Antalyalilar bir şey yapmıyorDomates salçası yapmak istiyorum bende ama fiyatlar
Gerçekten güzel geçmiş. Afiyet olsun canımSabah
yarım siyez ekmeği
1 yumurta
1 dilçm peynir
5 zeytin
Yeşillik ve domates
4 küçük dilim karpuz
Öğlen;
1 salatalık
Roka ve maydonoz ile smoothie
Akşam; bamya ve ton balığı
3 litre su
Yarım saat chloe yaptım.
Bütün enerjisizliğime rağmen iyi geçti bugün
Sağol canım benim ınsalhhh tartıda cuma günü şahane.olurŞahanesinnn
Boyle gidersen olur benceeeSağol canım benim ınsalhhh tartıda cuma günü şahane.olur
Afiyet olsun canım, maşallah yine harika bir menüGünaydınnnn
Güzel bir gün diliyorum.
8 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi
12.00 6 yk menemen, 2 dilim tam buğday ekmeği
(Hafta sonu bir kasa tarla domatesi alınca yumuşaklarını değerlendirip iki gündür menemen yediğim doğrudur.)
18.00 1 kase yoğurt
20.00 1 bardak cacık
3 litre su
10.000 adım
Elhan Jou DeryaOnDiet
Canım yarına toparlarsın inşallah ben de elimden geldiğince dikkat ediyorum ama eksiye geçemedim henüzİki gundur işim biraz yoğundu, tatil oncesi bitirmem gereken isler var. Geç saatte çıktım, eve hel iki küçük çocuk filan derken cok duzensiz yedim yine. Elime ne gectıyse onu yedım. O yuzden menü yazacak yüzüm yok. Yarına inş düzenli yeyip yazacagım.ozlemon
Hayırlı işlerr kaptoş akşam falann cuma günü görüşelimkızlaaarr çok giremedim malum tatildeyim
Ama öğünlerimi elimden geldiğince dikkatli yapıyorum
Sabah 12.00
Arkadaşlarımla kahvaltıya gittim bugün peynir, zeytin, yumurta, domates salatalık sadece 1 dilim reçelli ekmek yedim
Saat 17.30
3 kaşık yoğurt, 6 küçük erik, 2 ceviz, 1 kuru incir
2.5 litre su
Spor yok maalesef
Elhan Jou
Afiyet olsun canımkızlaaarr çok giremedim malum tatildeyim
Sabah 12.00
Arkadaşlarımla kahvaltıya gittim bugün peynir, zeytin, yumurta, domates salatalık sadece 1 dilim reçelli ekmek yedim
Saat 17.30
2.5 litre su
Spor yok maalesef
Elhan Jou
Boyle gidersen olur benceee
Afiyet olsun canım. Menü ve spor çok güzel
Teşekkürler arkadaşlar 2 gündür kabız lik başladı hiç olmazdım kolay kolay bugün çok şiş uyandım o kadar bol su ve hareket var ama neden oldu bilemedim bi kayisili form cayi içeyim bakayımHepsi çok iyi, ama adim sayın şahane
Yinede iyi gidiyorsun canım tatilin de tadını çıkartkızlaaarr çok giremedim malum tatildeyim
Sabah 12.00
Saat 17.30
2.5 litre su
Spor yok maalesef
Elhan Jou