- 1 Aralık 2019
- 5.685
- 23.082
- 30
Anladım tatlım espri yapıyorum.
Evde degilim canım iki gündür yarına artıda gelebilirim hedefim yarın tekrar başlayıp cumaya eksi gelmek çünkü cuma günü depresyon a girdim resmenozlemon
@asliogretmen
Lavinia_98
Dünkü menülerinizi göremedim canlar. Bir sorun yoktur inşallah iyisiniz dimi
Canim menun cok guzel sporuna bayildim naptin sen boyle yarinki tartini cook merak ediyorum
Sagol canım insalahh yarın tartı da sevindirir beniharikasın
Vallahi inan bende cok merak ediyorum tartiyi 9 bin adım sabah 7 de yürüdüm daha sinra2 kez pazara git gel ancak yeni oturdumCanim menun cok guzel sporuna bayildim naptin sen boyle yarinki tartini cook merak ediyorum
inşallah canım senin için eksi olsunSagol canım insalahh yarın tartı da sevindirir beni
Vallahi inan bende cok merak ediyorum tartiyi 9 bin adım sabah 7 de yürüdüm daha sinra2 kez pazara git gel ancak yeni oturdum
Herzamanki gibi supersin canim afiyet olsun
Biz de seni seviyoruz kaptişMAVİ TAKIM KIZLARI
Koalina
aypare ackerman
Nergis 35
Ozzybal
Ellssa
TemelinSafinazi
Canim kizlarim bugun menulerinizi bekliyorum yarinda oglene kadar tartilarinizi bildirin lutfen olurmusizi seviyorum
Çok güzel menü bakalım yarın ne olacakMenum
Sabah 12.30
Tavada susamli göz yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalik
3 dilim ekmek
Ara 17.00
Fit yulaf bar
Aksam 19.00
2 kase terbiyeli tavuk corbasi
Su 2 lt
Spor 50 dk yuruyus
Elhan s i d e l y a
Sağlık olsun cumaya iyi sonuç görürsün ınsalhhh bazen nefsimize yenik düşüyoruz ve az yemege de alışınca da iyice şişkinlik yapıyor yediğimizdeinşallah canım senin için eksi olsunzira bugün yediğim çörek beni şişirdi. yarın belki artı gelebilirim.
Bizde seni seviyoruz kaptanMAVİ TAKIM KIZLARI
Koalina
aypare ackerman
Nergis 35
Ozzybal
Ellssa
TemelinSafinazi
Canim kizlarim bugun menulerinizi bekliyorum yarinda oglene kadar tartilarinizi bildirin lutfen olurmusizi seviyorum
hamurişi zaten beni şişiriyor ama pişman değilim. diyet öncesi yapmak istedim. çünkü kaç zamandır Sivas katmeri ve Yozgatın saya çöreğine kafayı takmıştım. neyse sayayı yaptım yedim. gerisini de derin dondurucuya atıp az az yeriz sorun olmaz. ama en azından aklımdan çıktıSağlık olsun cumaya iyi sonuç görürsün ınsalhhh bazen nefsimize yenik düşüyoruz ve az yemege de alışınca da iyice şişkinlik yapıyor yediğimizde
Bizde seni seviyoruz kaptan
O zaman afiyet olsun canım benim psikolojik.olarak rahtladin en azindanhamurişi zaten beni şişiriyor ama pişman değilim. diyet öncesi yapmak istedim. çünkü kaç zamandır Sivas katmeri ve Yozgatın saya çöreğine kafayı takmıştım. neyse sayayı yaptım yedim. gerisini de derin dondurucuya atıp az az yeriz sorun olmaz. ama en azından aklımdan çıktı