Teşekkür ederim bütün takım arkadaşlarımaSevgili Masterfit Yarışmacılarımız,
Harika bir haftaya imza attığınız için öncelikle hepinizi tebrik ederim.Toplamda her iki takım 10.15 gr yağ yakmıştır.
Kırmızı Takıms i d e l y a kaptanlığında 6.95 gr eksilerle bu haftanın birincisi oldu.
Tebrikler kizlar.
Mavi Takım toplamda 3.8 gr yağ yakti. Sizleri de tebrik ederim.zeyneppk kaptanım. Emeğin için teşekkürler.
Bireyselde en çok eksi getiren arkadaşımızEfenin_Annesi bu haftanın kazananı oldu. Kirmizi kaptanlığın hayırli olsun. Yarışmacı listemiz ilan edildikten sonra kendine Mavi kaptan seçip takımları kurmanızı rica ederim. Başarılarin daim olsun canım.
81. Etabimizda artı gelen arkadaşların atağa gececegine inanıyorum durmak yok, motivasyonumuz daim olsun.
Not: Cuma bildirimlerini yapmayan arkadaşlar bildirimleriniz geldiği takdirde listeye ekleyeceğim bilginiz olsun.
Masterfit Yarışması 80. Etap 18.08 25.08 Fark Yüzde Kırmızı Takım s i d e l y a KAPTAN 71.35 70.1 -1.25 @ Jou 68.8 69.1 +0.3 asliogretmen 74.15 73.75 -0.4 FitVenus 60.0 59.0 -1.0 @ Cookiie 78.35 78.6 +0.25 @ozlemon 69.1 İzinli @ aypare ackerman TRANSFER 63.0 62.4 -0.6 Efenin_Annesi 107.8 104.3 -3.1 Mavi Takim zeyneppk KAPTAN 79.2 78.4 -0.8 Ellssa 80.9 81.3 +0.4 @ Nergis 35 64.4 63.8 -0.6 Koalina 59.8 58.55 -1.35 @ Lavinia_98 TRANSFER 70.45 70.25 -0.2 TemelinSafinazi 70.4 69.6 -0.8 Ozzybal 75.85 75.8 -0.05 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @gezegenfeza 86.1 86.0 -0.1 Hayalkuran ilk bildirim 79.55 @kafasikarisikhatun ilk bildirim 58.0 Elhan ilk bildirim 73.0 @Bls61 ilk bildirim 70.4 Lonely single girl ilk bildirim 65.95
Hoşgeldin ablaBu da benim ilk bildirimim.
Balkanlardan veya Sibirya' dan gelecek serin hava dalgasınin hayaliyle Masterfit' e katılmayı planliyorum.Eki Görüntüle 3291481
Tesekkur ederim canim evet guzel bir haftaydi sende guzel bir kaptanlik yaptin tebrik ederim senideTeşekkür ederim bütün takım arkadaşlarımagüzel bir haftaydı benim için rakibem zeyneppk seni de tebrik ediyorum çok güzel kaptanlık yaptin
Hoşgeldin ablamasterfit sana, sen bize iyi geleceksin
Sevgili kaptanım yanlış anlaşılmazsa eğer benim biri 15 aylık biri de 4.5 yaşında iki erkek çocuğum var büyük olan aşırı hiperaktif küçük de arkasından gidiyor sürekli ev işi ve çocuklarlayım gün boyu pek aktif olamıyorum akşam da yatağa zor atıyorum kendimi ortalığı toplayıp bu sebeple ben takım kaptanlığının üstesinden pek gelemeyebilirim arkadaşlarıma yeteri motivasyonu sağlayamayabilirim81. ETAP MASTERFİT YARIŞMACI ADAYLARI
Efenin_Annesi Kırmızı Kaptan
aypare ackerman
Nergis 35
Koalina
s i d e l y a
Jou
Ozzybal
Ellssa
zeyneppk
FitVenus
Cookiie
asliogretmen
TemelinSafinazi
Lavinia_98
Zeytur
Efenin_Annesi kaptanım bu listeden kendine Mavi kaptan seçip takımları kurmanızı rica ediyorum.
Menun guzel kucuk bir kacamak var cuma odulu olsun25.08.23
Sabah 9.30
Çeyrek dilim patatesli omlet
Salatalık
1 KK peynir
Ara
Türk kahvesi
5 6 minik pirinç patlaklı çikolata
6 7 adet çiğ badem
Akşam
19.30
Yarım tb sandviç ekmek
1 servis kaşığı kadar kıymalı yumurta
roka
Domates
1 hindi füme
Su 2 lt kadar
500 ml bitki karışık bitki çayı
Elhan
Aslında tablonun altına not düştüm bildirim gelirse tabloya eklerim dedim kuzum. Hazırlıkta olduktan sonra sıkıntı olmaz zorlamak istemedim ondan eklemedim. Yarın bildirim yaparsan tekrar eklerim.Elhan canım ben bu hafta pek dikkat edemedim. işyerinde çok yoğunum ve malum havalar çok sıcak.
sabah tartılmayı unutmuşum. işe giderken tam kapıdan çıkarken aklıma geldi. akşam üzeri gelince tartılırım dedim. aklımdaydı ama sonra sofrada aklıma geldi. kafa çok dolu napimkusura bakma. zaten hazırlık grubundan da atmışın ilk haftadan beni gördüm
Maviş kaptanlık teklifi gelirse kabul etmezsin tatlım.Sevgili kaptanım yanlış anlaşılmazsa eğer benim biri 15 aylık biri de 4.5 yaşında iki erkek çocuğum var büyük olan aşırı hiperaktif küçük de arkasından gidiyor sürekli ev işi ve çocuklarlayım gün boyu pek aktif olamıyorum akşam da yatağa zor atıyorum kendimi ortalığı toplayıp bu sebeple ben takım kaptanlığının üstesinden pek gelemeyebilirim arkadaşlarıma yeteri motivasyonu sağlayamayabilirimrica etsem kaptanlık yapmasam olur mu beni bu listeye eklemesen olur mu yani arkadaşlarım beni seçmese kaptan olarak
tamam yarın tartılırımAslında tablonun altına not düştüm bildirim gelirse tabloya eklerim dedim kuzum. Hazırlıkta olduktan sonra sıkıntı olmaz zorlamak istemedim ondan eklemedim. Yarın bildirim yaparsan tekrar eklerim.
Harikasın.tamam yarın tartılırım
Hazırlıkta olayım şimdilik istersenizHayırlı olsun canım. Hazırlıkta mi yarışmada mi olmak istiyorsun? Pazartesi ve cuma bildirimlrini zamanında verirsen çok sevinirim.
Fotoğrafli bildirimi bekliyorum tatlım. Hazırlıkta devam edeceksen yarın aç karnına da bildirim yapabilirsin.
Hayalcim günlük menü varsa spor bildirimi yapacaksın. Hafta boyunca düzenli katılım sagladigin takdirde yarışma listesine alıyoruz. Pazartesi kontrol tartı bildirimi , cuma da fotoğrafli bildirim yapınca asıl yarismaci oluyorsun. Önceki kaptanlar bu şekilde kurallar koymuşlar. İlk sayfamizi okumanı tavsiye ederim. Senin kaptanın benim menülerde beni etiketliyorsun.Elhan iyi akşamlar abla biz yeni katılanlar napıcaz ? Grupta yok muyuz ? kaptanımız yok mu ? Aydınlatırsanız sevinirim
Afiyet olsun canımElhan
Sabah:09.00
2 çatal patates kızartma
1 tam bugday
1 y.k tereyağ
4 küp salata
4 küp domates
3 zeytin
13.00
Tarcinlı kakaolu türk kahve ve 3 kare divan bihter
16.30
Tavuklu yeşil mercimek yemeği