- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım. evet aynen öyle olduO zaman afiyet olsun canım benim psikolojik.olarak rahtladin en azindan
Bebeğim menün güzel ama miktarları bilsek daha güzel olur. Afiyet şifa olsuns i d e l y a Elhan
20 agustos
aç karna;ceviz suyu 1 kabuk ceviz -tarçınlı filtre kahve
Sabah:12.00
Peynir
Domates
Zeytin
2 dilim cavdar
Karışık Bitkisel cay
19.00
Izgara tavuk
Bulgur pilavı
4500 adım
2 litre su
Bugünkü menüm
Sabah: omlet, tb ekmek tost yeşillik,peynir
Öğlen: 1 kase tavuk pilav
Akşam: balık salata yarım kola zero
Hergün akşam bir minik kaçamağım oldu ama hafta sonu diye böyle oldu yarın disipline olmuş olarak dönüyorum sahalara
Su 2 lt
Spor yok ama akşam kızım uyuyunca bir evi toplasam en baba cardio yerine geçer ben anlamıyorm haftasonları bu ev nasıl bu hale geliyor
s i d e l y a Elhan
Geçmiş olsun canımYa bu aralar hiç iyi değilim 3 4 gündür hem rahatsızdık ailece çocuklar hala hastalar ve dün de kaza atlattık üstelik ev işleri derken çok yoruluyorum
İnşallah güzel olur bu hafta artık kendime dikkat etmem gerekiyor farkındayım
Afiyet olsun canım. Anladığım kadarıyla bugünden sonra dikkatli beslenmeye başlayacaksın.sabah
salçalı sucuk, peynir, az zeytin, 1 simit, söğüş salata, reçelin meyvesi
öğlen
Saya çöreği
peynir, zeytin, domates salatalık, reçelin meyvesi
akşam
tavada balık, salata, 2-3 lokma tbe
bolca su Elhan
Afiyet, şifa olsunKızlar benim de oğğlum halasıyla kaldı. Biz de fırsat bilip kışlık domates yapıyoruz dünden beri. Sanırım 40 kilo vardı. Otur otur bir yerlerim düzleşti resmen. Akşama biterse akşam sporu yapacağım ben de
Sizede afiyet, şifa olsunKolay gelsin, biz de dun yaptık, cok yorucuydu
ahahahah evet yıllardır diyet sayfalarında geziyorum. ama bir süredir de reaktif hipoglisemi başladı. işimi zorladı. Allahın izniyle inşallah bu yıl doğru düzgün kilo vermeyi başarır ve sabit kalırım hepberaber birbirimize destek olarak başaralım bu işi artıkAfiyet olsun canım. Anladığım kadarıyla bugünden sonra dikkatli beslenmeye başlayacaksın.
Seni 7. Takım zamanından beri tanıyorum. Yani uzun zamandır diyet yapıyoruz bazen insanda sıkılma hali oluyor özellikle böyle çok sık diyet yapanlarda. Ama hadi son kez kararlı bir şekilde istediğimiz kiloya birlikte düşelim, o hiç bir yemekte olmayan fitligin verdiği mutluluğu birlikte yaşayalım
Merhaba kaptanHarikasın canım maşallah sana
Amin inşallah geçmiş olsunahahahah evet yıllardır diyet sayfalarında geziyorum. ama bir süredir de reaktif hipoglisemi başladı. işimi zorladı. Allahın izniyle inşallah bu yıl doğru düzgün kilo vermeyi başarır ve sabit kalırım hepberaber birbirimize destek olarak başaralım bu işi artık
artık afiyetle incecik ve sağlıklı bir bedene sahip olmak istiyorum. basit bir iki kıyafet üstümde düzgün dursun istiyorum. bize de nasip olsun kuzum
saol canımAmin inşallah geçmiş olsun
4 kanat 4 butBebeğim menün güzel ama miktarları bilsek daha güzel olur. Afiyet şifa olsun
Menün güzel canım afiyet olsun. Hadi yarın çok daha güzel menüler paylaşalım inşallah