Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçen hafta:77,9
Bı hafta: 78,9
Fark: +1 kg

Bu hafta çok düzensiz beslendim iki gün dışardan yedik ağrıdan mutfağa giremediğim için üstüne regl de oldum bakalım bu sonuç gerçek mi yanıltıcı mmı bilmiyorum hiç.. Elhan Elhan

Eklentiler

• 3BA868D8-8029-441B-865F-087E08E52A12.jpeg
    3BA868D8-8029-441B-865F-087E08E52A12.jpeg
    45,4 KB · Görüntüleme: 26
İyi akşamlar kızlar bu ara pek gelemiyorum yaa
Dünkü menüm
Kahvaltı
4 kaşık domates biber kavurması
Peynir zeytin
1 dilim ekmek

Ara türk kahvesi
1 ekler

Akşam
3 dilim pide
1 bardk ayran

Bugünkü menü
1 tavada yumurta
Peynir
Zeytin
1 tk çikolata

Ara
Capicino

Akşam
4 yk kabak yemeği
3 yk makarna
Yoğurt

Su 2 lt
Aşkomm tarttınmı

Buralarda beni hatırlayan kaldı mı acaba 🫠 düğün için zayifliyordum hedefimi tutturdum düğün telaşı derken bidaha girememiştim.. düğünümden 20 gün sonra babam beyin kanaması geçirdi hastanede kaldi 21 gün maalesef kaybettik babamı 16 ekimde 😔 sonra kilo vs hiçbir şey düşünemedim tabiki 😔 3.5 aylık gebeyim bu ara dikkat ediyorum bi bakayim buraya diye geldim herkese selam 🥰 @Zipzip- @karemelllim Elhan Elhan
Başınız sağ olsun, Rabbim rahmet eylesin. 🤲🏻 sabırlar diliyorum.

Bebeğiniz hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. 🤲🏻☺️

Kızlar Selamlar ben de okuyorum ama yazamıyorum. Şu zamanlarda stresliyim biraz kurs ağır geçiyor Ödevleri yap eksik konuları yetiştir vs derken tabi ev işi cocuklar çamaşır bulaşık yemek derken çok çok yoruluyorum.

Şimdi bide abim geldi Trden , yüzde 90 engelli hiç yürüyemiyor. Onunla da ilgileniyorum. Bu yüzden biraz musade istiyorum dikkat etmeye calisirim ama haliyle kendime gore bi duzenim vardi simdi abime gore haxirlayacagim yemekleri saatler vs.
Tartilip atacağım.

Elhan Elhan ablacim emeğin için çok çok teşekkürler yine girip girip okuyacağım sizleri , uzak kalmak istemem.

Haftasonu bol yememin acısını 5 gün ac kaldım öyle ödedim 😭 buna da şükür gerçekten daha tövbe 😅
Geçen hafta 82
Bu hafta 81.1
Fark 900 gr
Elhan Elhan kitapzede kitapzede
Sonucta toparlamissin canim 5 gundede miden iyice qlismistir kuculmustur azimnden dolayi tebrik ederim bende haftaya cuma 7 leri goreceksin

X