Yaaa inşallah ne diyeyim2 kilo vermişsin kaptanım önümüzdeki hafta alma sakın onu
Bal böceğim sen tartılmadın mı2 g
2Gun önce 70dim kuzu suan aldımmı bilmiyorum
Normalde öyle yapıyoruz canım ama :))) ben de tarihleri yazıp ismi unutuyorumKızlar, ben çok erken saatte tartılıp attığım için ;şimdi yorumlara baktığımda farkettim ,tartının yanına kağıda isim mi yazılacaktı? ben bilmiyordum
Almamışındır almamışındır2 g
2Gun önce 70dim kuzu suan aldımmı bilmiyorum
Allah razı olsun hayırlı günlerHatırlıyorum canım. Başın sağ olsun. Allah rahmet eylesin üzüldüm babana. Fani dünya sevdiklerimizi birer birer alıyor maalesef.
Çok teşekkür ederim aminnnBaşınız sağ olsun, Rabbim rahmet eylesin.sabırlar diliyorum.
Bebeğiniz hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Garip bende çözemiyorum. Bak dün sabah tattışdığımda 78.7 ydim. Dünü çok dikkatli geçirdim. Akşam yemeğini az yedim sonra hiçbirşey yemedim falan. Normal şartlarda bugün düne göre eksi gelmesem bile aynı çıkmam gerekti ama 79.15 olarak + geldi. Tuhaf yani anlamış değilimYaaa inşallah ne diyeyim
Nasıl oluyor anlamıyorum ama bunu kabul ettim artık. dikkat etmesem yesem ondan oldu derim
Kaptanlar isterse ceza sistemi yürürlüğe girebilir neden olmasınAslında daha önceden cuma zayıflama gruplarında diyet hariç bişeyler yendiğimiz zaman kaptanlar ceza veriyordu ip atlama leslie mekik tarzı cezalar yine bu cezalar olsa kaptanımElhan
Tartinin üzerine tarih ve nick belirtiliyor canım. ( Sadece cuma tartısında)Kızlar, ben çok erken saatte tartılıp attığım için ;şimdi yorumlara baktığımda farkettim ,tartının yanına kağıda isim mi yazılacaktı? ben bilmiyordum
Hayırlısı be gülümm pekte birsey yenmiyor burda sıcaktanAlmamışındır almamışındır
Bebeğimm ani yazlığa geldim çarşamba günü bellide değildi ani oldu öylede kaldı tartı işi devam etcem gene pazartesiye evdeyimBal böceğim sen tartılmadın mı
Pazartesi eve dönüyor musun canım? Masterfit listesine eklenmek istiyor musun?Hayırlısı be gülümm pekte birsey yenmiyor burda sıcaktan
Istiyorum tabiki ablamm yarin dönüyorum genelde dahada tatil bittiPazartesi eve dönüyor musun canım? Masterfit listesine eklenmek istiyor musun?
Dış minnakların oyunu buGarip bende çözemiyorum. Bak dün sabah tattışdığımda 78.7 ydim. Dünü çok dikkatli geçirdim. Akşam yemeğini az yedim sonra hiçbirşey yemedim falan. Normal şartlarda bugün düne göre eksi gelmesem bile aynı çıkmam gerekti ama 79.15 olarak + geldi. Tuhaf yani anlamış değilim
dun misafirlerim vardi canim a=ondna baslayamadim. yemedim cok ama ictik.Canım aramızda kalsın ama ben de 74 ü gördümİnşallah en yakın zamanda 72 leri de görürüm.
görmeden başlasan Deryacığımben sana güveniyorum. Beraber başaracağız.
Kısıra çok sevinilmiş.anlaşıldı
wuuwuu keske ben de 10 gun dayanassamKatılıyorum bence de sürdürülebilir bir yemek alışkanlığı değil canım
Ketojenik arınma diyeti
maslalah canim, afiyet olsun26 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi
12.00 4 yk mememen, 2 dilim tam buğday ekmeği, 4 dilim karpuz
15.00 1 nektari
18.00 4 yk et sote, 2 yk bulgur pilavı, 1 kase cacık
2,5 litre su
8000 adım
Elhan kitapzede DeryaOnDiet
masallah cnaim tebrikler. Basladim bugun .28 Temmuz Kilo Bildirimi
21 Temmuz 75.65
28 Temmuz : 75.00
Fark: -650 gram