Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canim menun cok guzel sporuna bayildim naptin sen boyle yarinki tartini cook merak ediyorum

Sagol canım insalahh yarın tartı da sevindirir beni

Vallahi inan bende cok merak ediyorum tartiyi 9 bin adım sabah 7 de yürüdüm daha sinra2 kez pazara git gel ancak yeni oturdum
inşallah canım senin için eksi olsun zira bugün yediğim çörek beni şişirdi. yarın belki artı gelebilirim.

inşallah canım senin için eksi olsun zira bugün yediğim çörek beni şişirdi. yarın belki artı gelebilirim.
Sağlık olsun cumaya iyi sonuç görürsün ınsalhhh bazen nefsimize yenik düşüyoruz ve az yemege de alışınca da iyice şişkinlik yapıyor yediğimizde
Bizde seni seviyoruz kaptan

ozlemon da olmasa

Sağlık olsun cumaya iyi sonuç görürsün ınsalhhh bazen nefsimize yenik düşüyoruz ve az yemege de alışınca da iyice şişkinlik yapıyor yediğimizde

Bizde seni seviyoruz kaptan
hamurişi zaten beni şişiriyor ama pişman değilim. diyet öncesi yapmak istedim. çünkü kaç zamandır Sivas katmeri ve Yozgatın saya çöreğine kafayı takmıştım. neyse sayayı yaptım yedim. gerisini de derin dondurucuya atıp az az yeriz sorun olmaz. ama en azından aklımdan çıktı

O zaman afiyet olsun canım benim psikolojik.olarak rahtladin en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…