Popüler Konu LenaG ile MasterFit

s i d e l y a Elhan ozlemon

Cuma : 68.8 dim
Bugun : 69.3 olmuşum bende anlamadım dogru düzgün birsey bile yedigim yoktu reglide olamadım ona bırakıyorum
Regli öncesi dalgalanmalar çok normal. Vücut su tutuyor hormonlar çoşuyor falan hiç sıkma canını bol bol su iç veya yapabiliyosan detox suları falan

Günaydın kızlar. Cuma 63 bu sabah 62.40
-600 gram zeyneppk
Guzel eksi supersin canim
Cuma günü 64.4
Bugün . 64
400 grm.eksi
Nihayet 63 lere yaklaştım cuma ya gorucem ınsalhhh
Supersin canim
Almamis olmanda guzel cumaya daha cok eksi gelir evet maalesef sporsuz gitmiyor
GÜNAYDIN bol eksili gün olsun hepimiz için Ben de bugün eksiyle uyandım çok mutluyum
Cuma 70.40
Bugün 69.55
Fark -850 gr
Eki Görüntüle 3289452 Elhan zeyneppk
Vaovv tebrikler canim

s i d e l y a Elhan ozlemon

Cuma : 68.8 dim
Bugun : 69.3 olmuşum bende anlamadım dogru düzgün birsey bile yedigim yoktu reglide olamadım ona bırakıyorum

regl döneminde 1-2 kilo almak gayet normal, reglin 3. günü normal kiloya dönersiniz.

Cumaya cok guzel eksi gelecek insallah
ben de inanıyorum, bugünden itibaren ipleri sıkı tutacağım.

Ah kızlar bir de regl olsam şişliklerim inecek. Ne söktürür var mı tavsiye

regl öncesi yürüyüş ya da spor yaparsam daha erken geliyor, adaçayı da iyi geliyormuş ama ben denemedim.

Okadarda farkediyo yani anamm çünkü karnımızda doluluk oluyor

Ben de yazın kilo veremedim. Sıcakta diyet yapamıyorum. Şimdi yavaştan başlamaya çalışıyorum. Buralardayim yani.

asliogretmen
Takimimda seni de görmeyi çok isterim öğretmenim
Canımmmm çokkkk teşekkür ederim. Geçen hafta eşim yıllık izindeydi. Günü birlik gezmeler yüzünden azıcık burayı ihmal ettim. Ama şimdi tam motiveyim.

Güzel mesajın da ayrıca mutlu etti.
ozlemon
asliogretmen
@Lavinia_98

Dünkü menülerinizi göremedim canlar. Bir sorun yoktur inşallah iyisiniz dimi
Bugünden itibaren bütün menü ve sporumla devam kaptanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…