Dün paylaşmıştık, dur hemen atayım.Bu tabata sporu nasıl birşey kız ilkkez duydum
Bitanede buldum 15dklik ama bunada bakem du uyarsa bana
Başım dönmese edeyim bunu
Aslım mükemmel görünüyor.Günaydın
Güzel bir gün diliyorum.
7 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi
11.30 Büyük bir domates, 1 kk kadar peynir, 5 tane yeşil sivri biber
15.00 1 kase yoğurt
18.00 6 yk menemen, 2 yk bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
3 litre su
10.000 adım
Tabata videosunu yarısına kadar yapabildim, biraz geç saate bırakmıştım, atlayıp zıplayınca ses oluyor diye yarım bıraktım. Bugün tamamlayacağım, yarısına kadar yaptığım halde su içinde kaldım. Gerçekten güzel bir antrenman
Elhan Jou DeryaOnDiet
Başın donmezse et bitanemBaşım d
Attığınız bana zor geldii daha hareketli daha iyi yağ yakar
Deneycem birazdan bitanemmBaşın donmezse et bitanem
Maşallah ne güzel 15 gündür şekersiz diyetteyim sandım ki enerjim yerine gelir asla gelmedi hala sabah uyanamıyorum bu enerji nasıl oluyorGünaydın kızlar güne enerjik başladım suyumu içip 9 bin adım yürüyüş tamamlandı
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim. Bir an önce iyileşsin inşallah.günaydın kızlar nasılsınız bu ara pek uğrayamıyorum buraya bebeğim hasta sürekli ateşi çıkıyorçocuklar hiç hasta olmasa keşke geceden beri gram uyku yok dualarınızı bekliyoruz teyzeleri
Hadi bakalım, kolay geleBaşım d
Attığınız bana zor geldii daha hareketli daha iyi yağ yakar
inşallahhhh canım kaptaniçemAslım mükemmel görünüyor.sonuc da mükemmel olsun inşallah
canım ben de bir iki gün de olsa şekersiz beslenmeyi denemiştim ama ben aynı zamanda çok çok az karbonhidrat almıştım. Enerjinin yerine gelmeme sebebi karbonhidratı azaltmaman olabilir diye düşünüyorum.Maşallah ne güzel 15 gündür şekersiz diyetteyim sandım ki enerjim yerine gelir asla gelmedi hala sabah uyanamıyorum bu enerji nasıl oluyor
Çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin.günaydın kızlar nasılsınız bu ara pek uğrayamıyorum buraya bebeğim hasta sürekli ateşi çıkıyorçocuklar hiç hasta olmasa keşke geceden beri gram uyku yok dualarınızı bekliyoruz teyzeleri
Atlamalı zıplamalı olmasa şu sporlarGünaydın
Güzel bir gün diliyorum.
15.00 1 kase yoğurt
3 litre su
10.000 adım
Tabata videosunu yarısına kadar yapabildim, biraz geç saate bırakmıştım, atlayıp zıplayınca ses oluyor diye yarım bıraktım. Bugün tamamlayacağım, yarısına kadar yaptığım halde su içinde kaldım. Gerçekten güzel bir antrenman
Elhan Jou DeryaOnDiet
Çok geçmiş olsungünaydın kızlar nasılsınız bu ara pek uğrayamıyorum buraya bebeğim hasta sürekli ateşi çıkıyorçocuklar hiç hasta olmasa keşke geceden beri gram uyku yok dualarınızı bekliyoruz teyzeleri
Hahahahaha sana göre tamda leslie o iyiAtlamalı zıplamalı olmasa şu sporlar
Beyaz sabun hangi markadan peki gercekten çıkıyomu bazen bende kocamın atlet lekelerine çıkartamıyorum camasır suyunda bekletmektende sıkıldımGünaydın, beyaz sabun, cifin leke çıkarıcısı da güzel
harikasin cnaim, dogru ziplama cok var gec ssate kalinca hem uykunu da kacirir.Günaydın
Güzel bir gün diliyorum.
15.00 1 kase yoğurt
3 litre su
10.000 adım
Elhan Jou DeryaOnDiet
Nette araştırırken gallseife diye bisey denl geldim bugün alıp onu deneyeceğim bakalım, sonucu da yazarım. Sanırım Turkiyede de var aynisi Rossmanlarda . Çamaşır suyu çamaşırı eritiyor diye çekiniyorum kullanmaya .Beyaz sabun hangi markadan peki gercekten çıkıyomu bazen bende kocamın atlet lekelerine çıkartamıyorum camasır suyunda bekletmektende sıkıldım
Safra sabunu diye geçiyor Türkçesi belki duymuşsundurBeyaz sabun hangi markadan peki gercekten çıkıyomu bazen bende kocamın atlet lekelerine çıkartamıyorum camasır suyunda bekletmektende sıkıldım
Duydum kuzum ama omonun oxygen var mış oda cok iyi çıkariyormuşSafra sabunu diye geçiyor Türkçesi belki duymuşsundur
Geçmiş olsun canımBiz de burada üsüyoruz günlerdir yagmur yagiyor hava soguk, midemi üsütmüsüm fena midem.
Gecmis olsun.
Günaydın herkese
Amin canım ınsalhhh vallahi serinlese su havalar daha enerjik olacağız da bakma bende yanımda arkadaş ile birlikte ite kalka birbirimize destek ileEnerjin gün boyunca devam etsin canım. Maşallah sabah yürüyüşlerin çok güzel. Serinliklerin yolunu gözlüyorum bu mesajların ilham veriyor hepimize.
Kuzenimin gelinliği de vardı öyle bir leke asperox sari ile çıkardık zarar da vermediKızlar Günaydın, ya dolapta bekleyen tişörtle oluşan sarı lekeyi nasıl çıkarabilirim. Bide çamur lekesi onu da nasıl çıkarabilirim.
Domol diye bi leke çıkarıcı var onu denedim ama çıkmadı.
Ben birde 6 dan sonra hiç bir şey yemeyerek de buldum sanki şeker le zaten hiç işim olmuyorMaşallah ne güzel 15 gündür şekersiz diyetteyim sandım ki enerjim yerine gelir asla gelmedi hala sabah uyanamıyorum bu enerji nasıl oluyor
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versingünaydın kızlar nasılsınız bu ara pek uğrayamıyorum buraya bebeğim hasta sürekli ateşi çıkıyorçocuklar hiç hasta olmasa keşke geceden beri gram uyku yok dualarınızı bekliyoruz teyzeleri