Popüler Konu LenaG ile MasterFit

25.08.23
Sabah 9.30
Çeyrek dilim patatesli omlet
Salatalık
1 KK peynir

Ara
Türk kahvesi
5 6 minik pirinç patlaklı çikolata 🤕
6 7 adet çiğ badem

Akşam
19.30
Yarım tb sandviç ekmek
1 servis kaşığı kadar kıymalı yumurta
roka
Domates
1 hindi füme

Su 2 lt kadar
500 ml bitki karışık bitki çayı

Elhan Elhan
Afiyet olsun safişim :KK68:

Etiketleyi yapamadım ya sinir oldum elhan sen etiketler misin bu arkadaşları istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230825-225118_Chrome.jpg
    Screenshot_20230825-225118_Chrome.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 33
Elhan Elhan

Sabah
1 Haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Peynir domates salatalık
Şekersiz çay
1 tk tahinpekmez

Öğle 15.30 gibi
4 köfte
Çeyrek lavaş ekmek
Bol salata

Ara
2 humra
Sade türk kahvesi

Akşam
Rokalı peynirli salata

3 litreye yakın su içildi

Kırmızı Takım şampiyonluk kutlaması yapmamış. Kaptanlar birbirini tebrik etmemiş :işsiz:
Kırmızı kaptan ortalarda yok :KK43:
Ablacım ben bugün erkenden uyuyakalmisim. Ama Zeynep kaptanımla tebrikleştik. Kutlama gibi olmasa da takımıma teşekkür ettiğim bir mesajım oldu, sen o mesaji görmedin muhtemelen ☺️

Arkadaşlar ben bilmediğim için beceremiyorum bu kaptanlık görevini ilk zayıflama katilimimdan kaynaklı alıştırmam lazim kendimi ama şuan bunu beceremedim çözemedim ben kaptanlık görevimi yine geçen haftaki kaptanım s i d e l y a s i d e l y a ya devretmek istiyorum uygun olursa

Ben de aynıyım real gecikiyo pkos olduğum için ve acayip şişim 😑

Maşallah 🤩 böyle devam

Maşallah canım tebrikler

Süper ya darısı ben ve isteyenlere 😍

Haftaya daha güzel olacaktır 😊

Haftaya güzel sonuç gelir o zaman 🥰

Artı değilsin haftaya daha iyi olacaktır ☺️

Tebrikler kaptan 👍

Üff tam istediğim biran evvel 🫠 tebrikler 🎈

Haftaya güzel olacak o zaman 🥰 bol su iç bir de kayısı ve kiraz sapı karışımı çok iyi geliyor kabızlıga tavsiye ederim

Maşallah canım 👍

Eksi eksidir 👍

Teşekkürler kaptan haftaya çok daha iyi olur inşallah 😍
Tesekurlerrr canim benim senide tebrik ederim ❤️

Arkadaşlar ben bilmediğim için beceremiyorum bu kaptanlık görevini ilk zayıflama katilimimdan kaynaklı alıştırmam lazim kendimi ama şuan bunu beceremedim çözemedim ben kaptanlık görevimi yine geçen haftaki kaptanım s i d e l y a s i d e l y a ya devretmek istiyorum uygun olursa
Canim kimin ismini yazmak istiyorsan basina @ koyup yazacaksin osekilde etiketlemis olursun inan bana kaptan olmak insani daha cok motive ediyor

Herkese günaydın,
Geçen haftaki desteği için kaptanıma teşekkür ediyorum, zeyneppk zeyneppk 🥰
Daha iyi bir sonuç almak isterdim, ama bu hafta böyle oldu.
Rica ederim canim olur arada oyle ama bu hafta daha iyi eksi gelsin olurmu yoksa motivasyonsuzluk uzar gider kilolarimizi vermemiz lazim demi yaristan kopmak yok 🤗

Rica ederim canim olur arada oyle ama bu hafta daha iyi eksi gelsin olurmu yoksa motivasyonsuzluk uzar gider kilolarimizi vermemiz lazim demi yaristan kopmak yok 🤗
Cok haklısın, her hafta çok önemli. En azından Eylül ayında giyeyim dediğim 40 beden kıyafetler beni bekliyor😎

Ablacım ben bugün erkenden uyuyakalmisim. Ama Zeynep kaptanımla tebrikleştik. Kutlama gibi olmasa da takımıma teşekkür ettiğim bir mesajım oldu, sen o mesaji görmedin muhtemelen ☺️
Evet bitanem görmedim .:olamaz: Heyecanımızı kaybetmeyelim istiyorum. Efenin annesi kaptanlığı sana devretmek istemiş ama uygun görürsen ikinci gelen kişiye teklif edeceğim. Kural bozulmasın.

Kaptanlığı beceremem diyenlerin içinden çok güzel kaptanlar çıktı aslında. Israr etmeyecegim çok zaman kaybettik canım. Kural gereği en çok eksi getiren ikinci kişiye vereceğiz kırmızı kaptanlığı. :KK68:

Teşekkür ederim bütün takım arkadaşlarıma 🥰 güzel bir haftaydı benim için rakibem zeyneppk zeyneppk seni de tebrik ediyorum çok güzel kaptanlık yaptin 🫶

Hoşgeldin abla 🥰 masterfit sana, sen bize iyi geleceksin 🎈🤗
Sidoşum Masterfit bizi kaçamaklardan uzaklaştıran bir fırsat gerçekten. :rapci:

Sevgili Masterfit Yarışmacılarımız,
Harika bir haftaya imza attığınız için öncelikle hepinizi tebrik ederim. :KK9: :KK9: Toplamda her iki takım 10.15 gr yağ yakmıştır. :KK31:
Kırmızı Takım s i d e l y a s i d e l y a kaptanlığında 6.95 gr eksilerle bu haftanın birincisi oldu. :sampiyon:
Tebrikler kizlar. :KK5:
Mavi Takım toplamda 3.8 gr yağ yakti. Sizleri de tebrik ederim. zeyneppk zeyneppk kaptanım. Emeğin için teşekkürler. :KK60:
Bireyselde en çok eksi getiren arkadaşımız Efenin_Annesi Efenin_Annesi bu haftanın kazananı oldu. :sampiyon:Kirmizi kaptanlığın hayırli olsun. Yarışmacı listemiz ilan edildikten sonra kendine Mavi kaptan seçip takımları kurmanızı rica ederim. Başarılarin daim olsun canım.💐
81. Etabimizda artı gelen arkadaşların atağa gececegine inanıyorum durmak yok, motivasyonumuz daim olsun. :dua::KK200:

Masterfit Yarışması 80. Etap18.0825.08FarkYüzde
Kırmızı Takım
s i d e l y a s i d e l y a KAPTAN71.3570.1-1.25
@J O U68.869.1+0.3
@asliogretmen74.1573.75-0.4
@sudansebep60.059.0-1.0
@Cookiie78.3578.6+0.25
@ozlemon69.1İzinli
@ aypare ackerman aypare ackerman TRANSFER63.062.4-0.6
Efenin_Annesi Efenin_Annesi 107.8104.3-3.1
Mavi Takim
zeyneppk zeyneppk KAPTAN79.278.4-0.8
@Akrrep80.981.3+0.4
@Ekrl64.463.8-0.6
Koalina Koalina 59.858.55-1.35
@ Lavinia_98 Lavinia_98 TRANSFER70.4570.25-0.2
@TemelinSafinazi70.469.6-0.8
Ozzybal Ozzybal 75.8575.8-0.05
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
@gezegenfeza86.186.0-0.1
@Hayalkuran ilk bildirim79.55
@kafasikarisikhatun ilk bildirim58.0
Elhan Elhan ilk bildirim73.0
@Bls61 ilk bildirim70.4
@Lonely single girl ilk bildirim65.95
Not: Cuma bildirimlerini yapmayan arkadaşlar bildirimleriniz geldiği takdirde listeye ekleyeceğim bilginiz olsun. 🥰
Koalina Koalina tatlım kırmızı kaptan olarak kendine maviş kaptan secer misin 🙏🌺🌺 Uygun olduğunuz bir saatte takımları kuralım. Yarışmacı listesinden aypare ackerman aypare ackerman arkadaşımızı cikaralim. Bu hafta yarismayacak.

X