Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuna kadar haklısın canım Elimizin altında sağlıklı bir şey mutlaka olmalı tek çözüm bu.Günaydıııın regli oldum ve dünyaları neden yemek istediğimi anladım bu kan şekeri dalgalanması benim gözümü döndürüyor gerçekten. Detox suları burada devreye giriyor kızlar, mideyi habire naneyle zenzefilli suyla tarcınla doldurunca göbüşün kafası karışıyor tatlı istemeye hali kalmıyor İnş bugün bol su detox vs ne varsa yapmayı planlıyorum yoksa kendimi biliyorum acıkınca sağlıklı bir yemek yoksa elimin altında geçmiş olsun.. henüz acıkmamışken şimdi ocağa yemeği koycam yoksa hazırlamaya bile halim kalmıyo ne bulduysam yiyorum. Açlık dalgası gibi. sular durgunken önlem almak lazım bakalım becerebilecek miyim
Hırsızım mi yazmışm benn HIRSLIYIM YAZACAKTUMMne çaldın bakim
Helallll sana imreniyorum vallahi masalahhh şu sıcaklar bitse bende yapacam da ancak yürüyüş ve ara ara koşu yaptım bende bu sabah55 dk sabah sporu yapildi
Hadi mavi takim bugun gunumuz guzel gecsin yarin guzel eksiler gorelim insallah pazar gunu evet rotadan cikabiliriz ama yarinki tartiyi unutmadan
Oy massallah tek seferde cok yorucu oluyorKızlar benim de oğğlum halasıyla kaldı. Biz de fırsat bilip kışlık domates yapıyoruz dünden beri. Sanırım 40 kilo vardı. Otur otur bir yerlerim düzleşti resmen. Akşama biterse akşam sporu yapacağım ben de
Bu ara tam motiveyim normalde sitenin salonunda yapiyorum ama bugun pazar kalabaliktir diye parka gittim acik havada yurudum sicak zorladi biraz ama iki gundur kilo verememisim niye oyle oldu anlamadimHelallll sana imreniyorum vallahi masalahhh şu sıcaklar bitse bende yapacam da ancak yürüyüş ve ara ara koşu yaptım bende bu sabah
Kolay gelsin, biz de dun yaptık, cok yorucuyduKızlar benim de oğğlum halasıyla kaldı. Biz de fırsat bilip kışlık domates yapıyoruz dünden beri. Sanırım 40 kilo vardı. Otur otur bir yerlerim düzleşti resmen. Akşama biterse akşam sporu yapacağım ben de
Teşekkür ederim ablacımPek havalı bir menü
Afiyet olsun bitanem. Dengeli ve güzel.
Allah kolaylık versin canımKızlar benim de oğğlum halasıyla kaldı. Biz de fırsat bilip kışlık domates yapıyoruz dünden beri. Sanırım 40 kilo vardı. Otur otur bir yerlerim düzleşti resmen. Akşama biterse akşam sporu yapacağım ben de
Bende o kadar yürüyorum veremiyorum kardio yapmak iyi gelecek banada ümit ediyorumBu ara tam motiveyim normalde sitenin salonunda yapiyorum ama bugun pazar kalabaliktir diye parka gittim acik havada yurudum sicak zorladi biraz ama iki gundur kilo verememisim niye oyle oldu anlamadim
Harikasın canım maşallah sanaKaptanımmmmmm günaydınn... -400gr
Teşekkürler cordisim
Afiyet olsun canım güzel menü19 agustos
Kahvaltı
Biraz menemen
Peynir zeytin
1 tk labne
1 tk fındık ezmesi
Yarım simit
Ara
Soğuk kahve
Ara mağden suyu