Popüler Konu LenaG ile MasterFit

20230820_190830.jpg

Cordelia Cordelia

20 ağustos menüsü
Sabah
1.5 adet haşlanmış yumurta
Lor peyniri
Zeytin Salatalık yesillik
Ara
Türk kahvesi
soda
2 incir

Akşam
Haşlanmış baget
Haşlanmış 1 minik patates
3 kaşık Bulgur pilavi
Su 3 u bulur
Spor 20 bin adım yürüyüş zeyneppk zeyneppk Elhan Elhan
Canim menun cok guzel sporuna bayildim naptin sen boyle yarinki tartini cook merak ediyorum 🤗💞

Sagol canım insalahh yarın tartı da sevindirir beni

Vallahi inan bende cok merak ediyorum tartiyi 9 bin adım sabah 7 de yürüdüm daha sinra2 kez pazara git gel ancak yeni oturdum
inşallah canım senin için eksi olsun🙏 zira bugün yediğim çörek beni şişirdi. yarın belki artı gelebilirim.

inşallah canım senin için eksi olsun🙏 zira bugün yediğim çörek beni şişirdi. yarın belki artı gelebilirim.
Sağlık olsun cumaya iyi sonuç görürsün ınsalhhh bazen nefsimize yenik düşüyoruz ve az yemege de alışınca da iyice şişkinlik yapıyor yediğimizde
MAVİ TAKIM KIZLARI 💙🩵💙🩵💙🩵💙
Koalina Koalina
aypare ackerman aypare ackerman
Nergis 35 Nergis 35
Ozzybal Ozzybal
Ellssa Ellssa
TemelinSafinazi TemelinSafinazi
Canim kizlarim bugun menulerinizi bekliyorum yarinda oglene kadar tartilarinizi bildirin lutfen olurmu 💞 sizi seviyorum
Bizde seni seviyoruz kaptan

Az önce bir telefonla misafirimin geleceğini öğrendim. Bir gecelik 🙏 Tatil dönüşü uğrayıp geçecekler . Eltimin oğlu ve hanımı. ozlemon ozlemon help me bebem . Pazartesi tablom sana emanet kurbanın olam. :dua: Bu gece boş olarak paylaş bildirimleri yarın öğleden sonra doldururum ben.
ozlemon ozlemon da olmasa 😀

Sağlık olsun cumaya iyi sonuç görürsün ınsalhhh bazen nefsimize yenik düşüyoruz ve az yemege de alışınca da iyice şişkinlik yapıyor yediğimizde

Bizde seni seviyoruz kaptan
hamurişi zaten beni şişiriyor ama pişman değilim. diyet öncesi yapmak istedim. çünkü kaç zamandır Sivas katmeri ve Yozgatın saya çöreğine kafayı takmıştım. neyse sayayı yaptım yedim. gerisini de derin dondurucuya atıp az az yeriz sorun olmaz. ama en azından aklımdan çıktı :dua:

hamurişi zaten beni şişiriyor ama pişman değilim. diyet öncesi yapmak istedim. çünkü kaç zamandır Sivas katmeri ve Yozgatın saya çöreğine kafayı takmıştım. neyse sayayı yaptım yedim. gerisini de derin dondurucuya atıp az az yeriz sorun olmaz. ama en azından aklımdan çıktı :dua:
O zaman afiyet olsun canım benim psikolojik.olarak rahtladin en azindan

X