Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçen hafta:77,9
Bı hafta: 78,9
Fark: +1 kg

Bu hafta çok düzensiz beslendim iki gün dışardan yedik ağrıdan mutfağa giremediğim için üstüne regl de oldum bakalım bu sonuç gerçek mi yanıltıcı mmı bilmiyorum hiç.. Elhan

Eklentiler

• 3BA868D8-8029-441B-865F-087E08E52A12.jpeg
    45,4 KB · Görüntüleme: 26
Aşkomm tarttınmı

Başınız sağ olsun, Rabbim rahmet eylesin. sabırlar diliyorum.

Bebeğiniz hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

Kızlar Selamlar ben de okuyorum ama yazamıyorum. Şu zamanlarda stresliyim biraz kurs ağır geçiyor Ödevleri yap eksik konuları yetiştir vs derken tabi ev işi cocuklar çamaşır bulaşık yemek derken çok çok yoruluyorum.

Şimdi bide abim geldi Trden , yüzde 90 engelli hiç yürüyemiyor. Onunla da ilgileniyorum. Bu yüzden biraz musade istiyorum dikkat etmeye calisirim ama haliyle kendime gore bi duzenim vardi simdi abime gore haxirlayacagim yemekleri saatler vs.
Tartilip atacağım.

Elhan ablacim emeğin için çok çok teşekkürler yine girip girip okuyacağım sizleri , uzak kalmak istemem.

Haftasonu bol yememin acısını 5 gün ac kaldım öyle ödedim buna da şükür gerçekten daha tövbe
Geçen hafta 82
Bu hafta 81.1
Fark 900 gr
Elhan kitapzede
Sonucta toparlamissin canim 5 gundede miden iyice qlismistir kuculmustur azimnden dolayi tebrik ederim bende haftaya cuma 7 leri goreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…