Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Teşekkür ederim mis kokulu casminim.

Elhan @Sitare55 sibel_84 @arke dolar milyoneri
Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Sizlerin aracılığıyla bende bu işi kitaplarla değil de yüreğiyle yapan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.

Afiyet olsun canım o CISı merak ettim

guzel haberlerini bekliyoruz canım benimm
Günaydın hoşgeldin çiçeğim

Ok anlaştık

Süper menü süper spor harikasın afiyet olsun canım

Ok şekerim
sagol kaptanımm

Teşekkür ederim canım benim ben de seni , sizi çok seviyorum
Elhan @Sitare55 sibel_84 @arke dolar milyoneri
Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.
Teşekkürler canım

Hayatımda hiç görmediğim kiloya ulaştım o yuzden burada daha disipline oluyorum sizin yardımlarınızla niyet ettim 10 kilo vermeye
Eki Görüntüle 3509012
Harikasın Hoşgeldin aramıza, listelere ekliyorum düzenli menü ve spor bildirimlerini bekliyoruz inşallah en yakın zamanda istediğin kiloya ve görüntüye kavuşursun

Hunharca yedim canım.
Benim hayatimdan tatlıyı tamamen çıkarmam gerek kilo koruma yapabilmem icin, ayarim yok asla. Sana yetişmeye çalışmak heycanli olacak benim için.
D vitamini ve magnezyumuna baktırdın mi? Ikisi de düşükse tatlı istegi yapiyor. Cok tatli tuketenlerde (seker magnezyumu kullandigi icin) magnezyum zaten düşüyor. Krampin, adet sancin , uykusuzlugun, kas agrin , adet oncesi gerginlik bunlardan biri varsa zaten magnezyum oneriliyor. Takviye icin tanidigin bir eczaciya danisabilirsin.

Öncelikle herkese günaydın günaydııınn görümcemin aramasıyla uyandım akşama yemeğe gelin diyor kesin yine hamurlu pideler ya da çiğköfteler yapılacak ya da hingeller napsın bu kız şimdi nasıl dirensin bu işkenceleree

Mg diyetisyen kullanmamı istedi ama ihmal ettim alayım yarın iyki yazdın. D vit kullanıyorum çok düşüktü son tahlilde. Kas ağrım kalçada oluyor acaba ondan mı ki

Baktim Fitt_anne ve Elhan kar kış demiyor yürüyüşe çıkıyor dedim benim başım kel mi ben de çıkarım firtina vardi çıkamadım
Ben de giyindim balkona eliptik bisiklete ciktim super gıcırtıli bisikletimin sesini kulaklik takarak engellemeye calistim. Idare ettik. 45 dk eliptik yapildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…