Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bugünkü menüm
Sabah: omlet, tb ekmek tost yeşillik,peynir
Öğlen: 1 kase tavuk pilav
Akşam: balık salata yarım kola zero
Hergün akşam bir minik kaçamağım oldu ama hafta sonu diye böyle oldu yarın disipline olmuş olarak dönüyorum sahalara
Su 2 lt
Spor yok ama akşam kızım uyuyunca bir evi toplasam en baba cardio yerine geçer ben anlamıyorm haftasonları bu ev nasıl bu hale geliyor
s i d e l y a Elhan

Bebeğim menün güzel ama miktarları bilsek daha güzel olur. Afiyet şifa olsun

Menün güzel canım afiyet olsun. Hadi yarın çok daha güzel menüler paylaşalım inşallah

Geçmiş olsun canım

Afiyet olsun canım. Anladığım kadarıyla bugünden sonra dikkatli beslenmeye başlayacaksın.
Seni 7. Takım zamanından beri tanıyorum. Yani uzun zamandır diyet yapıyoruz bazen insanda sıkılma hali oluyor özellikle böyle çok sık diyet yapanlarda. Ama hadi son kez kararlı bir şekilde istediğimiz kiloya birlikte düşelim, o hiç bir yemekte olmayan fitligin verdiği mutluluğu birlikte yaşayalım

ahahahah evet yıllardır diyet sayfalarında geziyorum. ama bir süredir de reaktif hipoglisemi başladı. işimi zorladı. Allahın izniyle inşallah bu yıl doğru düzgün kilo vermeyi başarır ve sabit kalırım hepberaber birbirimize destek olarak başaralım bu işi artık
artık afiyetle incecik ve sağlıklı bir bedene sahip olmak istiyorum. basit bir iki kıyafet üstümde düzgün dursun istiyorum. bize de nasip olsun kuzum

Canim patates varsa 1 dilim ekmegi yemeyebilirdin digerleri cok guzel afiyet olsun

Harikasın canım maşallah sana
Merhaba kaptan
Bugün sabah kahvaltı da 1 dilim karpuz 1 nektari yedim. Öğlen 1 yeşil elma 1 fincan Türk kahvesi eşim Çiğ köfte yapmamı istedi yaptim ama içinden 3 sıkım marulla yedim (aslında yemek istemiyorum kuru bakliyat türlerini bende gaz ve kg yapıyor kan grubuma göre değil kilo aldırıyor bunlar bnde ) onun pişmanlığı var biraz bende az ama işte. Akşam yemeğim oda son öğün saat 16.40 da idi salata sadece bol su içtim kahve içeceğim birazdan Türk kahvesi bitti gün

Amin inşallah geçmiş olsun

Bebeğim menün güzel ama miktarları bilsek daha güzel olur. Afiyet şifa olsun

Menün güzel canım afiyet olsun. Hadi yarın çok daha güzel menüler paylaşalım inşallah
4 kanat 4 but
3 yemek kasığı bulgur acelen yazdim bugun hic durmadım

3 zeytin
1 çeyrek peynir
3küp domates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…