Yok kuzum kesmee kesersen daha çok yemek istersin mesrla fırına sebze yiyebilirsin kahvaltıyı sağlam yap akşam duzenli gene ye mutlaka olmaz oyle şeyHersey yolunda, cumaya guzel bir eksi görmek için akşam yemeğini kessem diyorum, ama dayanamıyorum. Umarim çarşamba-perşembe yaparım.
Evett ablamm baktım ıspanak bozuluyo az da vardı haşladım iyice kücüldü kattım kabakla ama cok güzel oldu gercekten beklemiyodumAfiyet olsun kaptanım. Ispanaklı kabak yemeği kendi buluşun mu
Çok sağol canım allah razı olsunGeçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim. Bir an önce iyileşsin inşallah.
Sıkıntılı bir gündü evet..Afiyet ve de geçmiş olsun canım.Canın bir şeye mı sıkıldı kuzum.
Bıraktığı hasarlar olmasa sıkıntılar gelip geçiciSıkıntılı bir gündü evet..
Akşamı da tantuni ile kapatıyordum. Neyseki toparladım kendimi.
Afiyet olsun canım. Salı günü Masterfit Ailesi için zorlu bir gün olmuş8 Ağustos menüm
Sabah
Sucuklu Menemen
2 dilim tb ekmeği
Ara
Tarçınlı sütlü türk kahvesi
Akşam
3 dilim pizza
Biraz patates kızartması
İki gündür adet sancısından ölüyorum yemek yapamıyorum dışardan artık ne yersek
Du 2 lt
ozlemon @ Elhan
Olurr tabikii hattaa ağrını hafifletirr iyice söktürürr iyi gelirrJou canım sassy suyu yapmak istiyorum da evde taze zencefil yok toz zencefil koysam olur mu ki bi de adetliyken yapılır mı
Tatlım selam nerelerdesin? Andulasyon ise yaradı mı? Merak ettim.Günaydın bayanlar. Bu perşembe diyerisyenle diyete ve andulasyona başlıyorum. İnşallah hedefime hızlıca ulaşırımartık moralimi bozuyor bu 60lat.
Afiyet olsun canım.Günaydınnnn
Güzel bir gün diliyorum.
8 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi
12.00 6 yk menemen, 2 dilim tam buğday ekmeği
(Hafta sonu bir kasa tarla domatesi alınca yumuşaklarını değerlendirip iki gündür menemen yediğim doğrudur.)
18.00 1 kase yoğurt
20.00 1 bardak cacık
3 litre su
10.000 adım
Elhan Jou DeryaOnDiet
Yok kuzum kesmee kesersen daha çok yemek istersin mesrla fırına sebze yiyebilirsin kahvaltıyı sağlam yap akşam duzenli gene ye mutlaka olmaz oyle şey