Canım çok güzel konuşuyor ilk fırsatta dinleyeceğim.Çok güzel bi sohbet tadında
Canım çok güzel konuşuyor ilk fırsatta dinleyeceğim.Çok güzel bi sohbet tadında
SupersinGünaydın arkadaşlar bugün güne tartıda gördüğüm-800gr ile başladım çok mutlu hissetmeye başladım kendimi ben başaracağım yuklerimden bir bir kurtuluyorum inşallah pes etmeyeceğim önceki başlangıçları gibi
Bende dune gore artidayim cunku mens donemine girdimGüüüünayyydınnn
Pazartesine göre artıdayım ama moralim hiç bozuk değil
Hayır bir de bu hafta ekstra efor sarfettim hem kardeşim bende sürekli bir şeyler yiyor, kendimi dizginledim. Her akşam yürüyüş yaptım ki fazladan vereyim diye çünküğüüüü cumartesi doğum günüm ve bol bol yiyeceğimBende dune gore artidayim cunku mens donemine girdim
Ben bugün biraz tırtladım arkadaşlar
Sabah 09.00
1 dilim peynir
1 hindi füme
2 cherry domates
5 zeytin
1 tb ekmeği
Ara 10.30:
4 dilim karpuz
Öğlen 12.30
8 kaşık türlü
1 tb ekmeği
1 su bardağı yoğurt
Akşam 08.00
2 adet midye (ilk defa yiyorum denedim sadece
1 büyük bardak portakal+limon+havuç+zencefil karışımı meyve suyu
Adım:112 94
Su:3 litre
Elhan @ozlemon Ozzybal
İyi akşamlar dün ve bugünün menüsünü yazayım dünden beri oğlum hasta ben de uykusuzken bitiğim
15.08.23
Sabah 9.40
Çeyrek patatesli omlet
2 hindi füme
1 KK peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 dl köy ekmeği
Ara
Soğuk kahve
Bisküvi
Akşam 18.40
Tam buğday lavaşlı tavuk döner
Ayran
Eki Görüntüle 3287695 Su 2 den fazla
Yeşilçay 1 lt ye yakın
Spor yokElhan @ozlemon
Günaydın arkadaşlar bugün güne tartıda gördüğüm-800gr ile başladım çok mutlu hissetmeye başladım kendimi ben başaracağım yuklerimden bir bir kurtuluyorum inşallah pes etmeyeceğim önceki başlangıçları gibi
Bende yaptım çözümü onda yatağa gitmekte bulucam sanırımBen bunu dün akşam yaşadım ve uzun suredir olmuyordu bugün de karşıma bu video çıktı evren bana mesaj yolladı resmen yapmaya diye
Bebeğime yatış verdiler canım bi kaç gün burdayız yarın kilo bildirimi de yapamayacağımCok geçmiş olsun, inşallah çabucak atlatır
Ateşini düşüremedik evde hastanede yatış verdiler bi kaç gün hastahanedeyiz crp yükselmiş idrarda kan varmış boğazı çok kötü olmuş inşallah bi an önce toparlanırızÇok geçmiş olsun canım
Nasıl oldu bebiş?
Süper cuma başlayalım zayıflayan kadar devammmm