Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kahvaltı da yapmamışsın canım dengeliyorsun kendince. Bende bygün çikolata yedim eskiden 4-5 kare yerdim desim 1 kare yeter.
Eksiyi göreceksin inşallah cuma
İnşallah balım. Sabit olmaya bile razıyım.
Saatlerimi sabit tutup yeme zamanlarını kısıtlıyorum. Aralıklı cıss yiyerek kilo verirsem tarihe geçerim herhalde

Ben sana yetiştim sayılır gel haftaya kapisalim senle. Cuma tartilalim yarışalım
88.3 mü ne geldim sabah
üzüldüm yaa Büşra. sen de çok almışsın ama napalım vereceğiz birlikte bu kiloları.
cuma günü tartı bildirip başlayalım. sen de evde tarifler yapıp ne güzel vermiştin. yine yaparsın.

üzüldüm yaa Büşra. sen de çok almışsın ama napalım vereceğiz birlikte bu kiloları.
cuma günü tartı bildirip başlayalım. sen de evde tarifler yapıp ne güzel vermiştin. yine yaparsın.
Insallah verip bir daha almayalim hep birlikte 20 kilo verip aldim verdigimde tekrar almiycam kendime sozum olsun vermek.zor cunku

Evet emeğim çöp oldu biraz onun üzüntüsü var elbet.. ama iyice ileri gitmeden dur demem gerekiyor

Cok geçmiş olsun, bazı çocuklar diş çıkarırken daha hassas oluyor maalesef.

Insallah verip bir daha almayalim hep birlikte 20 kilo verip aldim verdigimde tekrar almiycam kendime sozum olsun vermek.zor cunku
inşallah canım. hiç olmazsa verdiklerimizi geri almasaydık. yaş ilerledikçe metabolizma da yavaşlıyor daha zor oluyor kilo vermek. birşeyler yapmak lazım bir an önce
Evet emeğim çöp oldu biraz onun üzüntüsü var elbet.. ama iyice ileri gitmeden dur demem gerekiyor
geçmişi unutalım canım. yeniden yapacağız napalım. geçmişe üzülmenin faydası yok.

10-15 gundur basladim insulin direncim cikti haklisin suan daha yavas gidiyor .
O donemde emziriyordum cok guzel gitmisti.
Suanlik motivem iyi insallah bozulmaz devam ettiririm yine 20 kilo veririm gep birlikte insallah gunler kisaldikca isimiz dahada kolaylasir tabi

Düşüncen çok güzel kendini iyilestirirken beni de düşünüp çağırmak çok incesin Allah razı olsun ama en kilosunun benim sanırım bu bile size yetişemem duygusu yaratıyor bana
Şu ana kadar en kilolu benim, biraz verebilirsem ne mutlu bana.
Kilolu doğmadık ya canım, atarız fazlalıkları ( inşaAllah)
Gel ki hep birlikte daha neşeyle, ufak yarışlarla daha kolay verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…