Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Etiketleyi yapamadım ya sinir oldum elhan sen etiketler misin bu arkadaşları istiyorum
Canım önümüzdeki süreçte kırmızı kaptan olma ihtimalin devam edecek. Bu şekilde yapmıyoruz.
1. Maviş kaptan seçiyorsun.
2. Maviş kaptan kabul ederse listeye göre önce sen birini seçip etiketliyorsun, sonra maviş kaptan seçiyor. Böyle böyle devam ediyor.
3. Takım seçmeleri bittikten sonra sectigin arkadaşlari etiketleyip minik bir motivasyon konuşması yapiyorsun. Kaptanlığını cümle aleme duyurmuş oluyorsun hem de kızların arkadaşlarını tanıyor.
4. Hafta içinde takımının menulerini , devamlarini kontrol ediyorsun.

Tamamdır teşekkür ederim k.bakmayin bu acemilikten böyle oldu ama tekrar kaptanlık gelirse üstesinden geleceğimden emin olabilirsiniz

Tamamdır teşekkür ederim k.bakmayin bu acemilikten böyle oldu ama tekrar kaptanlık gelirse üstesinden geleceğimden emin olabilirsiniz
Kesinlikle çok güzel yaparsin canım. Mesajını sabah değil de akşam görseydim ayrıntılı anlatırdım senin hatan yok çok normal. Daha ne birincilikler goreceksin yeter ki azmin daim olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…