Teşekkür ederim mis kokulu casminim.Elhan @Sitare55 sibel_84 @arke dolar milyoneri kıymetli öğretmenlerimiz, Öğretmenler Gününüz kutlu olsun iyiki varsınız, dünyalar güzeli evlatlar yetiştiriyorsunuz emekleriniz asla ödenmez, sizleri çok çok seviyorum
Sizin vesilenizle burada olup da öğretmen olduğunu bilmediğim arkadaşlarımın ve bütün kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum
Teşekkür ederim güzel kraliçemm
ay bitmesine 1 hafta kaldı.
o yüzden yılbaşı hedeflerini oluşturabiliriz
Tesekkürler cnmmHarika eksilmissin kuzum
Hoş geldin tatlışımGünaydın kızlar bende katılmak istiyorum
Hosgeldin canimHayatımda hiç görmediğim kiloya ulaştımo yuzden burada daha disipline oluyorum sizin yardımlarınızla niyet ettim 10 kilo vermeye
Eki Görüntüle 3509012
Elhan @Sitare55 sibel_84 @arke dolar milyoneri
Ve diğer arkadaşlardan öğretmen olanlar
Gününüz kutlu olsun emeklerinizin kıymetinin bilindiği nice yıllariniz olsunBu kutsal mesleği basının tacı olarak bilen nesillerle karsilasmaniz ümidiyle iyiki varsıniz
Elhan @Sitare55 sibel_84 @arke dolar milyoneri kıymetli öğretmenlerimiz, Öğretmenler Gününüz kutlu olsun iyiki varsınız, dünyalar güzeli evlatlar yetiştiriyorsunuz emekleriniz asla ödenmez, sizleri çok çok seviyorum
Sizin vesilenizle burada olup da öğretmen olduğunu bilmediğim arkadaşlarımın ve bütün kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Hoş geldin tatlışım
Hamburger eşliginde film keyfi deviri sona erdiozlemistim seni nerelerdesin
hosbuldumHosgeldin canim
Afiyet olsun canım o CISı merak ettimMerhabalar arkadaşlar Güzel bir gün diliyorum herkese. bDünkü menümüzde bırakayım unıtmadan
LenaG Boncuk2307 sibel_84
23 Kasım Cumartesi
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
200 gr et sote
Biraz salata
Biraz sebze sote
Bir porsiyon cıss
Gün içinde: 2 lt su, 2 fincan bitki çayı, şişe maden suyu
Egzersiz :
22:00-23::00
60 dk evde yürüyüş =6200 adım
720 jumpıng jaks
guzel haberlerini bekliyoruz canım benimmGünaydınlar herkese sizlerle sohbeti öyle özledim ki anlatamam geçmiş de çok birikiyor okuyamiyorum
Çok stresli bir donemden geçiyorum o yüzden takımları etkilememek adına hazırlıkta kalayımLenaG kaptanım
Eşimin sağlık sorunları sebebiyle katılım yapamıyorum diyet de zor oluyor pazartesi hastane yatisimiz salı da ameliyata girecek şah ve kalp damarı yüzde.80 tıkalı dualarınızı esirgemeyeceginizi biliyorum
sibel_84 canım benim güzel bir eksi veremedim tartıda özür diliyorum
Geçen hafta 69.0
Bu hafta 68.9
Eksi 100 grm
Eki Görüntüle 3508465
sagol kaptanımmGünaydın hoşgeldin çiçeğim
Ok anlaştık
Süper menü süper spor harikasınafiyet olsun canım
Ok şekerim
Teşekkür ederim canım benimElhan @Sitare55 sibel_84 @arke dolar milyoneri kıymetli öğretmenlerimiz, Öğretmenler Gününüz kutlu olsun iyiki varsınız, dünyalar güzeli evlatlar yetiştiriyorsunuz emekleriniz asla ödenmez, sizleri çok çok seviyorum
Teşekkürler canım
Olur canımMthn83
bu guzelim tablolar için eline yüregine sağlık
bu ay yerimde saydım bu hafta insa kurtarmam lazım kendimi
bu hafta gecse sana oyle diger ayın hedefini versem olur mu canımmm
Harikasın Hoşgeldin aramıza, listelere ekliyorum düzenli menü ve spor bildirimlerini bekliyoruzHayatımda hiç görmediğim kiloya ulaştımo yuzden burada daha disipline oluyorum sizin yardımlarınızla niyet ettim 10 kilo vermeye
Eki Görüntüle 3509012
D vitamini ve magnezyumuna baktırdın mi? Ikisi de düşükse tatlı istegi yapiyor. Cok tatli tuketenlerde (seker magnezyumu kullandigi icin) magnezyum zaten düşüyor. Krampin, adet sancin , uykusuzlugun, kas agrin , adet oncesi gerginlik bunlardan biri varsa zaten magnezyum oneriliyor. Takviye icin tanidigin bir eczaciya danisabilirsin.Hunharca yedim canım.
Benim hayatimdan tatlıyı tamamen çıkarmam gerek kilo koruma yapabilmem icin, ayarim yok asla. Sana yetişmeye çalışmak heycanli olacak benim için.
Harikasın Hoşgeldin aramıza, listelere ekliyorum düzenli menü ve spor bildirimlerini bekliyoruzinşallah en yakın zamanda istediğin kiloya ve görüntüye kavuşursun
Mg diyetisyen kullanmamı istedi ama ihmal ettim alayım yarın iyki yazdın. D vit kullanıyorum çok düşüktü son tahlilde. Kas ağrım kalçada oluyor acaba ondan mı kiD vitamini ve magnezyumuna baktırdın mi? Ikisi de düşükse tatlı istegi yapiyor. Cok tatli tuketenlerde (seker magnezyumu kullandigi icin) magnezyum zaten düşüyor. Krampin, adet sancin , uykusuzlugun, kas agrin , adet oncesi gerginlik bunlardan biri varsa zaten magnezyum oneriliyor. Takviye icin tanidigin bir eczaciya danisabilirsin.