- 1 Aralık 2019
- 5.685
- 23.089
- 30
Amin cnm insallahKesinlikle çok güzel yaparsin canım. Mesajını sabah değil de akşam görseydim ayrıntılı anlatırdım senin hatan yok çok normal. Daha ne birincilikler goreceksin yeter ki azmin daim olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm insallahKesinlikle çok güzel yaparsin canım. Mesajını sabah değil de akşam görseydim ayrıntılı anlatırdım senin hatan yok çok normal. Daha ne birincilikler goreceksin yeter ki azmin daim olsun.
OZybal mı alcaktın alcaksan al canım başlayalım artık 2 saat bekledim seni ama ensonda bi isim çiktı sen geldin
Koali gec kalıyo sabah beri bekliyom yavKaptan belli olsun öyle menümü paylaşayım dedim. Unutcam artık hadiii
Sağol canim
Bugün dışardayım kaptan olacağımı düşünmemiştimKoali gec kalıyo sabah beri bekliyom yav
Kız yazdınmı hangileri aldın goremedim ya ay karıştım iyiceBugün dışardayım kaptan olacağımı düşünmemiştim
Seç canım sende iki kişiyi aldım bile
Tamam sectiKırmızı kaptan ilk olarak seçiyor Jou kaptanım.
Tabiikii coook sevinirimmm
Dayanabildim, ama zor olduÖĞleni akşama ataaydın daha iyi tok dururdun ama dayandıysan ne mutlu bana
Koşa koşazeyneppk gel lütfen kaptoş
Daha seciliyor galibaBen kimin takimindayim
Oyle yapman daha iyi olur kuzum bende yapmıştım ne cektim ya açlıktan allah kimseye aç bırakmasın çokkötü yaniDayanabildim, ama zor oldu
Bugün evde yiyeceğim için akşam daha çok tok kalacağım bir menü olacak.