Zaten başka yere gidince veya tatilde düzen bozuluyorBen her yaz köyden kg alıp geliyorum neden,
Kendi ailemde herkes kilolu zaten bol karbonlu menüler oluyor. Sebze yemeyi sevmiyorlar. Ya et ya da pilav bulgur corba vs.
Ekstra can sıkıntısından kendimizi abur cubura veriyoruz. Ben bu yaz ilk kez cipsten tiksindim..
Eşimin ailesinde de muhakkak pilav makarna olur, yağ bol kullanilir. Bende görünce dayanamam. Birde onlar çok öğün ya da ara öğün yapmaz. Aşırı aciktigimdan sofralarda saldırırım.
Evime geldim şükürler olsun istediğim gibi yiyip içme, yapıp yiyebilme olustu
Kaptanımmmmmm günaydınn...Kırmızı takımın gülleri nerelerdesiniz? Ne habersiniz? Haftasonu güzel geçiyordur inşallahSes verinn
Jou
@asliogretmen
@ozlemon
@Lavinia_98
Cookiie
FitVenus
Efenin_Annesi
Cok tesekkur ederim kraliçemCanım kordişim 15 Ağustos doğum günün kutlu olsun bitanem. Hayatın güzelliklerle dolsun. Zipzipimin müthiş hafızası sayesinde istihbarat kaynağım @Zipzip-
10 Temmuz" a da selam olsun. Kaptanlarin kaptanı canım Elifim
9 lar geliyooooooooKaptanımmmmmm günaydınn...-400gr
Leslie 15 dk etmistim onu yazmamışımmYine detokslar detokslar
Sabahki karbonhidrat biraz fazla geldi ama erken vakitte yemişsin. Fanta yarım bardakla sınırlı kalman güzel.
E yani spor
Bizim takım kızları hibiskus çayı içiyor,
Canım menün çok güzel ah o sondaki olmasaymışspor yapsan harika olurdu o tatlının üzerine
Bu menüyle eksi geleceğinden o kadar eminim kiii
Keşke öyle bi bagışıklık olsaKeşke çocuklar hiç hasta olmasa ya
Evet canım. Bugün tablomuzu hazirlayacagim sidoşun takımında annemiz.Afiyet olsun canim
Ah kaptanim canimsinyalniz birsey soracagim efeninannesini yarismaya kattikmi peki
İnşallah insallah çok hırsızım bu sefeerr9 lar geliyoooooooo
Pek giremiyorum haftasonu ama hiçbir yaramazlık yapmıyorum kaptanımKırmızı takımın gülleri nerelerdesiniz? Ne habersiniz? Haftasonu güzel geçiyordur inşallahSes verinn
Jou
@asliogretmen
@ozlemon
@Lavinia_98
Cookiie
FitVenus
Efenin_Annesi
Afiyet olsunHerkese günaydın,
Haftasonu için ailemin yanına geldim, dun yoğunluktan hiç bakamadım buraya.
Cumartesi menümü yazıp, bugunden itibaren toparlanayim:
09:00
5 kasik menemen
2 dilim peynir
Biber, salatalık
7 zeytin
2 dilim ekmek
12:00
3 dilim karpuz
18:00
8 adet karalahana sarması
1 tabak patlıcan yemeği
1 dilim börek
Elhan zeyneppk
İnşallah insallah çok hırsızım bu sefeerr
Sağol kaptanim, bugün toparlayacagimAfiyet olsunborege kadar hersey guzel sende farkindasin zaten sana guveniyorum
Zamanla olur inşallah. Kolay değil alışkanlıklardan kurtulmak.yok canım valla fıstıklı sütlü çikolata 60 gramonu bırakmaya çalışıyorum zaten. zararlıları listemden çıkaracağım inşallah