Popüler Konu LenaG ile MasterFit

herkese merhaba. Yoğun günler yaşıyorum şu sıralar dün hastanedeyim yine hastanedeyim.

14.08.2023 pazartesi

16:30 bir kase çorba ve mantı
21:30 bir adet şeftali
İki şişe maden suyu

11.08.2023 cuma kilom 74.3
14.82023 pazartesi 74.5
+200 gr

@Elhan
Geçmiş olsun canım, önemli birşey deyildir inşaAllah

Günaydın özlemişim herkesi valla ne güzel geldi mesajlarınızı görmek Cordelia Cordelia adım yarışına katılamam 2 haftadır ağır hastayım hala iyileşemedim evin içinde bile yürümek yoruuo evim yokuşta mümkün değil çıkamsm zira 10 gündür evden çıkmıyorum ay artık iyileşmek istiyorum :KK61:
Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin 🤲🏼

Kızlar ben çok kötü oldum yaa.
Gece bi anda başlayan mide bulantısı ilerleyen saatte kusma ve ishale dönüştü. Önce sıtma tuttu. Klimasız odada pike altında titreyerek sızmışım. Az önce de ateşle uyandım. Tekrar kusma seansı. Klimalı odaya geçtim. Yanıyorum resmen ve su içmeye korkuyorum çıkarcam diye . Susuzluktan da yatamıyorum.
Anlamadım ne oldu? Gün içinde çok dışardaydım. Güneş mi çarptı diye düşünmekteyim. Saatler sonra mı çıktı ortaya onu da anlamış değilim.

Nabersiniz kızlarrr biz geceden beri ayaktayız uyuduk uyandık bi karmaşası oldu kızimın ateşi hiç düşmüyor bi düştü derken fırlıyo iyice diş geliyormuş meger sonuçlar temiz çıkmış azılarmı geliyor köpek dişimi bilemedim🤦‍♀️
Geçmiş olsun canım çok fenadır o diş çıkartma gunleri
Menümü yazıp hemen çıkayım bebeğim rahatsız hastahaneyle uğraştım gün boyu
Sabah
İki yumurta yarım dilim ekmek peynir 5 zeytin
Ara
Türk kahvesi
Akşama 3 dilim pizza
Yarım bardak kadar fanta
Ara madem suyu
@Elhan Ozzybal Ozzybal
Geçmiş olsun canım
Cok geçmiş olsun, bazı çocuklar diş çıkarırken daha hassas oluyor maalesef.

Gece bi anda başlayan mide bulantısı ilerleyen saatte kusma ve ishale dönüştü. Önce sıtma tuttu. Klimasız odada pike altında titreyerek sızmışım. Az önce de ateşle uyandım. Tekrar kusma seansı. Klimalı odaya geçtim. Yanıyorum resmen ve su içmeye korkuyorum çıkarcam diye . Susuzluktan da yatamıyorum.
Anlamadım ne oldu? Gün içinde çok dışardaydım. Güneş mi çarptı diye düşünmekteyim. Saatler sonra mı çıktı ortaya onu da anlamış değilim.
Geçmiş olsun güneş çarpması olabilir

15 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi

12.00 1 yumurta, 1 domates, peynir, 3 zeytin, 2 avuç üzüm

15.00 1 kase yoğurt, 1 avuç badem

18.30 2 parça ızgara tavuk, 4 yk yoğurtlu köz patlıcan salatası

3 litre su

15.055 adım 🏃🏼‍♀️

💙 @Elhan 💙 Ozzybal Ozzybal 💙

💙 Cordelia Cordelia 💙

Eki Görüntüle 3287314

Menun cok guzel, adimlar çok iyi, maşallah :nazar:
Bizim cocuklarda sıcak havalardan kusuyorlar, ama ishal de varmış, doktora gitsen iyi olur. Cok geçmiş olsun

Şu ana kadar en kilolu benim, biraz verebilirsem ne mutlu bana.
Kilolu doğmadık ya canım, atarız fazlalıkları ( inşaAllah)
Gel ki hep birlikte daha neşeyle, ufak yarışlarla daha kolay verelim😉
Geldim geldim cnm buradayım 3 tane çocuğum var öncelikle dur kendimi tanitayim🤗
BEN EFENIN ANNESI😊
28 YASINDAYIM 3 COCUK IKIZ ANNESIYIM
MESLEGIM EV HANIMI OLMAK. YAZACAGIM KILOMU ARTIK 107 KG YUM 175 CM BOYUM .YILLARDIR CEBELLESTIGIM KILOM ILA BASIM DERTTE . BUDA BENDE OZGUVEN EKSIKLIGI VE ASOSYALLİK YAPIYOR HEP EVD EOLMA ISTEGI OLUYOR.

Nabersiniz biz geceden beri ayaktayız uyuduk uyandık bi karmaşası oldu kızimın ateşi hiç düşmüyor bi düştü derken fırlıyo iyice diş geliyormuş meger sonuçlar temiz çıkmış azılarmı geliyor köpek dişimi bilemedim🤦‍♀️
Günaydın canım, bugün nasıl bebiş?
Bizi en çok köpek dişleri zorlamıştı. İçinden şeytan çıkmıştı çocuğumun, huysuz, asabi biri olmuştu resmen

Geçmiş olsun canım, rota, adeno falan olabilir mi tam anlattığın gibi belirtileri

Canım sakın stres yapma tatilinin keyfini çıkar 😘😘 gelince daha iyi motive olursun emin ol 🤗🤗🌺🌺🌺🌺

😂😂😂 yeni uyandım kuzum biraz açılayım tartıya çıkmaya korkuyorum 7 görürsem diye 😅😅

Tamam canım sen ne zaman dersen buradayım 🥰🥰❤️❤️💜💜

Olsun canım hiç değilse gidiyor hem de 700 iyi bir eksi 🔥🔥bir daha ki haftaya biraz daha fazla iner 😘😘

Safiş harikasın canım 🥰🥰 o hengâmenin içinde bile eksi geldin 😘😘❤️❤️
Slm canım geldim ben dun akşam evime. Ama cumartesi bir haftalık tatile gidiyoruz. Ordan da dönünce evdeyiz. Bu hafta cuma tartılabilirim. Ama önümüzdeki hafta cumartesi tartılsam olur mu? Gideceğimiz yerde internetim olmayabilir.

X