Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sonuna kadar haklısın canım Elimizin altında sağlıklı bir şey mutlaka olmalı tek çözüm bu.

55 dk sabah sporu yapildi
Hadi mavi takim bugun gunumuz guzel gecsin yarin guzel eksiler gorelim insallah pazar gunu evet rotadan cikabiliriz ama yarinki tartiyi unutmadan
Helallll sana imreniyorum vallahi masalahhh şu sıcaklar bitse bende yapacam da ancak yürüyüş ve ara ara koşu yaptım bende bu sabah

Oy massallah tek seferde cok yorucu oluyor
Rabbbim saglikla afiyetle yemeyi nasip etsin canim

Helallll sana imreniyorum vallahi masalahhh şu sıcaklar bitse bende yapacam da ancak yürüyüş ve ara ara koşu yaptım bende bu sabah
Bu ara tam motiveyim normalde sitenin salonunda yapiyorum ama bugun pazar kalabaliktir diye parka gittim acik havada yurudum sicak zorladi biraz ama iki gundur kilo verememisim niye oyle oldu anlamadim

Allah kolaylık versin canım
Bu ara tam motiveyim normalde sitenin salonunda yapiyorum ama bugun pazar kalabaliktir diye parka gittim acik havada yurudum sicak zorladi biraz ama iki gundur kilo verememisim niye oyle oldu anlamadim
Bende o kadar yürüyorum veremiyorum kardio yapmak iyi gelecek banada ümit ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…