Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Teşekkür ederim bütün takım arkadaşlarıma güzel bir haftaydı benim için rakibem zeyneppk seni de tebrik ediyorum çok güzel kaptanlık yaptin
Bu da benim ilk bildirimim.
Balkanlardan veya Sibirya' dan gelecek serin hava dalgasınin hayaliyle Masterfit' e katılmayı planliyorum.Eki Görüntüle 3291481
Hoşgeldin abla masterfit sana, sen bize iyi geleceksin

Tesekkur ederim canim evet guzel bir haftaydi sende guzel bir kaptanlik yaptin tebrik ederim senide

Sevgili kaptanım yanlış anlaşılmazsa eğer benim biri 15 aylık biri de 4.5 yaşında iki erkek çocuğum var büyük olan aşırı hiperaktif küçük de arkasından gidiyor sürekli ev işi ve çocuklarlayım gün boyu pek aktif olamıyorum akşam da yatağa zor atıyorum kendimi ortalığı toplayıp bu sebeple ben takım kaptanlığının üstesinden pek gelemeyebilirim arkadaşlarıma yeteri motivasyonu sağlayamayabilirim rica etsem kaptanlık yapmasam olur mu beni bu listeye eklemesen olur mu yani arkadaşlarım beni seçmese kaptan olarak

25.08.23
Sabah 9.30
Çeyrek dilim patatesli omlet
Salatalık
1 KK peynir

Ara
Türk kahvesi
5 6 minik pirinç patlaklı çikolata
6 7 adet çiğ badem

Akşam
19.30
Yarım tb sandviç ekmek
1 servis kaşığı kadar kıymalı yumurta
roka
Domates
1 hindi füme

Su 2 lt kadar
500 ml bitki karışık bitki çayı

Elhan

Menun guzel kucuk bir kacamak var cuma odulu olsun afiyet olsun canim

Elhan canım ben bu hafta pek dikkat edemedim. işyerinde çok yoğunum ve malum havalar çok sıcak.
sabah tartılmayı unutmuşum. işe giderken tam kapıdan çıkarken aklıma geldi. akşam üzeri gelince tartılırım dedim. aklımdaydı ama sonra sofrada aklıma geldi. kafa çok dolu napim kusura bakma. zaten hazırlık grubundan da atmışın ilk haftadan beni gördüm

Aslında tablonun altına not düştüm bildirim gelirse tabloya eklerim dedim kuzum. Hazırlıkta olduktan sonra sıkıntı olmaz zorlamak istemedim ondan eklemedim. Yarın bildirim yaparsan tekrar eklerim.

Maviş kaptanlık teklifi gelirse kabul etmezsin tatlım. Yarismaya devam et takımdan kopmak iyi netice vermiyor. Miniklerin gözlerinden öperim.

Hazırlıkta olayım şimdilik isterseniz

Elhan

Sabah:09.00
2 çatal patates kızartma
1 tam bugday
1 y.k tereyağ
4 küp salata
4 küp domates
3 zeytin
13.00
Tarcinlı kakaolu türk kahve ve 3 kare divan bihter
16.30
Tavuklu yeşil mercimek yemeği
1 tambugday ekmek
Yemek bittiği gibide zerdeçallı yoğurt

Yatmadan yoğurt kürü

2 litre detoks su
(

Elhan iyi akşamlar abla biz yeni katılanlar napıcaz ? Grupta yok muyuz ? kaptanımız yok mu ? Aydınlatırsanız sevinirim
Hayalcim günlük menü varsa spor bildirimi yapacaksın. Hafta boyunca düzenli katılım sagladigin takdirde yarışma listesine alıyoruz. Pazartesi kontrol tartı bildirimi , cuma da fotoğrafli bildirim yapınca asıl yarismaci oluyorsun. Önceki kaptanlar bu şekilde kurallar koymuşlar. İlk sayfamizi okumanı tavsiye ederim. Senin kaptanın benim menülerde beni etiketliyorsun.

Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…