Tamam ablacımKoalina tatlım kırmızı kaptan olarak kendine maviş kaptan secer misin Uygun olduğunuz bir saatte takımları kuralım. Yarışmacı listesinden @aypare ackerman arkadaşımızı cikaralim. Bu hafta yarismayacak.
Canım önümüzdeki süreçte kırmızı kaptan olma ihtimalin devam edecek. Bu şekilde yapmıyoruz.Etiketleyi yapamadım ya sinir oldum elhan sen etiketler misin bu arkadaşları istiyorum
Teşekkür ederim kaptanım.
Aaaaaa maviş kaptanmı oluyorummm
Heyecanla dönüşünü bekliyoruz.Bitanem selamlar
Tatildeyim şu an
Dönünce sıkı bir diyete girmeliyim
Sen nasılsın napıyosun
Yok kuzum. Aypareyi seçmeyin asil listeden yeterli eski yarışmacılardan gelen olursa takımlarıniza eklerim bilgin olsun.Elhan ablam hazırlık bölümüde yapıyozmu
Tekrar atarmısın katılacaklarınıYok kuzum. Aypareyi seçmeyin asil listeden yeterli eski yarışmacılardan gelen olursa takımlarıniza eklerim bilgin olsun.
Tabiki ablacıgım ne demek kural neyse oEvet bitanem görmedim .Heyecanımızı kaybetmeyelim istiyorum. Efenin annesi kaptanlığı sana devretmek istemiş ama uygun görürsen ikinci gelen kişiye teklif edeceğim. Kural bozulmasın.
Tamamdır teşekkür ederim k.bakmayin bu acemilikten böyle oldu ama tekrar kaptanlık gelirse üstesinden geleceğimden emin olabilirsinizCanım önümüzdeki süreçte kırmızı kaptan olma ihtimalin devam edecek. Bu şekilde yapmıyoruz.
1. Maviş kaptan seçiyorsun.
2. Maviş kaptan kabul ederse listeye göre önce sen birini seçip etiketliyorsun, sonra maviş kaptan seçiyor. Böyle böyle devam ediyor.
3. Takım seçmeleri bittikten sonra sectigin arkadaşlari etiketleyip minik bir motivasyon konuşması yapiyorsun. Kaptanlığını cümle aleme duyurmuş oluyorsun hem de kızların arkadaşlarını tanıyor.
4. Hafta içinde takımının menulerini , devamlarini kontrol ediyorsun.
Kesinlikle çok güzel yaparsin canım.Tamamdır teşekkür ederim k.bakmayin bu acemilikten böyle oldu ama tekrar kaptanlık gelirse üstesinden geleceğimden emin olabilirsiniz
kız gelip gidip bakıyorum ben de seçim sonuçları gibi oldu sandıkları bırakmayın haydi olacakKaptan belli olsun öyle menümü paylaşayım dedim. Unutcam artık hadiii