- 25 Ağustos 2019
- 60.491
- 110.954
- 30
Bende öyle ettimm kuzum sabah sağlam yiyio akşam sebze ağırlıklı beslenmeye karar verdimKesemiyorum, dün karnımı kabakla doldurdum, başka bir şey yemeyeyim diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle ettimm kuzum sabah sağlam yiyio akşam sebze ağırlıklı beslenmeye karar verdimKesemiyorum, dün karnımı kabakla doldurdum, başka bir şey yemeyeyim diye.
Canımm akşama neettin öyle yogurt aciktırır çok bideGünaydınnnn
Güzel bir gün diliyorum.
8 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi
12.00 6 yk menemen, 2 dilim tam buğday ekmeği
(Hafta sonu bir kasa tarla domatesi alınca yumuşaklarını değerlendirip iki gündür menemen yediğim doğrudur. )
18.00 1 kase yoğurt
20.00 1 bardak cacık
3 litre su
10.000 adım
Elhan Jou @DeryaOnDiet
Şükür biraz daha iyi de arada ateşi çıkıyor sürekli ağlıyor inşallah iyileşiriz ikimizdeAfiyet olsun canım. Salı günü Masterfit Ailesi için zorlu bir gün olmuş
Çocuk nasıl oldu?
Bakalım yaptım detoks suyunu içiyorum da hiç de sevmem öyle karışık şeyleri yaptım içeyim bariOlurr tabikii hattaa ağrını hafifletirr iyice söktürürr iyi gelirr bende toz koydum hep taze hic koymadım
Çok sağol canım düne göre daha iyi şükür
Ama limon salata var icilir yani aslında vücudunda suyu atar ben bunla iyi verdim simdi sikıldım normal iciyorum suBakalım yaptım detoks suyunu içiyorum da hiç de sevmem öyle karışık şeyleri yaptım içeyim bari
Oyle öyle atlataxak zaten canimÇok sağol canım düne göre daha iyi şükür
Bi kaç gün deneyelim bakalım nolcak bu ara fix bol bol ağrı kesici içiyorum bi biteydi bu adet ya bitene kadar ağrım geçmiyorAma limon salata var icilir yani aslında vücudunda suyu atar ben bunla iyi verdim simdi sikıldım normal iciyorum su
Ooyyy cocukla bakmak cok zor o halde bende fena oluyorumBi kaç gün deneyelim bakalım nolcak bu ara fix bol bol ağrı kesici içiyorum bi biteydi bu adet ya bitene kadar ağrım geçmiyor
Kilosu 8 tl. Kasayla alınıyor.Afiyet olsun canım. Kolaylıklar seninle olsun. Domatesi kaça aldın
Canım dün çok sıcaktı, dışarı hiç çıkasım gelmedi o yüzden öyle yaptım ama bana iyi geldi şimdi dışardayım inşallah markete uğrayacağım.Canımm akşama neettin öyle yogurt aciktırır çok bide
Akşama genede sebze ağırlıklı beslensen daha iyi olur vücudun yorgun düşer enerjin olmaz sebzeler zaten hem faydalı hem sagliklı hemde az kalorilidir
Heeee oyle olduysa kuzumm iyi bakalımmKilosu 8 tl. Kasayla alınıyor.
Canım dün çok sıcaktı, dışarı hiç çıkasım gelmedi o yüzden öyle yaptım ama bana iyi geldi şimdi dışardayım inşallah markete uğrayacağım.
Kilosu 8 tl. Kasayla alınıyor.
Canım dün çok sıcaktı, dışarı hiç çıkasım gelmedi o yüzden öyle yaptım ama bana iyi geldi şimdi dışardayım inşallah markete uğrayacağım.
Allah şifa versin canım.Şükür biraz daha iyi de arada ateşi çıkıyor sürekli ağlıyor inşallah iyileşiriz ikimizde
Taze soğan ve bol ekşili olunca en sevdiğim şey :)Kızlarr haşlanmış patatesle patates salatası yapabilirsiniz daha once bahsetmistim tekrardan belki bilmeyen vardır dedim
Aksamdan haşlayıp dolaba koyarsanız sabaha tüketebilirsiniz çünkü dolapta nişastası kayboluyomuş bilginize
YapabilirsinnGünaydın herkese,
Taze soğan ve bol ekşili olunca en sevdiğim şey :)
Aynen valla çok zorOoyyy cocukla bakmak cok zor o halde bende fena oluyorum
Domates salçası yapmak istiyorum bende ama fiyatlarAfiyet olsun canım. Kolaylıklar seninle olsun. Domatesi kaça aldın
Ayy 8 tl mii ben şok çok iyiye almissinKilosu 8 tl. Kasayla alınıyor.
Evet canım mis gibi tarla domatesi, Sakarya Geyve Köy PazarındaAyy 8 tl mii ben şok çok iyiye almissin