Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Farkettim ama bu iki gündür falan acayip tatlı krizlerine giriyorum ben ya emziriyorum 6.5 aylık bebeğim adet olamadım ondan mıdır acaba adet dönemi gelince kriz artıyor ama gelen giden olmuyor ya bilemedim
Olabilir belki ondandır dediğin gibi. Adet neden olmuyorsun

Aboww 4 te yatsam ne olur bilmem zaten 6 da kalıyorum ama uyku düzenin çok önemli bilesinnn düzeltmeye çalış kuzum

Canim huzursuz bacak sendromu bir ara bendede oldu gece ayaklarımı birbirine çok sürtüyordum ,uyuyamiyordum. Magnezyum ve d vitamini iyi geldi bana bence seninde bunların eksikliğinden olabilir. Birde kafaya çok takmamaya çalış, çünkü sendrom uykusuzluk yapiyor, uyuyamadikçada huzursuzluk çoğalıyor. Ben sürekli yattığım odayı havalandıriyordum hatta resmen soğuk odada yatıyordum.

Evet canim yulafta yok. Saatlerin çok güzel. Kolajende araştır malum bizim kilomuz çok kolajende sağlikli kilo verimini kolaylaştırıyor

Evet canim yulafta yok. Saatlerin çok güzel. Kolajende araştır malum bizim kilomuz çok kolajende sağlikli kilo verimini kolaylaştırıyor
Su hap olan lar varya onlardan kullanıyorum da sabah akşam ama çok faydası oluyor mu bilmiyorum gerçi yeni başladım. Ha o zaman akşam içince yatmadan kolejeni açlık gidiyor hemij

Su hap olan lar varya onlardan kullanıyorum da sabah akşam ama çok faydası oluyor mu bilmiyorum gerçi yeni başladım. Ha o zaman akşam içince yatmadan kolejeni açlık gidiyor hemij

Canim benimki toz kahveye koyup içiyorum. Hap olanı kullanamadım . Ben sabah 9 da hindiba kahveye koyup içiyorum sonra 3 saat açlık yapıyorum 12 de ilk öğün o zaman kilo verimini destekliyormus

Etkileyici menü adımlar yakıyor yakıyor Afiyet bal şeker olsun tatlıma
Eksiler getirsin inşallah canım
Afiyet olsun kuzucum Süpersin akşam lahmacun çıkması da iyi olmuş Gayet dengeli yemişsin
Güzel eksiler getirsin inşallah tatlım

selam kızlar,
menü:
10.30: 1 haşlanmış yumurta, yarım dilim tam buğday ekmek üzeri 1 tatlı kaşığı köz biberli humus ve labne, 6 zeytin, yeşilik
15.00: bahçeden kajulu frenk üzümlü chialı bar
16.00: 2 kare fıstıklı bolçi bitter
20.30: taze fasulye, yoğurt ve salata

eve dönüş yolu yaklaşık 10-11 saatlik bir yolculuk, dağda mahsur kaldık stresi ile başladı günümüz ama yine de güzel beslenerek bitirebildim. henüz eve varamadım. yolda çişim gelmesin diye suyu da çok içmedim, sporum da yok doğal olarak bütün gün arabadaydım

2800 adım, 3000 diyelim eve geçene kadar 3000 yaparım. 1.5 lt su.

yolda internetim az çekiyo benim yerime etiket yapar mısınız canlarımm
denedim denedim yapamadım

Kızlarcımmmm, sevgili kaptanlarım ben yatmaya kaçıyorum. Regli ağrım coştu, karın ağrısından kıvranıyorum, kız bütün oyuncakları dökmüş, ev mayın tarlası gibi yatiyimda gözüm görmesin sabah ola hayrola belki eşim bir güzellik yapar toplar .

Kazasız belasız varın canim

Reglden 1 hafta önce 7 gün boyunca beni kimsenin olmadığı bi yere kapatsalar yaaa
Çok gergin çok huysuz çok çekilmez bi kadın oluyorum çıkıyorum
Herkes herşey gözüme batıyor

Gerçi sevgili kocişim fazlasıyla hakediyor huysuz hallerimi o ayrı da

Şu bi hafta çabucak geçse gitse yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…