Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun safişim

Elhan

Sabah
1 Haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Peynir domates salatalık
Şekersiz çay
1 tk tahinpekmez

Öğle 15.30 gibi
4 köfte
Çeyrek lavaş ekmek
Bol salata

Ara
2 humra
Sade türk kahvesi

Akşam
Rokalı peynirli salata

3 litreye yakın su içildi

Kırmızı Takım şampiyonluk kutlaması yapmamış. Kaptanlar birbirini tebrik etmemiş
Kırmızı kaptan ortalarda yok
Ablacım ben bugün erkenden uyuyakalmisim. Ama Zeynep kaptanımla tebrikleştik. Kutlama gibi olmasa da takımıma teşekkür ettiğim bir mesajım oldu, sen o mesaji görmedin muhtemelen

Arkadaşlar ben bilmediğim için beceremiyorum bu kaptanlık görevini ilk zayıflama katilimimdan kaynaklı alıştırmam lazim kendimi ama şuan bunu beceremedim çözemedim ben kaptanlık görevimi yine geçen haftaki kaptanım s i d e l y a ya devretmek istiyorum uygun olursa

Tesekurlerrr canim benim senide tebrik ederim

Canim kimin ismini yazmak istiyorsan basina @ koyup yazacaksin osekilde etiketlemis olursun inan bana kaptan olmak insani daha cok motive ediyor

Herkese günaydın,
Geçen haftaki desteği için kaptanıma teşekkür ediyorum, zeyneppk
Daha iyi bir sonuç almak isterdim, ama bu hafta böyle oldu.
Rica ederim canim olur arada oyle ama bu hafta daha iyi eksi gelsin olurmu yoksa motivasyonsuzluk uzar gider kilolarimizi vermemiz lazim demi yaristan kopmak yok

Rica ederim canim olur arada oyle ama bu hafta daha iyi eksi gelsin olurmu yoksa motivasyonsuzluk uzar gider kilolarimizi vermemiz lazim demi yaristan kopmak yok
Cok haklısın, her hafta çok önemli. En azından Eylül ayında giyeyim dediğim 40 beden kıyafetler beni bekliyor

Ablacım ben bugün erkenden uyuyakalmisim. Ama Zeynep kaptanımla tebrikleştik. Kutlama gibi olmasa da takımıma teşekkür ettiğim bir mesajım oldu, sen o mesaji görmedin muhtemelen
Evet bitanem görmedim . Heyecanımızı kaybetmeyelim istiyorum. Efenin annesi kaptanlığı sana devretmek istemiş ama uygun görürsen ikinci gelen kişiye teklif edeceğim. Kural bozulmasın.

Kaptanlığı beceremem diyenlerin içinden çok güzel kaptanlar çıktı aslında. Israr etmeyecegim çok zaman kaybettik canım. Kural gereği en çok eksi getiren ikinci kişiye vereceğiz kırmızı kaptanlığı.

Sidoşum Masterfit bizi kaçamaklardan uzaklaştıran bir fırsat gerçekten.

Koalina tatlım kırmızı kaptan olarak kendine maviş kaptan secer misin Uygun olduğunuz bir saatte takımları kuralım. Yarışmacı listesinden aypare ackerman arkadaşımızı cikaralim. Bu hafta yarismayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…