Afiyet olsun safişim25.08.23
Sabah 9.30
Çeyrek dilim patatesli omlet
Salatalık
1 KK peynir
Ara
Türk kahvesi
5 6 minik pirinç patlaklı çikolata
6 7 adet çiğ badem
Akşam
19.30
Yarım tb sandviç ekmek
1 servis kaşığı kadar kıymalı yumurta
roka
Domates
1 hindi füme
Su 2 lt kadar
500 ml bitki karışık bitki çayı
Elhan
Kilo verme durumlarına göre mi secmeliyim yoksa şu şu olsun mu diye81. ETAP MASTERFİT YARIŞMACI ADAYLARI
Efenin_Annesi Kırmızı Kaptan
aypare ackerman
@Ekrl
Koalina
s i d e l y a
@J O U
Ozzybal
@Akrrep
zeyneppk
@sudansebep
@Cookiie
@asliogretmen
@TemelinSafinazi
Lavinia_98
Zeytur
Efenin_Annesi kaptanım bu listeden kendine Mavi kaptan seçip takımları kurmanızı rica ediyorum.
Canın nasıl isterseKilo verme durumlarına göre mi secmeliyim yoksa şu şu olsun mu diye
Canım önce kendine mavi takım için kaptan sececeksin sonra sırası ile bir sen bir karşı takımın kaptanı sırası ile sececeksinizEtiketleyi yapamadım ya sinir oldum elhan sen etiketler misin bu arkadaşları istiyorum
Ablacım ben bugün erkenden uyuyakalmisim. Ama Zeynep kaptanımla tebrikleştik. Kutlama gibi olmasa da takımıma teşekkür ettiğim bir mesajım oldu, sen o mesaji görmedin muhtemelenKırmızı Takım şampiyonluk kutlaması yapmamış. Kaptanlar birbirini tebrik etmemiş
Kırmızı kaptan ortalarda yok
Elhoşum bu hafta katılmıyorum81. ETAP MASTERFİT YARIŞMACI ADAYLARI
Efenin_Annesi Kırmızı Kaptan
aypare ackerman
@Ekrl
Koalina
s i d e l y a
@J O U
Ozzybal
@Akrrep
zeyneppk
@sudansebep
@Cookiie
@asliogretmen
@TemelinSafinazi
Lavinia_98
Zeytur
Efenin_Annesi kaptanım bu listeden kendine Mavi kaptan seçip takımları kurmanızı rica ediyorum.
Tesekurlerrr canim benim senide tebrik ederimBen de aynıyım real gecikiyo pkos olduğum için ve acayip şişim
Maşallahböyle devam
Maşallah canım tebrikler
Süper ya darısı ben ve isteyenlere
Haftaya daha güzel olacaktır
Haftaya güzel sonuç gelir o zaman
Artı değilsin haftaya daha iyi olacaktır
Tebrikler kaptan
Üff tam istediğim biran evveltebrikler
Haftaya güzel olacak o zamanbol su iç bir de kayısı ve kiraz sapı karışımı çok iyi geliyor kabızlıga tavsiye ederim
Maşallah canım
Eksi eksidir
Teşekkürler kaptan haftaya çok daha iyi olur inşallah
Canim kimin ismini yazmak istiyorsan basina @ koyup yazacaksin osekilde etiketlemis olursun inan bana kaptan olmak insani daha cok motive ediyorArkadaşlar ben bilmediğim için beceremiyorum bu kaptanlık görevini ilk zayıflama katilimimdan kaynaklı alıştırmam lazim kendimi ama şuan bunu beceremedim çözemedim ben kaptanlık görevimi yine geçen haftaki kaptanıms i d e l y a ya devretmek istiyorum uygun olursa
Rica ederim canim olur arada oyle ama bu hafta daha iyi eksi gelsin olurmu yoksa motivasyonsuzluk uzar gider kilolarimizi vermemiz lazim demi yaristan kopmak yokHerkese günaydın,
Geçen haftaki desteği için kaptanıma teşekkür ediyorum,zeyneppk
Daha iyi bir sonuç almak isterdim, ama bu hafta böyle oldu.
Cok haklısın, her hafta çok önemli. En azından Eylül ayında giyeyim dediğim 40 beden kıyafetler beni bekliyorRica ederim canim olur arada oyle ama bu hafta daha iyi eksi gelsin olurmu yoksa motivasyonsuzluk uzar gider kilolarimizi vermemiz lazim demi yaristan kopmak yok
Bitanem selamlar
Evet bitanem görmedim .Ablacım ben bugün erkenden uyuyakalmisim. Ama Zeynep kaptanımla tebrikleştik. Kutlama gibi olmasa da takımıma teşekkür ettiğim bir mesajım oldu, sen o mesaji görmedin muhtemelen
Kaptanlığı beceremem diyenlerin içinden çok güzel kaptanlar çıktı aslında. Israr etmeyecegim çok zaman kaybettik canım. Kural gereği en çok eksi getiren ikinci kişiye vereceğiz kırmızı kaptanlığı.Arkadaşlar ben bilmediğim için beceremiyorum bu kaptanlık görevini ilk zayıflama katilimimdan kaynaklı alıştırmam lazim kendimi ama şuan bunu beceremedim çözemedim ben kaptanlık görevimi yine geçen haftaki kaptanıms i d e l y a ya devretmek istiyorum uygun olursa
Sidoşum Masterfit bizi kaçamaklardan uzaklaştıran bir fırsat gerçekten.Teşekkür ederim bütün takım arkadaşlarımagüzel bir haftaydı benim için rakibem zeyneppk seni de tebrik ediyorum çok güzel kaptanlık yaptin
Hoşgeldin ablamasterfit sana, sen bize iyi geleceksin
Sevgili Masterfit Yarışmacılarımız,
Harika bir haftaya imza attığınız için öncelikle hepinizi tebrik ederim.Toplamda her iki takım 10.15 gr yağ yakmıştır.
Kırmızı Takıms i d e l y a kaptanlığında 6.95 gr eksilerle bu haftanın birincisi oldu.
Tebrikler kizlar.
Mavi Takım toplamda 3.8 gr yağ yakti. Sizleri de tebrik ederim.zeyneppk kaptanım. Emeğin için teşekkürler.
Bireyselde en çok eksi getiren arkadaşımızEfenin_Annesi bu haftanın kazananı oldu. Kirmizi kaptanlığın hayırli olsun. Yarışmacı listemiz ilan edildikten sonra kendine Mavi kaptan seçip takımları kurmanızı rica ederim. Başarılarin daim olsun canım.
81. Etabimizda artı gelen arkadaşların atağa gececegine inanıyorum durmak yok, motivasyonumuz daim olsun.
Not: Cuma bildirimlerini yapmayan arkadaşlar bildirimleriniz geldiği takdirde listeye ekleyeceğim bilginiz olsun.
Masterfit Yarışması 80. Etap 18.08 25.08 Fark Yüzde Kırmızı Takım s i d e l y a KAPTAN 71.35 70.1 -1.25 @J O U 68.8 69.1 +0.3 @asliogretmen 74.15 73.75 -0.4 @sudansebep 60.0 59.0 -1.0 @Cookiie 78.35 78.6 +0.25 @ozlemon 69.1 İzinli @ aypare ackerman TRANSFER 63.0 62.4 -0.6 Efenin_Annesi 107.8 104.3 -3.1 Mavi Takim zeyneppk KAPTAN 79.2 78.4 -0.8 @Akrrep 80.9 81.3 +0.4 @Ekrl 64.4 63.8 -0.6 Koalina 59.8 58.55 -1.35 @ Lavinia_98 TRANSFER 70.45 70.25 -0.2 @TemelinSafinazi 70.4 69.6 -0.8 Ozzybal 75.85 75.8 -0.05 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @gezegenfeza 86.1 86.0 -0.1 @Hayalkuran ilk bildirim 79.55 @kafasikarisikhatun ilk bildirim 58.0 Elhan ilk bildirim 73.0 @Bls61 ilk bildirim 70.4 @Lonely single girl ilk bildirim 65.95