Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydıııın regli oldum ve dünyaları neden yemek istediğimi anladım :KK70:bu kan şekeri dalgalanması benim gözümü döndürüyor gerçekten. Detox suları burada devreye giriyor kızlar, mideyi habire naneyle zenzefilli suyla tarcınla doldurunca göbüşün kafası karışıyor tatlı istemeye hali kalmıyor 😂 İnş bugün bol su detox vs ne varsa yapmayı planlıyorum yoksa kendimi biliyorum acıkınca sağlıklı bir yemek yoksa elimin altında geçmiş olsun.. henüz acıkmamışken şimdi ocağa yemeği koycam yoksa hazırlamaya bile halim kalmıyo ne bulduysam yiyorum. Açlık dalgası gibi. sular durgunken önlem almak lazım bakalım becerebilecek miyim 😂
Sonuna kadar haklısın canım 😘 Elimizin altında sağlıklı bir şey mutlaka olmalı tek çözüm bu. :super:

55 dk sabah sporu yapildi 🤗❤️
Hadi mavi takim bugun gunumuz guzel gecsin yarin guzel eksiler gorelim insallah pazar gunu evet rotadan cikabiliriz ama yarinki tartiyi unutmadan 🤗
Helallll sana imreniyorum vallahi masalahhh şu sıcaklar bitse bende yapacam da ancak yürüyüş ve ara ara koşu yaptım bende bu sabah

günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr :halay::halay::halay:

220322784_351038426683546_7679259991281698638_n.jpg

Kızlar benim de oğğlum halasıyla kaldı. Biz de fırsat bilip kışlık domates yapıyoruz dünden beri. Sanırım 40 kilo vardı. Otur otur bir yerlerim düzleşti resmen. Akşama biterse akşam sporu yapacağım ben de
Oy massallah tek seferde cok yorucu oluyor
Rabbbim saglikla afiyetle yemeyi nasip etsin canim

Helallll sana imreniyorum vallahi masalahhh şu sıcaklar bitse bende yapacam da ancak yürüyüş ve ara ara koşu yaptım bende bu sabah
Bu ara tam motiveyim normalde sitenin salonunda yapiyorum ama bugun pazar kalabaliktir diye parka gittim acik havada yurudum sicak zorladi biraz ama iki gundur kilo verememisim niye oyle oldu anlamadim 🙈

Kızlar benim de oğğlum halasıyla kaldı. Biz de fırsat bilip kışlık domates yapıyoruz dünden beri. Sanırım 40 kilo vardı. Otur otur bir yerlerim düzleşti resmen. Akşama biterse akşam sporu yapacağım ben de
Allah kolaylık versin canım
Bu ara tam motiveyim normalde sitenin salonunda yapiyorum ama bugun pazar kalabaliktir diye parka gittim acik havada yurudum sicak zorladi biraz ama iki gundur kilo verememisim niye oyle oldu anlamadim 🙈
Bende o kadar yürüyorum veremiyorum kardio yapmak iyi gelecek banada ümit ediyorum

X