- 9 Temmuz 2024
- 956
- 6.119
- 24
Afiyet olsun güzel olmuşLenaG Ceeeeeeeeeeee
Bu günkü menüm
8:30
2 sütlü kahve
11:30
1 lahmacun
3/4 küçük parça sucuk
1 tatlı kaşığı pekmez
Bol salata
14:30
Misafir geldi
1 avuç fındık
1 avuç karışık çerez
1 sütlü kahve
Akşam 15:30 bitti
Bu gün resmen dünden kalan yemekleri ben yedim
1 kase dünden kalan taze fasülye
2/3 yk bulgur pilavı
Su 2 litre olur
Adım sayım 5 bin olur
Ben de kizinca oyle yapiyimBeyimiz mevzuyu yanlış anlamış biz hayatı zorluklarini paylaşmak için evleniyoruz beyni ortak hatta birini boşa çıkarmak için evet demiyoruztatlim huzurunu çok da kaçırma ona uzun zamandır almayı dusundugun almadigin bir şeyi kitle böylesi daha güzel.
Afiyet olsungüzel bir menü tabi ciğer umarım yağda kızarmıyordur
Ohoo saçıma kat kesip fönledim bile kraliçem cilt temizliği akşam ritüelim
Yaa çok tatlıYa şimdikiler erken gelişiyor. Benim oğlum 8 yaşındayken okul müdür yardımcısı telefon açıp beni çağırdı. Allah im koşarak gittim. Odasına girdim benim oğlan kafası yerde Mahsun Mahsun oturuyor. Benimki sınıftaki bir kıza mektup yazmış . Sen bu sınıfın en güzel kızısın ,aynı annem gibi beceriklisin seni seviyorum yazmış kalp ve çiçekler çizmiş masasına bırakmış. Kızda abisine söylemiş, abisi annesini aramış,annesi zaten öğretmen o da müdüre söylemiş . Hayatımın şokunu yaşadım . Müdürün yanında uyardık sınıfa gitti. Müdür o gidince kahkaha attı hoşuna gitmiş ama oğluma belli etmemiş. Okul çıkışında kızın annesini gördüm baktım bana doğru geliyor korktum kavga edecek diye. Meğer hoşuna gitmiş kızıma yazılan ilk aşk itirafı bu mektubu saklayacağım falan dedi.. Bende rahatladım
Çok teşekkür ederim canımÇok sevindim canım tebrik ederim
Ayy inşallah canım yaaMaşallah canım maşallah sende benim gibi uygun yolu buldun. 90 larda bekliyorum seni. Böyle devam yaza çıtır olucaz. . Bende tartildim + kilom gitmiş sabitim cumartesiye eksiye geçerim diye düşünüyorum
Yaa çok tatlıay anasınıfında da kızımi bir çocuk çok seviyordu çok komik çok tatlı, sürekli çikolatasni açıyor, kalemlerini falan topluyormus annesi söylemişti, hatta kardeşine de kizimn ismini koydurmak istemiş baya evdekilerle tartışmış
Çok teşekkür ederim canım
Efsane gözüküyor canım şifa olsunCeeeeeeeeeeee LenaG Boncuk2307
Salı
9.00
Kahve+ 1cay kasigi hindistan cevizi yagi
11.30 Karbabahar pizza
6 adet kabuklu yer fistigi
18
100 g et haşlama
Salata + 1 yk keten tohumu
8 kabuklu yer fistigi
5 fındık