salatası
1 kase mercimek çorbası

Su 3 lt
Leslie yapmayı düşünüyorum cocuklar uyursa atarım yapınca
LenaG Boncuk2307 sibel_84

Eklentiler

• 20241125_182712.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 2
Güzel menü canım, afiyet olsun; gün içinde enerjisiz hissedersen meyve ekleyebilirsin
Çok dengeli menü, afiyet olsun
Çok acıkırsan yoğurt ya da kefir tüketebilirsin salatalıkla, afiyet olsun
Güzel menü, afiyet olsun yalnız lahmacun yanına bir ayran iyi giderdi
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun
Çok dengeli ve güzel bir menü; afiyet olsun

Teşekkür ederim

Tebrikler canım menü harika. Leslie de olursa süper olur

Bayılıyorum bol proteinli menü görünce afiyet olsun

LenaG canım yarın tartı işi nasıl olacak?
Ben sabah erkenden hastaneye geçeceğim çünkü.
Özelden mi atacagiz nasıl olacak.
Canım sadece sen ve Ceeeeeeeeeeee özelden foto atıyorsunuz o kadar kazanan da dilerse istediği bir arkadaşını takımına alabiliyor veya değişiklik yapmak istemeyede bilir

Teşekkür ederimm kaptanımm C vitaminine dikkat ediyorum. Cilde de iyi geliyor biraz da o yüzden bi de seviyorum
Teşekkür ederimmm kaptanımm
Çok geçmiş olsunnn
Yaa hayırlı olsunnnn tebrikk ederimmm

Allah bağışlasın canım. İkizler hem çok güzel hem çok özel hemde çok zor derler. Allah yardımcın olsun
Amin canım evet çok güzel ama gerçekten çok zor çıldırmama ramak kalıyor bazen ama işte Allah canlarını sağ etsin de ne yapalım
Tebrikler canım menü harika. Leslie de olursa süper olur
Teşekkürler canım
Bayılıyorum bol proteinli menü görünce afiyet olsun
Teşekkürler canım aynen bu hafta böyle yapcam bakalım tartıya inşallah faydası olur

Hain patates köftesi sıkıntı yok canım sporunu yapmışsın afiyet olsun bugündrn sonraki menülerin daha düzenli olduğu takdirde cumartesiye güzel eksimiz gelir
Afiyet olsun tatlım tavuklu pilavın Yanında bi salata olsaydı harika olurdu çiçeğim Acıkırsan hafif şeylerle atlatmaya çalış canım
Afiyet olsun kuzucum gayet güzel
Canım sadece sen ve Ceeeeeeeeeeee özelden foto atıyorsunuz o kadar kazanan da dilerse istediği bir arkadaşını takımına alabiliyor veya değişiklik yapmak istemeyede bilir
Tamamdır kaptanım

Hayırlı uğurlu olsun canım alıntılarda yeni gördüm.Sağ salim sağlıkla al bebeğini kucağına

Menü ve adımlar mük Ben daha ne diyeyim ki

Afiyet olsun canım. Menü ve spor
Tamamdır canım. Ben sabah erkenden atarım. Saat 9 da hastanede olmam.lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…