Regli öncesi dalgalanmalar çok normal. Vücut su tutuyor hormonlar çoşuyor falan hiç sıkma canını bol bol su iç veya yapabiliyosan detox suları falans i d e l y a Elhan ozlemon
Cuma : 68.8 dim
Bugun : 69.3 olmuşum bende anlamadım dogru düzgün birsey bile yedigim yoktu reglide olamadım ona bırakıyorum
Guzel eksi supersin canim
Supersin canimCuma günü 64.4
Bugün . 64
400 grm.eksi
Nihayet 63 lere yaklaştım cuma ya gorucem ınsalhhh
Almamis olmanda guzel cumaya daha cok eksi gelir evet maalesef sporsuz gitmiyor
Vaovv tebrikler canimGÜNAYDINbol eksili gün olsun hepimiz için Ben de bugün eksiyle uyandım çok mutluyum
Cuma 70.40
Bugün 69.55
Fark -850 gr
Eki Görüntüle 3289452Elhan zeyneppk
s i d e l y a Elhan ozlemon
Cuma : 68.8 dim
Bugun : 69.3 olmuşum bende anlamadım dogru düzgün birsey bile yedigim yoktu reglide olamadım ona bırakıyorum
Hayırlı sabahlar kızlar
Azıcık verdiğim kiloyu geri almışım
Cuma 85.600
Bugün 86.700
Fark + 1.100
Regl geldi, aşırı aşırı tatlı yemek istiyorum ( yedim de), inşallah bugün daha iyi olur
İki ödem birbirine karıştı malesef
ben de inanıyorum, bugünden itibaren ipleri sıkı tutacağım.Cumaya cok guzel eksi gelecek insallah
Ah kızlar bir de regl olsam şişliklerim inecek. Ne söktürür var mı tavsiye
Okadarda farkediyo yani anamm çünkü karnımızda doluluk oluyorregl döneminde 1-2 kilo almak gayet normal, reglin 3. günü normal kiloya dönersiniz.
ben de inanıyorum, bugünden itibaren ipleri sıkı tutacağım.
regl öncesi yürüyüş ya da spor yaparsam daha erken geliyor, adaçayı da iyi geliyormuş ama ben denemedim.
Detoxsuları yapmaktan artık hahahaha gına geldii bugün normal su icecemRegli öncesi dalgalanmalar çok normal. Vücut su tutuyor hormonlar çoşuyor falan hiç sıkma canını bol bol su iç veya yapabiliyosan detox suları falan
Ben de yazın kilo veremedim. Sıcakta diyet yapamıyorum. Şimdi yavaştan başlamaya çalışıyorum. Buralardayim yani.Sorma ya kuzum
Nr güzel 60 kiloyu görmüştüm iki haftada 8 kilo aldım
4 aydır veremiyorum 4 kilo verdim 2 kilo aldım yine
Şu an 66.5 um
Ama dün yoğurt aldım ve müsli tarzi şeyler olur ya ondan aldım yavaş yavaş toparliyorum insallah
Sen napiyorsun nasilsin
Canımmmm çokkkk teşekkür ederim. Geçen hafta eşim yıllık izindeydi. Günü birlik gezmeler yüzünden azıcık burayı ihmal ettim. Ama şimdi tam motiveyim.
Bugünden itibaren bütün menü ve sporumla devam kaptanım.ozlemon
asliogretmen
@Lavinia_98
Dünkü menülerinizi göremedim canlar. Bir sorun yoktur inşallah iyisiniz dimi
Afiyet olsun canim