Cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda bebegine sifa versin insallahAteşini düşüremedik evde hastanede yatış verdiler bi kaç gün hastahanedeyiz crp yükselmiş idrarda kan varmış boğazı çok kötü olmuş inşallah bi an önce toparlanırız
Bebeğime yatış verdiler canım bi kaç gün burdayız yarın kilo bildirimi de yapamayacağım @Elhan
Ben bromelain kullandım, ödemi atıyor ama bitti yenisini alacağım.Hanimlar bromelain cinko gibi vitaminler kullaniyormusunuz tatli ihtiyacini bastirmak icin odem atmak icin bagirsaklari calistiran vs vs cok urun var kullanan varmi
İnşallah canım benim. Çok geçmiş olsunAteşini düşüremedik evde hastanede yatış verdiler bi kaç gün hastahanedeyiz crp yükselmiş idrarda kan varmış boğazı çok kötü olmuş inşallah bi an önce toparlanırız
Faydasini gordun yaniBen bromelain kullandım, ödemi atıyor ama bitti yenisini alacağım.
Havalar sıcakken ağrılarım çok, ödem atamıyorum.canım uzun zamandır soramadım. şu an nasılsın? sıkıntıların neler?
Sen miBil bakalım başka kim Sİvaslı
Hoşgeldinn. Rakamlara takılmıyoruz kilodur verilirBen de kendimi hiç sevmediğim için hep çuval gibi şeyler giyiyorum ve daha iri durduğuma eminim
Süper bir takım arkadaşı değilsin de nesin
Ben de sizdenim ama kilolu olup çok güzel giyinen de var ve yakışıyor da baktığımda. Ben giyince yakışmıyor acaba diyorum yamuk yumuk muyum
Harikasın
Süper bir menü. Bu hafta en çok eksi kimden gelecek meraklardayım herkes çok iyi gidiyor
Güzelim yemekler dururkenRezalet bir şeydi, derisi mi diyeyim neyse onun yapısı ve tadı çok kötü. Hiç mi hiç sevmedim neyse kiBiri acılıydı biri acısız. Sonra midem kalktı meyve suyu hariç bir şey yiyemedim akşam
Birgün görümcemle ben temizleyip mumbar doldurduk, yedim, ondan sonra ağzıma vurmadım, ne kadar temizlersen temizle………Ben de yemem.nerde yapılırsa yapılsın
Çok geçmiş olsun canımBebeğime yatış verdiler canım bi kaç gün burdayız yarın kilo bildirimi de yapamayacağım @Elhan
Ben diyete başlayalı bugün 3. Günüm yarım hazirimCanlarııım nasıl gidiyor yarın ki tartıya hazır mıyıııızzz
İlk defa duyuyorumHanimlar bromelain cinko gibi vitaminler kullaniyormusunuz tatli ihtiyacini bastirmak icin odem atmak icin bagirsaklari calistiran vs vs cok urun var kullanan varmi
Tatlı ihtiyacını bastırmak için en güzeli hurmaHanimlar bromelain cinko gibi vitaminler kullaniyormusunuz tatli ihtiyacini bastirmak icin odem atmak icin bagirsaklari calistiran vs vs cok urun var kullanan varmi
Sanırım bomba gibi geleceğimCanlarııım nasıl gidiyor yarın ki tartıya hazır mıyıııızzz
Tatlı ihtiyacım pekolmaz benim ama regl şişkinliğime çok iyi geliyo benimFaydasini gordun yani
EvettSen mi
Vallahi ya 10 kalori bile olsa aldığıma değmez bir şeymiş. Belki de kötü bir yerden yedim bilemiyorumGüzelim yemekler dururken
NeresindenTatlı ihtiyacım pekolmaz benim ama regl şişkinliğime çok iyi geliyo benim
Evett
Vallahi ya 10 kalori bile olsa aldığıma değmez bir şeymiş. Belki de kötü bir yerden yedim bilemiyorum