Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sonucta toparlamissin canim 5 gundede miden iyice qlismistir kuculmustur azimnden dolayi tebrik ederim bende haftaya cuma 7 leri goreceksin
Ayy inşallah pandeminin başından beri 7 görmedim çok özledim zayıf olmayi misafirlikte bile aç kaldım yeterince istiyorum bence

Benimde öyle ccok diyetlik değildi ama az yedim nasılda ben pazartesi ye anca atarım yazlıktayım biliyosun
Evet canım. Bende az yedim ama tartı birtürlü düşmedi bu hafta. Geçen hafta kilo verme dönemimdeydim sanırım bu hafta veremedim asla ona canım sıkıldı

GÜÜÜNAAAAYYDIIINNN CANLARIIIMMM
Tartı sonuçlarını atanlara baktım hepiniz çok güzel sonuçlar almışsınız. artı gösterenler lütfen kendinizi salmayın!!!
geçen hafta onca emeğime rağmen ne kadar dikkat ettim ama neredeyse 1 kilo artı çıkmıştım. inatla devam ettim.
amaaaaa bugün kalkar kalkmaz baktım çok güzel bir eksideyiiiiimmmmm. bu durum hepinize örnek olsun lütfeeen!!! eğer yılgınlığa düşseydim bu rakamı anca rüyamda görürdüm
biraz daha bekleyip öyle tartı fotimi atıcam

Günaydın hayırlı cumalar
Bu hafta pek güzel geçmedi benim için dün epey bir artım vardı. Düzenli beslenmedim aynı zamanda regl dönemim yaklaştı. Detoks yaptım ama yine de artıyım
Geçen hafta 70.60
Bu hafta 70.75
Fark +150 Gr
kitapzede Elhan

Ben iki haftalık izne ayrılmak istiyorum müsadenizle. Önce tatil sonra akraba ziyaretleri derken 10 gün kadar şehir dışında olacağım. Burdan kopmak istemiyorum ama. 2 hafta sonra inşallah yeniden listedeyim

Çok geçmiş olsun canım umarım önemli bir şeyi yoktur. tartı sonucunu önemseme baktım ben çok bi şey gelmemiş. gelse de bir şekilde gider sağlık olsun
Allah kolaylık versin canım. sen düzenini ona göre ayarlayacaksın artık ama önemli olan yediklerinin içeriği biliyorsun. o yüzden sen gücünü kuvvetini motivasyonunu yerinde tutmaya çalış gerisi hallolur inşallah

sağol canımın içi, en kısa sürede kendimi toparlayıp fazla kilo almadan döneceğim buraya inşallah
Sana güveniyorum
Ben haftaya eve döneceğim inşallah ama cuma akşam çıkacağım için sabahtan yine burda olurum,tartı sonucu atayım da son hafta cozutmiyayim regl olduğum için geçen haftayla sabitim Elhan im liste dışı buralardayım

Kızlar, ben çok erken saatte tartılıp attığım için ;şimdi yorumlara baktığımda farkettim ,tartının yanına kağıda isim mi yazılacaktı? ben bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…