- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
halisin canim, tmm 69a kadar gidecegiz insallahozlemon canımmm tebrik ederim. Harikasın
DeryaOnDiet canım üzülmek yok. Toparlanacağız. Ben iki gün önce 74.700 gelmiş sevinmiştim bugün bir baktım hala 75 ten öteye geçememişim. Ama bu beni daha da hırslandırıyor inan. Sen de hırslanmalısın. Hadi başaralım.
Teşekkür ederim canımozlemon canımmm tebrik ederim. Harikasın
DeryaOnDiet canım üzülmek yok. Toparlanacağız. Ben iki gün önce 74.700 gelmiş sevinmiştim bugün bir baktım hala 75 ten öteye geçememişim. Ama bu beni daha da hırslandırıyor inan. Sen de hırslanmalısın. Hadi başaralım.
Göreceğiz özlemonummmmmm, o zaman hep beraber ağlarız. MutluluktanTeşekkür ederim canım6 yı görsem ağlayacağım o kadar yani
Motivasyon çiçeğiGÜÜÜNAAAAYYDIIINNN CANLARIIIMMM
Tartı sonuçlarını atanlara baktım hepiniz çok güzel sonuçlar almışsınız.artı gösterenler lütfen kendinizi salmayın!!!
geçen hafta onca emeğime rağmen ne kadar dikkat ettim ama neredeyse 1 kilo artı çıkmıştım. inatla devam ettim.
amaaaaa bugün kalkar kalkmaz baktım çok güzel bir eksideyiiiiimmmmm. bu durum hepinize örnek olsun lütfeeen!!! eğer yılgınlığa düşseydim bu rakamı anca rüyamda görürdüm
biraz daha bekleyip öyle tartı fotimi atıcam
Sağol kuzum yaşlılık sorunları işteÇok geçmiş olsun canım umarım önemli bir şeyi yoktur. tartı sonucunu önemseme baktım ben çok bi şey gelmemiş. gelse de bir şekilde gider sağlık olsun
Allah kolaylık versin canım. sen düzenini ona göre ayarlayacaksın artık ama önemli olan yediklerinin içeriği biliyorsun. o yüzden sen gücünü kuvvetini motivasyonunu yerinde tutmaya çalış gerisi hallolur inşallah
Woww süpersin tebrikler
sen de benim ball çiçeğimsiiinnnMotivasyon çiçeği
Sağol kuzum yaşlılık sorunları işte
Woww süpersin tebrikler
Allah yardımcın olsun canımSabitim ben kızlar, tartı resmi çekemedim. Abim engelli demiştim, sabah kızı okula bırakıp geldim, bi koku var salon yerler fena 3 4 kez çamaşır suyu ile yerleri sildim abim salonda yatıyor.
O hengamede resim çekemedim.
Geçmiş olsun canımHerkese selamlar. 2 gundur evde degilim. Benim oglum baska bir sehirdeyken kaza gecirdi acil ameliyata alindi kontrol icinde mecbur oraya gidiyoruz. Bugun ufak bir islem gecirdi. Bugunun tarti gunu oldugunu unutmusumama kesin cok yuksek artili cikicam diyet adina hic bisey yapmadim. Bu hafta bildirim yapmadi gibi bisey yaziliyomu yarin cekip yolliyimmi ama sonuc kesin hüsran
Elhan kaptancım
Sagol kaptanim. Siz eskiden 2. Takım kaptani olan akrepmisiniz kaptanimGeçmiş olsun canım
Rabbim sifa versin yar ve yardimciniz olsunSabitim ben kızlar, tartı resmi çekemedim. Abim engelli demiştim, sabah kızı okula bırakıp geldim, bi koku var salon yerler fena 3 4 kez çamaşır suyu ile yerleri sildim abim salonda yatıyor.
O hengamede resim
Evet...Sagol kaptanim. Siz eskiden 2. Takım kaptani olan akrepmisiniz kaptanim
Ben cooook eskiden sizin takiminizdaydim. Siyahbeyaz , Selda abla vardi ama tabiii hatirlamayabilirsiniz cok uzun sure oldu ben bile unutucam nerdeyseEvet...
HmmBen cooook eskiden sizin takiminizdaydim. Siyahbeyaz , Selda abla vardi ama tabiii hatirlamayabilirsiniz cok uzun sure oldu ben bile unutucam nerdeyse
Rabbim yardımısınız olsun.Sabitim ben kızlar, tartı resmi çekemedim. Abim engelli demiştim, sabah kızı okula bırakıp geldim, bi koku var salon yerler fena 3 4 kez çamaşır suyu ile yerleri sildim abim salonda yatıyor.
O hengamede resim çekemedim.
ah çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.Herkese selamlar. 2 gundur evde degilim. Benim oglum baska bir sehirdeyken kaza gecirdi acil ameliyata alindi kontrol icinde mecbur oraya gidiyoruz. Bugun ufak bir islem gecirdi. Bugunun tarti gunu oldugunu unutmusumama kesin cok yuksek artili cikicam diyet adina hic bisey yapmadim. Bu hafta bildirim yapmadi gibi bisey yaziliyomu yarin cekip yolliyimmi ama sonuc kesin hüsran
Elhan kaptancım
Çok uzun zaman oldu normaldir kaptanimHmm
Ben de takıma yeni girmiştim siyahbeyazın olduğu zamanlar evet.
Hatırlayamadım maalesef