Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun yine de çok fazla artı çıkmamışsın halledilir bir farkGünaydın kızlar bende dün giremedim annem rahatsizlandi acile gittik tüm gün hastane ve kosturmadaydik menüm çok karma karışık kantinden tost ve abur cubur çok yedim sıkıntıdan bakalım tartı ne diyecek bugün herkese bol eksiler
Aşkomm tarttınmıİyi akşamlar kızlar bu ara pek gelemiyorum yaa
Dünkü menüm
Kahvaltı
4 kaşık domates biber kavurması
Peynir zeytin
1 dilim ekmek
Ara türk kahvesi
1 ekler
Akşam
3 dilim pide
1 bardk ayran
Bugünkü menü
1 tavada yumurta
Peynir
Zeytin
1 tk çikolata
Ara
Capicino
Akşam
4 yk kabak yemeği
3 yk makarna
Yoğurt
Su 2 lt
Anlamadım gitti açıkcası zaten gitmiyorum diyetisyen e burası on diyetisyene bedelHepsi farklı şeyler söylüyor benim diyeyisyenim de aralıklı oruç’u öneriyor açıkcası. Aç kalınca hücreler daha iyi yağ yakıyor diyor
Başınız sağ olsun, Rabbim rahmet eylesin.Buralarda beni hatırlayan kaldı mı acabadüğün için zayifliyordum hedefimi tutturdum düğün telaşı derken bidaha girememiştim.. düğünümden 20 gün sonra babam beyin kanaması geçirdi hastanede kaldi 21 gün maalesef kaybettik babamı 16 ekimde sonra kilo vs hiçbir şey düşünemedim tabiki 3.5 aylık gebeyim bu ara dikkat ediyorum bi bakayim buraya diye geldim herkese selam @Zipzip- @karemelllim Elhan
Aynen oyle diyetisyenle veremiyorum ama burda acayip bi disiplin varAnlamadım gitti açıkcası zaten gitmiyorum diyetisyen e burası on diyetisyene bedel
Harilasın
Harikasın canım bu ne kadar güzel nir eksiEki Görüntüle 3278506
Geçen hafta 85.2
Bugün 83.4
Fark 1.8
Elhan
Gözlerime inanamayıp tartıya tekrar çıktığım doğrudur
Mukemmel gercekten nerdeyse 2 kilo vermissinEki Görüntüle 3278506
Geçen hafta 85.2
Bugün 83.4
Fark 1.8
Elhan
Gözlerime inanamayıp tartıya tekrar çıktığım doğrudur
Bu hafta güzel geçmedi ya yine tartılvam birazdanAşkomm tarttınmı
Tuvalete git oyle tartil cnm sonuc okadar kotu olmaz olsada toparlarsin yardimci oluruzzBu hafta güzel geçmedi ya yine tartılvam birazdan